Hotel butik di Toledo

Kuring yakin yén nalika anjeun angkat ka kota anu lami, langkung saé cicing di hotél anu gaduh gaya atanapi yén aranjeunna damel di gedong-gedong bersejarah, satus abad. Tambihkeun pesona pikeun neng, leres henteu?

Contona, Toledo Mangrupikeun kota Spanyol anu endah sareng pusat bersejarah na hebat sareng tempat anu paling saé pikeun cicing. Éta sababna dinten ayeuna kuring milari pilihan dina hal akomodasi anu aya di dieu sareng disarankeun. Dinten ayeuna hotél kalayan pesona di Toledo.

Hotél Pintor El Greco

Ieu hotél di kategori opat béntang anu perenahna di jalan Alamillos Del Tránsito, dina Kuartal Yahudi. Éta sababaraha menit leumpang ti Museum El Greco sareng Santa María la Blanca Sinagog anu caket sareng caket pisan sareng Istana Fuensalida. Éta sanés konstruksi anu lami tapi katingalina siga kitu.

Hotélna Éta ngagaduhan 57 kamar anu sumebar di lima lantai. Sadayana gaduh AC sareng koneksi Internet Wi-Fi gratis, kamar mandi pribadi sareng televisi sareng saluran digital. Aya kembar standar, kembar unggulan, kembar + tambahan, kembar superior + kamar tambahan sareng ganda. Upami anjeun hoyong langkung méwah, aya kamar premium, diantarana anu pangsaéna nyaéta kamar premium sareng guha.

Hotél lengkep ngagaduhan gaya antara klasik sareng modéren. Wangunan ogé ngagaduhan emper, gaduh jasa pijet sareng nampi piaraan. Di jero aya réstoran sareng ayeuna liburan nuju caket aya menu Taun Anyar sareng Taun Anyar. Upami anjeun hoyong nyéépkeun liburan atanapi angkat di usum salju kuring ngingetan yén aya Hideung Jumaah ti 24/11 dugi ka 2/12 pikeun tetep antara tanggal 25 Désémber sareng 31 Maret anu a Potongan 30%.

Hotél Carlos V

Ieu hotél di béntang kategori tilu anu aya di Plaza Homo Magdalena, jantung kota. Nawaran 67 kamar di gedong anu parantos direnovasi sareng direnovasi nembé, sareng sadayana dibagi kana kamar standar na premium. Sadayana gaduh AC sareng pemanasan pusat, kamar mandi, telepon langsung sareng satelit sareng TV kabel. WiFi gratis, aya bar, parkir sareng lift.

Hotél ngagaduhan lokasi anu saé salaku éta ngan ukur 200 méter ti alun-alun, handapeun kalangkang Alcázar, ngan 10 menit ti stasiun karéta AVE sareng ti terminal beus, sareng tilu ti Plaza de Zocodover anu bersejarah. Wangunanana mimiti ti akhir 40an, asalna éta dianggap rumah sakit, tapi sakumaha ceuk kuring éta parantos direnovasi. Jalma anu kawéntar sapertos Catherine Deneuve, dina arahan Luis Buñel, John Wayne, Rita Hayworth, Rock Hudson atawa leuwih anyar Johnny Depp.

Hotel Carlos V ngagaduhan tunggal, ganda, kamar triple, sareng jacuzzi, kalayan pandangan Toledo, sadayana direnovasi, sadayana raoseun pisan. Kamar tunggal sakitar dalapan, salapan méter pasagi, dua kali antara 13 sareng 16 méter, sami sareng kamar dobel premium sareng hydromassage, sareng triple gaduh ukuran anu sami.

Isuk-isuk, di ruang tunggu réstoran hotél, tempatna kawéntar desayuno Mudejar, da soréna teu aya anu langkung saé tibatan linggih dina teras anu éndah, éta Carlos rooftop, anu ngagaduhan pandangan anu hadé ka Alcazar, Katedral sareng sadayana Toledo. Sareng pikeun tamu anu angkat nganggo mobil ngan 200 méter aya tempat parkir anu dijaga anu hargana 15 euro sapoé.

Hotél Casona de la Reyna

Hotél ieu ogé ti béntang kategori tilu sareng tempatna di jalan Carreras San Sebastián. Éta di Ronda de Toledo, lima menit ti Yahudi Kuartal sareng Katedral. Éta mangrupikeun hotel anu énggal di hotél anu disebatkeun dugi ka ti saprak 2000-an. Tangtosna, Éta diwangun dina yayasan imah Toledo anu lami ti abad ka-XNUMX.

Hotél ngagaduhan 25 kamar dina tilu lanté. 22 kamar dua, dua saderhana sareng anu hiji suite. Sadayana gaduh AC, kamar mandi kalayan hairdryer, satelit atanapi TV kabel, brankas, minibar sareng brankas. Pikeun naék aya lift. Hotél ogé ngagaduhan bar, kamar TV sareng réstoran. Aksés Internét tina kamar khusus atanapi WiFi.

Hotél ieu henteu ngijinkeun piaraan. Anjeun kedah ngitung tina 44 euro per wengi sareng upami anjeun pesen langsung ngalangkungan halaman wéb anjeun nyalira gaduh Diskon 5%.

Hotél Real de Toledo

Hotel abad ka-XNUMX ieu ngagaduhan kategori tilu bintang sareng aya dina Real del Arrabal, di pusat bersejarah. Éta léngkah ti Plaza de Zocodover, payuneun Masjid Cristo de la Luz sareng Puerta del Sol, sareng mangrupikeun bata kakeunaan éndah sareng konstruksi beusi tempa. Alcázar jauhna 600 méter, sami sareng Katedral Primada sareng Garéja Santo Tomé kalayan lukisan ku El Greco jauhna 800 méter.

Hotélna éta suasana kulawarga sareng kamarna, sanaos saderhana, lega sareng fungsina. Nyaéta 54 kamar dina total, antara 16 sareng 19 méter pasagi permukaan. Aya kamarna bujang, ganda, kembar sareng kulawarga. Sadayana gaduh pemanasan sareng AC masing-masing, telepon langsung, meja, TV layar datar sareng kamar mandi pinuh.

Hotél ogé nawiskeun sarapan Tambaksari sareng réstoran kalayan menu sapopoé dina harga anu meujeuhna.

Hotel butik Adolfo

Ieu hotél di opat bintang tempatna langsung di Plaza de Zocodover, ngan 200 méter ti Puerta del Sol de Toledo sareng sésana tempat wisata kota. Sareng hal anu saé éta sadaya kamar gaduh pandangan hébat alun-alun sareng aranjeunna raoseun pisan, ku harga tina 160 euro peuting ukur ku pamondokan.

Hotél nawiskeun Kamar Butik, paling alus, nyanghareup ka alun-alun, desain kontemporer sareng 30 méter pasagi sareng kamar mandi marmer. Aya ogé kamar Junior Suite, tilu jumlahna, sareng kamar tidur sareng ruang tamu sareng 40 méter pasagi.

Pesona mewah hotél dilengkepan ku pangalaman réstoran sareng tawaran gastronomis na. Aya réstoran anu ningali ka Zocodover sareng aya ogé kafe, Café el Español, anu ngaladénan inuman sareng tèh siang. Alami ieu sanés ngan ukur hotél di kota hébat Toledo, tapi kuring miharep éta bakal nyayogikeun anjeun pikeun liburan anjeun salajengna ka kota umur saabad ieu.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*