Caliente Caribe, Resort nudist di Républik Dominika

Panas Karibia Resort

Sakedik waktos ka pengker urang ngobrol ngeunaan Cape Dage, ibukota kebogolan, tapi anu leres mah sanés hiji-hijina tempat di dunya dimana jalma resep buligir. Beuki seueur tempat "naturis", tempat anu diijinkeun naturalis.

Sareng beuki seueur jalma ngantepkeun dirina nyobian pangalaman éta tanpa prasangka pisan. Ngojay buligir mangrupikeun hal anu kuring parantos lakukeun sareng asa éndah, endah kumaha sadayana robih tanpa baju mandi. Tapi naha anjeun ngadorong kuring pikeun angkat ka tempat anu sadayana taranjang? Éta kumaha éta Caliente Caribe Resort, hotél nudist di Républik Dominika.

The Hotel Caliente Caribe Resort

Pantai Cabrera

Hotél ieu ngagaduhan gelar janten hiji-hijina hotél dimana nganggo baju leres-leres kaputusan pribadi. Ngagabungkeun Resort sareng spa sareng jasa sadaya-inklusif. Hiji a kategori hotél bintang tilu. Sanés sanés anjeun kedah leumpang taranjang, éta pakéan pilihanTapi moal masuk akal pikeun pakéan di tempat sapertos kitu. Éta henteu leres? Atanapi sahenteuna salawasna.

Hotélna éta gigireun tujuan anu populér di Dominika, Puerto Plata, di kota Cabrera. Istirahat di pantai tah sadaya kamar gaduh pandangan laut sareng ka pantai nudist swasta, jelas. Bentangna tropis, Kalayan leuweung, aliran anu nyusud jalan ka Laut Karibia sareng aya sababaraha sunsét anu luar biasa.

Karibia Hot Resort

Kamarna nyanghareup ka laut sareng AC. Aya studio sareng apartemen satu kamar, sadayana sumebar di tilu paviliun hiji lantai. Éta ngagaduhan dua kolam renang ageung, réstoran, gim, sareng klub malam pikeun bersosialisasi.

Kamar hotél digolongkeun kieu:

  • Kamar Seacliff: aranjeunna gaduh ranjang ukuran ratu atanapi raja, méja, ganti baju, dua korsi, balkon atanapi teras, minibar sareng pancuran. Biayana 15400 RDS.
  • Seacliff DELUXE Studio: aranjeunna kamar langkung mewah kalayan langkung méter pasagi, dua ranjang ukuran ratu atanapi hiji ranjang raja, ruang makan, ruang tamu, dapur anu dilengkepan, balkon sareng kamar mandi sareng pancuran. Hargana RD $ 16940.
  • Apartemen Seacliff Hiji Kamar Tidur: Éta apartemen sareng kamar tidur anu misah sareng dua tempat tidur ukuran raja atanapi hiji ranjang, balkon, ruang tamu, sofa, korsi, méja, kamar makan sareng dapur anu dilengkepan. Hargana RD $ 17380.
  • Kota: Villa ieu aya di cove sareng mangrupakeun akomodasi langkung mewah. Aya total 60 anu tempatna langkung luhur sareng handap di darat, sadayana sareng pandangan laut. Anu paling mahal nyaéta jalma anu paling caket sareng pantai buligir sareng perairan pirus Karibia. Maka, aranjeunna ngagaduhan tingkat RD $ 18920.

Gagasan hotél nudist atanapi pakéan opsional sanés jalan-jalan ningali dulur tapi hirup pangalaman santai dimana sadaya jelema resep hal anu sami: leumpang taranjang tanpa tekanan. Nanging, unggal wengi, hotél nyayogikeun tuangeun anu bertemakan sareng baju, supados raoseun sakedik sareng panginten macana.

Aya ogé sési tina Hatha Yoga, senam cai, Kundalini Yoga, yoga pikeun pemula, perairan cai grup sapertos voli toilet atanapi ogé voli pantai na acara musik sareng pésta.

Hayu urang émut yén éta ngeunaan hotél sadaya-inklusif ku kituna targétna kalebet sadayana: dahar peuting romantis, koktail terbatas, snacks soré sareng sore, pajak hotél, pamakean pribadi pantai, disko sareng karaokeéta kelas gim sareng yoga sareng olahraga ngaran naon di luhur.

Basisir Républik Dominika

Sarapan sareng tuangeun disajikeun di réstoran utama anu éndah, di luhur gawir laut alit sareng salian ti lounge internal aya teras terbuka anu langkung saé. Dahar beurang sareng cemilan disajikeun di Tiki Bar anu ngan ukur 15 méter ti pantai. Sadayana tuang parantos sateuacana tapi dina dinten Jumaah wengi aya prasmanan BBQ di Tiki Bar kalayan liang seuneu di pantai.

Dina sadaya inklusif inuman henteu aya watesna Ogé, cai, roh, anggur, jus tropis kalayan mérek internasional anu saé sapertos Vodka Absolut sareng Beureum Rusia, Jim Beam, Jack Danields, Bacardi, Jose Cuervo Tequila, Baileys, Campari sareng labél sanés sapertos éta.

Panonpoé, pantai, laut, jalma taranjang, kagiatan sareng spa pikeun bersantai dina akhir poé. Spa disebat Sereno sareng nawiskeun perlakuan anu sanés sareng batu panas, reiki, régrési kahirupan katukang, terapi neuromuskular, urut pasangan, urut opat panangan sareng seueur deui, di jero spa atanapi ningali ka laut. Waragad antara $ 90 sareng $ 450, gumantung kana panjang perlakuan.

Jasa sadaya-kaasup ogé kalebet perjalanan sareng transfer upami anjeun mesen genep wengi ti bandara Puerto Plata, Samana, Santiago sareng Santo Domingo.

Sareng pamustunganana, hal anu henteu kurang pikaresepeun nyaéta gumantung kana tanggal taun anjeun tiasa miluan wisata pikeun ningali paus dina prosés hijrah. Ieu kajantenan ti Désémber dugi ka April. Paus humpback ngaliwat ka dieu di jalan ka Atlantik Kalér pikeun tuang sahingga dimungkinkeun pikeun ningali aranjeunna. Sanés ti pantai atanapi ti caket pisan ka pantai, anjeun kedah ngalih sakedik tapi éta pantes.

Nudismeu di Caribe Resort

Paus Humpback sareng sababaraha lumba-lumba nembus daérah anu katelah Silver Bank sakitar 100 kilométer kaléreun Républik Dominika sareng spesialis ngira-ngira yén aya réa XNUMX sato di daérah éta di tengah musim. Kagum.

Panas Karibia Resort Éta hotél anu dirancang pikeun dinikmati ti waktos anjeun bangun dugi ka bobo., ngalakukeun éta mimiti telat. Unggal dinten aya kagiatan, hiburan, acara sareng kasempetan pikeun bersosialisasi sareng sésa sémah. Anjeun ningali aranjeunna bulistir sadidinten, anjeun sacara praktis kenal aranjeunna raket, tapi sok aya paguneman. Naha anjeun wani angkat ka hotél nudist di Karibia, leres atanapi henteu?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Louis Augustus cenahna

    Kami nuju nyiapkeun pakansi sareng pamajikan kuring di Républik Dominika. Kami nyungkeun inpormasi ngeunaan Resort anjeun, rencana, program, kagiatan, ngumbara ti Kolombia

  2.   Gambar placeholder Luis Fernando Pacheco cenahna

    Abdi hoyong anjeun nginpokeun ka kuring dimana kuring kedah mesen nyéépkeun sababaraha dinten di Resort Caliente Caribe. Urang ngumbara tanggal 8 Juli.
    Hatur nuhun.

  3.   Joseph Mateus cenahna

    Kami pasangan anu nikah sareng kami hoyong terang perkawis biaya sabtu minggu urang ti Jumaah, 28 Nopémber dugi ka 30 Nopémber wengi dugi ka Minggu sore
    Gracias

  4.   jose gil cenahna

    Abdi hoyong iinditan sareng pamajikan kuring ti Vénézuéla dimana kami tiasa pesen pikeun 30 Oktober

  5.   amaury cenahna

    Halo, wilujeng siang, kami pasangan anu cicing di Santo Domingo. Kami hoyong terang lokasi anu pasti tina tekanan sareng upami éta sadayana kalebet sapertos hotél sanés di nagara éta.
    Sareng kami hoyong ngalaman yén pantai buligir sareng kuring hoyong anjeun wartosan kuring salain ti pantai buligir yén kagiatan sanés dilakukeun sacara pasang

  6.   bagja cenahna

    Kami hoyong ngumbara sareng pamajikan, kuring hoyong terang harga sareng kagiatan naon pikeun pasangan, anu diidinan
    Hapunten, email tina pesen kuring anu sateuacanna lepat

  7.   Cesar Rivera cenahna

    Abdi hoyong iinditan dina bulan Agustus sareng kuring hoyong terang harga ti Rebo dugi ka Minggu pasangan déwasa sareng éta kalebet harga na punten

  8.   Rene cenahna

    Kami hoyong ngumbara sareng pamajikan, kuring hoyong terang harga sareng kagiatan naon pikeun pasangan, sareng naon anu diidinkeun sareng naon anu henteu.
    Wasalam

  9.   Eduardo cenahna

    Kami hoyong terang naon tanggal idéal pikeun ngarambat ka resort, biaya sareng harga pikeun akomodasi saminggu, maskapai anu mindahkeun kami ti Buenos Aires, Argentina sareng kumaha ngahubungi resor langsung. Punten, urang ngantosan jawaban dina basa Spanyol. Hatur nuhun

  10.   Carlos Proto cenahna

    Kami hoyong angkat sareng pamajikan kuring nyéépkeun saminggu di hotél anu saé ieu, ti Uruguay kumaha carana urang tiasa mesen ... urang ngahargaan Waleran

  11.   ebeiro cenahna

    Wilujeng énjing, kuring hoyong inpormasi lengkep kusabab kuring sareng pamajikan hoyong nganjang ka hotél sareng hirup pangalaman éta.

  12.   Sonia cenahna

    Halo babaturan,
    Kami ogé milari inpormasi ngeunaan Resort ieu.
    nudist.

  13.   porfiri rubirosa cenahna

    Héi sadayana, Sakumaha anu kuring ngartos, Resort Karibia anu panas ieu ditutup samentawis, resor ieu ayana di propinsi Maria Trinidad Sanchez (Nagua), kotamadya Abreu, Cabrera. sareng éta sadayana inklusif sareng nudist. ayeuna hotél henteu kéngingkeun éntri. Aranjeunna badé ngicalna ka perusahaan sanés, tapi ku sabab sababaraha masalah alit éta penjualan henteu acan dilakukeun. Kami arepkeun yén Resort bakal dibuka gancang-gancang sareng langkung seueur resor nudist tiasa teras didamel di daérah sareng sapanjang nagara Dominika.

  14.   Lucas cenahna

    Oktober de 2021
    good morning
    hotél masih aya nepi ka poé ieu.
    Enya enya:
    Naon harga (dina €) mangga
    Sareng kumaha bukuna.

    Hatur nuhun sateuacanna.

  15.   Severino cenahna

    kuring jeung pamajikan geus naturists salila sababaraha taun.
    Sakali anjeun nyobian naturisme, anjeun moal pernah lirén.
    Simkuring hoyong sumping dina mangsa Natal. Upami mungkin, urang bakal ngira-ngira biaya perjalanan. hatur nuhun

  16.   Francis cenahna

    Kumaha carana abdi tiasa buka kalawan pasangan abdi ka Karibia panas Kumaha carana abdi tiasa komunikasi?