Kota-kota Malaga

Kota-kota Malaga

La Propinsi Malaga terkenal ku Costa del Sol na, Kanggo pantai sareng bentang na. Tapi di luar pariwisata pantai, ayeuna urang mendakan alternatif séjén anu ngungkabkeun yén propinsi ieu langkung seueur, sabab ngagaduhan seueur kota anu ngajantenkeun anu ngajantenkeun para pengunjung cinta ka warisan sareng kapribadian anu hébat.

Hayu urang tingali sababaraha kota-kota utama di Malaga anu ayeuna mangrupikeun rute anu saé pikeun nganjang ka populasi dina énklaf alami anu spektakuler. Upami anjeun hoyong nganjang ka propinsi Malaga ku cara anu sanés, kami nyarankeun yén anjeun nyandak rute ngalangkungan kota-kota anu saé.

nerja

nerja

Kota ieu terkenal sabab séri mitos Spanyol Verano Azul kacatet didinya. Di taman lokal anjeun masih tiasa ningali kapal Chanquete. Kota basisir ieu ogé nawiskeun sababaraha pantai anu hébat pikeun nyéépkeun siang sapertos Burriana, anu mangrupikeun pantai perkotaan, Calahonda atanapi Maro. The Gua Nerja mangrupikeun hal anu sanés anu penting. Éta guha panjangna opat kilométer kalayan stalagtite pangageungna di dunya. Deui di kota urang tiasa nampi pandangan ka Balcón de Europa anu kawéntar, sudut pandang anu saé anu baheulana mangrupikeun titik panjagaan pikeun ngahindaran serangan laut.

Antequera

Antequera

Kota Antequera mangrupikeun salah sahiji anu paling disarankeun sapanjang sejarah anu masih tiasa ditingali ayeuna. Anjeun tiasa angkat ka prasejarah sareng sadayana Lumba-lumba Antequera, Situs Warisan Dunya. El Torcal de Antequera mangrupikeun tempat sanés anu kedah ditingali, kalayan formasi karst anu saé anu nimbulkeun bentang unik ieu. Bahkan aya jalan satapak pikeun ningali daérah. Parantos di kota urang tiasa ningali Arch of the Giants sareng Alcazaba, anu nyaritakeun ngeunaan jaman baheula Arab di kota ieu. Ogé anu matak nyaéta jumlah wangunan kaagamaan anu tiasa ditingali di kota, sapertos Convento del Carmen, Biara Fransiskan, garéja Santa María atanapi kapilah Baroque-Mudejar ti Virgen del Socorro.

Ronda

Ronda

Ronda mangrupikeun kota anu paling sering dilongok di Malaga kusabab éta nawiskeun gambar anu saé pisan. Milikna Sasak Anyar jangkungna saratus méter jangkung anu ngahubungkeun jurang Tagus, wates alami anu ngajagaan kota. Di kota urang tiasa nganjang ka Istana Mondragón, anu nawiskeun halaman Arab sareng arsitéktur Renaissance, ayeuna perumahan Museum Kota Ronda. Plaza de la Duquesa de Parcent mangrupikeun salah sahiji anu paling indah di kota. Di Ronda urang ogé tiasa ningali témbok Arab anu lami sareng Puerta de Almocábar, salah sahiji lawang utama kota. Kunjungan anu sanésna nyaéta mandi kuno Arab atanapi Casa del Rey Moro.

frigiliana

frigiliana

Frigiliana mangrupikeun kota khas Andalusian, Kalayan bumi éndah bodas, cai mancur sareng kembang na ngahias rupa. La Casa del Apero tiasa janten titik awal, kusabab éta kantor wisata tapi ogé Museum Arkéologis sareng Perpustakaan Kota. Di caket imah ieu aya Istana Count of Frigiliana, anu dinten ayeuna ngagaduhan pabrik madu tiwu. Lamping apero mangrupikeun tempat anu paling sering na nalika urang nepi ka tungtung urang bakal mendakan Mirador de Frigiliana. Gagasan anu sanés nyaéta jalan-jalan sepi ngaliwatan kota ieu pikeun mendakan bumi alit na sareng pesona Andalusia.

Mijas

Mijas

Mijas menonjol pikeun sababaraha hal, salah sahijina nyaéta taksi-burit na taksi. Tapi kami ogé nyanghareup ka kota anu saé tembok bodas bodas ku pesona hébat. Éta anu urang ngarepkeun upami urang angkat ka kota khas Andalusia. Di Plaza de la Constitución kami bakal mendakan toko anu pikaresepeun sareng karajinan lokal, bar sareng réstoran. Di Paseo de la Muralla kami tiasa gaduh panorama Mijas anu saé. Di kota ieu, garéja Konsépsi Immaculate ogé menonjol, diwangun dina mesjid lami dimana menara lonceng gaya Mudejar tetep aya.

Juzcar

Juzcar

Júzcar sia ngan kusabab éta katelah kampung smurfs atanapi kampung biru. Pas urang tingali, urang terang naon tarekatna ieu asalna, sabab sadaya imahna dicét dina warna biru caang. Éta matak héran sabab biasana urang ngarepkeun mendakan bumi bodas anu bodas, anu has di Andalusia. Di kota ieu anjeun tiasa nuturkeun rute corétan ngalangkungan bumi, kalayan kode QR dina masing-masing kanggo mendakan kata konci. Aya ogé sababaraha jalur hiking di caket dieu, tong hilap yén anjeun aya di daérah alam anu kageulisan hébat. Mangrupikeun kota anu sampurna pikeun indit sareng barudak, sabab ngagaduhan taman petualangan anu aya garis pos sareng témbok naék.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*