Kota anu paling dipikaresep di Seville

osuna

Nalika urang mikir ngadatangan Seville, pastina ngan ukur kota anu aya di pipikiran, tapi aranjeunna ngantosan kami di sadaya tempat kota-kota leutik anu tiasa ngareuwaskeun urang. Di propinsi Seville urang tiasa mendakan kota-kota daratan anu saé di tempatna pikeun nikmati bentang unik sareng arsitektur khas.

Didatangan kota-kota leutik Éta pikeun terang jalma-jalma sacara jero, kalayan cara hirup anu langkung tenang tibatan di kota-kota. Éta tiasa janten pangalaman anu luar biasa, sabab kota-kota di Seville dianggap geulis pisan. Sababaraha diantarana ogé nunjukkeun urang bagian tina sajarah propinsi.

Constantine

Constantine

Kota ieu aya di Taman Alam Sierra Norte de Sevilla, di Lebak Ossa. Éta mangrupikeun padumukan asal Celtic anu teras didumukan ku urang Romawi, sabab éta kapendak dina Causeway Emerita. Éta ogé dijajah ku urang Arab, anu ngawangun kastil anu sésa-sésa masih tetep di daérah luhur bukit. Tungtungna éta dikuasai deui ku Fernando III el Santo. Di kota ieu urang tiasa ningali sababaraha tugu sapertos istana Arab anu lami. Di caket dieu nyaéta padepokan Ivy sareng tugu pikeun Hati Suci. Garéja Nuestra Señora de la Encarnación di tengah kota menonjol kalayan menara na anu luhur.

Alanis de la Sierra

Alanis de la Sierra

Kota anu saé ieu ayana di tengah kota Taman Alam Sierra Morena Norte de Sevilla. Di daérah bukit éta ogé ngagaduhan istana Arab anu parantos diwangun sareng mangrupikeun salah sahiji tempat wisata anu pangageungna. Éta nawiskeun pandangan anu saé sareng di gigireun éta kami mendakan padepokan San Juan ti abad ka-XNUMX anu ayeuna nyaéta Casa de las Artes. Parantos di tengah kota urang tiasa ningali garéja Nuestra Señora de las N maling ti abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX anu ngagaduhan tempat suci Gothic anu mengesankan di jero. Ngan tilu kilométer jauhna nyaéta Ribera del Benalijar, anu nawiskeun kolam renang alam anu ageung.

osuna

osuna

Ieu mangrupikeun kota kuno di Sierra Sur de Sevilla anu asalna sateuacan Romawi. Di Museum Arkéologis Seville anjeun tiasa ningali tablet anu mikawanoh Urso, sakumaha anjeunna disebat, salaku kota. Di kota ieu jalan-jalan na éndah pikagumbiraeun ku fasad gaya Andalusian anu saé sareng saé. Utamana éndah nyaéta jalan San Pedro. Di beulah luhur kota nyaéta Biara tina Inkarnasi kalayan arsitektur saderhana.

Antiponsi

Antiponsi

Pentingna sajarah Santiponce kedah disorot, Italica kuno, kota Romawi munggaran diadegkeun di Semenanjung tempat kaisar sapertos Hadrian atanapi Trajan lahir. Dina kunjungan ieu dimungkinkeun pikeun ningali reruntuhan amfiteater, sababaraha imah sareng tembok lami. Reruntuhan Romawi Italica pasti aya daya tarik anu hébat.

carmona

carmona

Carmona mangrupikeun salah sahiji kota pangkolotna di propinsi sareng ogé salah sahiji kota anu paling pikaresepeun. Lokasina di Lebak Guadalquivir, éta dieusian ku urang Romawi, Carthaginians atanapi Muslim. Pusat bersejarah na mangrupikeun Situs anu Minat Budaya sareng di jerona kami mendakan Alcazar de la Puerta de Sevilla, kurungan benteng anu membela kota. Ti dinya anjeun tiasa ningali garéja San Pedro, anu ngagaduhan menara anu didamel siga Giralda sareng éta sababna dikenal salaku Giraldilla. Di tempat ieu anjeun ogé tiasa ningali sésa-sésa jaman Romawi ku témbok sareng Necropolis.

marchena

marchena

Marchena mangrupikeun kota-kota bersejarah anu ningali jalanna Romawi sareng Arab sareng anu masih ngawétkeun jaman baheula. Kota na anu lami didéklarasikeun salaku Situs Bersejarah-Artistik sareng ayeuna anjeun tiasa ningali bagian tina tembok Arab anu di Puerta de Carmona, Puerta de Sevilla sareng Puerta de Morón. Anjeun ogé kedah didatangan Paroki San Juan Bautista anu ngagaduhan Museum Zurbarán.

Ecija

Ecija

Kota anu aya di sisi Walungan Genil di padesaan Sevillian. Éta mangrupikeun tempat anu ngagaduhan tradisi flamenco anu hébat, janten anjeun tiasa nganjang ka sababaraha tablaos pikeun mikaresep seni ieu. Di Plaza de España kami mendakan kolam Romawi di jero taneuh, sareng titinggal kota Romawi Astigi. Aya ogé warisan minat anu sanés sapertos Garéja Santa María ti abad ka-XNUMX kalayan musium anu aya sésa-sésa arkéologis. Aya garéja anu sanés sapertos Santiago atanapi San Juan Bautista anu ogé dipikaresep. Kota ieu ogé dikenal salaku menara sabab kami tiasa ningali sajumlah ageung, sapertos Torre de Nuestra Señora del Carmen, Torre de Santo Domingo anu mangrupikeun bagian tina biara San Pablo sareng Santo Domingo, Torre de la Victoria ti abad ka-XNUMX atanapi Menara Kembar Biara Concepción lami.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*