Ieu cara ngadamel nasi Kuba otentik

Naha anjeun hoyong piring saé kuba anu saé?

Naha anjeun hoyong piring saé kuba anu saé?

Kumaha carana tiasa sanésna sareng saatos nampi hébat yén éntri didaptarkeun ka Sangu gaya Kuba, piring anu, sakumaha ceuk kuring, rada béda ti naon anu urang terang sapertos di Spanyol, didamel nganggo nasi bodas, endog goreng sareng saos tomat di luhur, piring ieu ngagaduhan bahan-bahan sanés anu ngajantenkeun pilihan gastronomic anu hébat pikeun tuang. tuang.

Bahan-bahan ieu diperyogikeun pikeun ngadamel piring ieu pikeun opat jalmi:

  • 150gr. sangu per jalma
  • 1 cau, 1 gelas cai sareng 1 endog per jalma
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Minyak Zaitun
  • 1 gelas tomat goreng
  • Parsley sareng uyah

Urang bakal ngamimitian ku nempatkeun 1 gelas cai pikeun tiap jalma nganggo girimis minyak, cengkéh bawang bodas sareng siki peterseli sareng uyah. Nalika mimiti ngagolak, tambahkeun sangu sareng ngantepkeun saparapat jam, sanaos waktos masakna bakal salawasna gumantung kana jinis béas; sareng urang bakal ngagaur ti waktos ka waktos supados henteu janten jisim.

Nalika sangu parantos urang saring, bilas sareng diantepkeun. Di sisi anu sanésna, dina panci urang bakal nambihan sakedik minyak sareng urang bakal nambihan cau anu dipotong sacukupna sareng ngantep éta coklat sareng engké urang bakal nyiapkeun endog anu digoréng.

Saatos endog réngsé, béas disajikeun dina piring sapertos boks sareng cau disimpen dina luhur, diteukteuk bujur, dicincang atanapi diiris, éta henteu acuh, sareng dina hiji sisi endog teras tuang séndok anu lega atanapi dua sambel tomat goreng, langkung saé buatan imah sareng anjeun siap tuang. Wilujeng tuang!

Inpo leuwih: Dapur Dunya di Actualidadviajes

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*