Kuba dulce de leche alfajores, pikeun anu ngagaduhan huntu anu amis

Ieu kumaha alfajores Kuba, godaan anu nyata

Ieu kumaha alfajores Kuba, godaan anu nyata

Pikeun ngeureunkeun liburan gastronomic kami di Kuba, kami badé ngalakukeun éta tapi ku dessert, sareng amis anu anjeun henteu kantos nyobian sateuacanna, tapi éta bakal tetep saé pisan, Kuba dulce de leche alfajores. Pikeun persiapanana anjeun peryogi:

• 1 Sachet tina 500g tina Betty crocker campuran cookie gula (anjeun tiasa mendakannana dina barisan kadaharan internasional daérah ageung)
• ½ Cangkir kenari dina satengah, dipanggang sareng dicincang halus
• 1/3 gelas mantega atanapi margarin, dilebur.
• 1 endog.
• 1 Cangkir kalapa parut.
• 1 kaléng tina dulce de leche.
• 2 séndok gula gula

Urang bakal ngamimitian ku pemanasan oven nepi ka 180º sareng urang bakal nempatkeun kertas wax dina baki oven. Di sisi anu sanésna, dina wadah anu ageung sareng jero, urang bakal nambihan campuran Betty Crocker, ½ sacangkir kalapa, mantega, endog sareng kenari sareng urang bakalan dugi ka kéngingkeun adonan homogen.

Kami bakal nyebarkeun adonan sareng roller dina permukaan anu tipung dugi ka kandelna dikirangan janten sakitar satengah séntiméter. Kami bakal motong cookies sareng cetakan sudut anu bergelombang teras engké urang nempatkeunkeun dina kertas lilin anu ngantunkeun séntiméter pisah sareng urang bakal ngalakukeun hal anu sami sareng sadayana adonan.

Kami bakalan antara 7 sareng 9 menit atanapi dugi ka sisina coklat emas, kami bakal ngantepkeun kana baki salami menit teras urang mindahkeun éta ka rak supados langkung gancang tiis. Maka kami bakal nempatkeun sakedik dulce de leche dina salah sahiji cookies sareng nutupanana sareng anu sanés, pencét laun. Nalika aranjeunna babarengan, urang bakal ngagulung cookie sakitar sésa kalapa parut sareng naburkeun aranjeunna gula kawung sareng aranjeunna bakal siap tuang.

Inpo leuwih: Dapur Dunya di Actualidadviajes

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*