Kumaha jalan tol di Portugal

Tol Portugal

Iinditan ka Portugal nganggo mobil umum pisan upami urang ti Spanyol, janten anjeun kedah terang pilihan anu urang gaduh ku jalan. Sanaos tiasa mendakan jalan tanpa tol, éta saleresna jalan anu langkung lami. Pilihan anu hadé nalika ngadatangan Portugal sareng ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanés nyaéta nganggo tol. Kusabab kitu urang bakal ningali kumaha jalan tol di Portugal.

ieu tol aya di sapanjang jalan raya sareng sering kali aranjeunna henteu tiasa dianggo sapertos di komunitas urang, janten langkung saé ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu kedah urang laksanakeun. Ngan urang tiasa ngarencanakeun sateuacanna nganggo mobil di Portugal kanggo ningali kota-kota utama sareng tempat-tempat menarik.

Kumaha jalan tol di Portugal

Dugi ka 2010 urang ngagaduhan ideu anu sami sareng didieu dimana aya bilik kanggo mayar tol nyalira. Tapi ti saprak éta aranjeunna parantos dileungitkeun sareng éta dibayar ku cara anu sanés. Aya seueur jalma anu bingung nalika aranjeunna ningali yén teu aya bilikkumargi aranjeunna henteu terang kumaha aranjeunna kedah mayar. Nanging, prosés na saderhana pisan. Aya sababaraha cara pikeun mayar jalan tol di tol Portugal.

Mayar nganggo alat tol éléktronik

Tol Portugal

Salah sahiji cara mayar anjeun nyaéta ngagunakeun alat tol éléktronik. Jinis alat ieu tiasa dipésér di nagara urang sareng éta tiasa dianggo pikeun jalan raya urang, anu leres-leres manpaat. Mangrupikeun ideu anu raoseun pisan sabab ku aranjeunna ogé tiasa kéngingkeun diskon kana rute anu biasa sareng urang tiasa nganggo ti Spanyol. Upami urang ngagaduhan koleksi tol éléktronik anu dipésér di tempat sapertos Banco Santander, Banco Popular, Liberbank, Caja Rural atanapi Abanca, sareng anu sanésna, urang tiasa nganggo éta tanpa masalah. Di sababaraha daérah urang bakal nguping suara bip anu dipancarkeun nalika alatna diliwatan, tapi kedah diperhatoskeun yén di daérah sanés éta henteu bip. Éta henteu hartosna yén éta henteu kajantenan, kumargi éta dimuat atoh. Ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif anu paling pikaresepeun anu tiasa urang mendakan, utamina upami urang sering ka Portugal atanapi nganggo jalan raya teras-terasan.

Kartu prabayar virtual

Cara séjén pikeun mayar tol di Portugal nyaéta ngaitkeun piring lisénsi mobil kana kartu. Ieu dilakukeun ampir, sahingga kartu na dikaitkeun sareng pendaptaran sareng pamayaran ditagihkeun. Éta tiasa dilakukeun dina anu disebut EASYToll, jalur anu urang tambahkeun kartu dina waktos anu sami yén kaméra maca plat lisénsi sareng ngaitkeun éta. Ieu bakal neraskeun ngecas pamayaran di sapanjang jalan. Anu ngarugikeunna nyaéta urang ngagaduhan jasa ieu di sababaraha jalan raya sapertos A22, A24, A25 sareng A28.

nu lain cara mayar nyaéta ku TollService. Jasa ieu ngamungkinkeun urang mayar tilu dinten atanapi pikeun perjalanan anu khusus. Éta ngagaduhan wates tilu langganan per taun sareng ngan anu ngagaduhan koleksi tol éléktronik. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé upami urang badé nyandak perjalanan anu pondok atanapi upami urang badé, contona, ka bandara Porto atanapi Lisbon. Éta ngagaduhan waktos anu terbatas tapi éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun liburan di akhir pekan sareng perjalanan, supados henteu kedah mayar pangmayaran anu langkung luhur.

Anu sanésna pilihan anu sigana langkung raoseun nyaéta nganggo TollCard, ngaitkeun pendaptaran urang sareng prabayar anu urang damel sateuacana online. Aya jumlah dugi ka 40 euro sareng durasi na sataun, janten langkung nguntungkeun dibanding pilihan séjén. Ieu bakal masihan kami langkung kabébasan, sanaos pilihan anu saé upami urang ngarencanakeun perjalanan panjang atanapi langkung ti tilu dinten.

Naon anu lumangsung upami tol henteu dibayar

Tol di Portugal

Mayar tol di Portugal sapertos fardhu sapertos di Spanyol sareng Gagal pikeun ngalakukeun éta nyababkeun ngalanggar pajak anu gaduh denda tinggi. Aya seueur jalma anu mikir yén kusabab teu aya bilik, anjeun ngan ukur tiasa ngalangkungan, nyingkahan pamayaran. Masalahna nyaéta aya kaméra sareng sadayana didaptarkeun, janten upami éta ngeureunkeun kami éta tiasa ngajantenkeun kami mayar dugi ka sapuluh kali langkung seueur tibatan anu kedah urang mayar. Aranjeunna ogé otorisasi pikeun ngempelkeun kendaraan anjeun dugi jumlah hutangna dibayar. Éta pastina henteu matak nyéépkeun éta, utamina nalika urang tiasa mayar gampang ngalangkungan Internet.

Kumaha terang naon anu kuring badé mayar

Tol di Portugal

Urang panginten ngagaduhan perjalanan anu direncanakeun sareng teu terang naon tol éta tiasa ngarugikeun kami. Penting, upami urang hoyong ngarencanakeun sadayana sareng terang naon anu urang méakkeun, éta Hayu urang ogé ngitung naon urang nyéépkeun sareng mobil sareng tol. Éta sababna anjeun tiasa mendakan alat dina Internét pikeun milari biaya anu pasti tina rute khusus sareng jalan raya anu tiasa urang candak, kumargi kadang-kadang urang gaduh alternatip anu béda.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*