Kota-kota Cádiz

Kota-kota Cádiz

Cádiz mangrupikeun propinsi Andalusian anu pohara turis sareng disarankeun. Henteu ngan di kota na urang bakal mendakan tempat-tempat anu leungit, sabab éta mangrupikeun propinsi dimana mendakan seueur kota anu ngagaduhan pesona Andalusia anu bakal urang resep. Di Cádiz urang tiasa mendakan pantai atanapi gunung anu tiasa dipilih, kalayan kota-kota anu saé anu parantos janten simbol. Upami urang bakal terang propinsi ieu sacara jero, urang moal sono ka kota-kota anu saé éta.

nu rute kota Cádiz nyatana parantos kasohor, sabab kasohor di kota-kota bodas biasa anu kasohor anu sigana didamel pikeun kartu pos sareng anu tiasa didatangan di sababaraha penjuru propinsi. Kusabab kitu urang bakal ningali sababaraha kota anu paling luar biasa di Cádiz anu anjeun moal sono upami anjeun sumping ka propinsi éta.

Setenil de las Bodegas

Setenil de las Bodegas

Ieu, sapertos anu sanésna, aya di Rute kampung-kampung bodas Cádiz anu ngangkut urang ngalangkungan kampung-kampung khas Andalusian. Kota ieu kasohor diantara anu sanés sabab éta ngagaduhan jalan Cuevas del Sol aslina dimana imah-imahna parantos diukir kaluar gunung, anu masih tumpang tindih dina rupa anu leres-leres luar biasa. Mangrupikeun lanskap anu narik perhatian, sanaos jalan ieu biasana pinuh ku wisatawan anu hoyong ningali bumi asli ieu. Urang ogé tiasa leumpang sapanjang Calle de la Sombra sareng ngahontal Plaza de Andalucía. Di kota urang ogé tiasa ningali Torreón del Homenaje, nyaéta rompi anu tetep tina benteng Almohad ti abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Tungtungna, urang kedah nyarankeun jalan-jalan di jalan-jalan ieu pinuh ku bumi bodas tradisional.

Conil wates

Conil wates

Kota lawas Conil de la Frontera mangrupikeun tempat sanés anu teu kedah ditingali, kalayan imahna anu bodas bodas anu indah dihias ku anyelir, gambar anu khas anu dipikaresep ku saréréa. Kota ieu seueur turis sabab tempatna di basisir sahingga gaduh hébat pantai sapertos La Fontanilla dimana anjeun tiasa menikmati cuaca anu saé. Tempat ieu ogé sampurna pikeun nyobaan tuna beureum anu kawéntar tina bubu sareng lauk goreng di réstoran na.

Madinah Sidonia

Madinah Sidonia

Warisan monumental kota Madinah Sidonia luas pisan sareng rupa-rupa. Garéja Santa María la Coronada ngagaduhan gaya Gothic Renaissance kalayan fasad dina gaya Herrerian. Urang ogé mendakan garéja San Juan de Dios atanapi Pertapaan Santos Mártires, anu pangkolotna di Andalusia. Arch of Bethem mangrupikeun aksés ka kota abad pertengahan sareng La Pastora urang bakal tiasa ningali panto Arab. Urang tiasa diajar langkung seueur ngeunaan sajarah énklave kuno ieu upami urang nganjang ka Museum Ethnographic sareng Museum sareng kompleks arkéologis Madinah Sidonia. Di luhur, di bukit, urang mendakan benteng peradaban anu béda sapertos Romawi Castellum atanapi istana abad pertengahan.

Arches wates

Arches wates

Lain anu disebut White Towns nyaéta Arcos de la Frontera. Urang tiasa ngaraosan jalan-jalan anu saé sapertos Callejón de las Monjas, tempat anu cobbled kalayan Arcos de las Monjas anu saé. Éta mangrupikeun tempat sanés anu jalan-jalan menikmati imah anu khas sareng gang-gang anu kaget. Plaza del Cabildo mangrupikeun tempat anu paling sentral sareng di jerona urang mendakan Aula Kota, Parador sareng garéja Santa María anu asalna ti Mudejar.

Chipiona

Chipiona

Chipiona mangrupikeun kota basisir anu sanés pikeun gaya hirup anu tenang. Jalan-jalan di jalan-jalan sareng nyobian piring khas dina palang na nyaéta hal anu kedah dilakukeun upami urang nganjang. Tapi urang ogé kedah ningali Tempat Suci urang Lady of Regla sareng musiumna. Urang ogé kedah angkat ka mercusuar Chipiona, anu paling luhur di Spanyol sareng salah sahiji anu paling luhur di dunya. Nyatana anjeun tiasa naék tapi anjeun kedah ngalangkungan langkung ti tilu ratus léngkah anu aya, ngan ukur pikeun jalma anu pas sareng resep pisan.

Vejer de la Frontera

Vejer de la Frontera

Vejer de la Frontera ngagaduhan kota lami anu sanés anu urang kedah didatangan. Our Lady of Oliva Street Mangrupikeun salah sahiji anu paling éndah, sakuriling garéja Jurusalamet Illahi. Garéja ieu diwangun dina mesjid anu lami sareng nangtung pikeun menara lonceng na. Titik sajarah anu sanés di kota ieu nyaéta Arco de la Segur abad ka-XNUMX, diwangun ku Monarki Katolik sareng caket dieu anjeun tiasa ningali bagéan témbok kota. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tempat ieu, anjeun kedah angkat ka Museum Vejer de la Frontera anu aya di hiji imah ti akhir abad ka tujuh belas.

Palabuhan Santa Maria

Palabuhan Santa Maria

El Puerto de Santa María caket pisan kota Cádiz. Di villa ieu urang tiasa tingali abad ka-XNUMX Castillo de San Marcos. Anjeun kedah ngalangkungan Plaza de Cristobal Colón sareng Plaza del Polvorista sareng ningali Basilika Kecil tina Lady of Miracles Kami. Di palabuhan anjeun tiasa tuang lauk anu digoréng sareng nyandak parahu ka ibukota Cádiz.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*