Leonese Fjords

Riano

nu Leonese Fjords mangrupikeun daérah anu aya di Castilla y León anu parantos janten tempat anu leres-leres populér. Aranjeunna katelah fjords sanaon éta saéstuna mangrupikeun waduk saderhana anu aya di Riaño anu caket pisan sareng fjords anu khas sareng poto-poto anu urang tingali, maka éta disebat sami sareng éta parantos janten bentang anu dipeunteun pisan ku pengunjung kusabab éta narik perhatian.

ieu Leonese Fjords mangrupikeun bagian tina Pagunungan Cantabrian ngawangun struktur batu kapur ageung. Mangrupikeun bagian anu kagolong kana taman Picos de Europa, janten pastina mangrupikeun tempat anu leres-leres pikaresepeun pikeun ngalengkepan kunjungan ka rohangan alam ieu.

Kumaha urang dugi ka Leonese Fjords

Fjords Leon anu saé ieu mangrupikeun rohangan anu saé pisan anu tiasa dihontal ti kota León. Éta tiasa dihontal ku jalan di N-625 sareng jalan N-621. Ti Picos de Europa aya sababaraha jalan anu langsung datang ka tempat ieu ti Cangas de Onís sareng ti Potes, ngajantenkeun daérah anu gampang pisan kalayan aksés gampang ti sagala rupa tempat wisata di. Ku cara kieu éta mangrupikeun kunjungan penting yén urang tiasa ngalakukeun gancang dina hiji dinten kanggo ningali tempat ieu sareng lirén lirén hiji énjing atanapi hiji soré. Gunung Riaño aya di belah wétan-kalér masarakat. Éta mangrupikeun bagian tina Picos de Europa sareng ogé Taman Région Riaño sareng Mampodre.

Sejarah fjords

Leon fjords

Tempat anu dinten ieu pikaresepeun pisan tur katingalina saé pisan sareng éndah leres-leres didaptarkeun salaku salah sahiji bencana lingkungan di Spanyol dina abad ka-XNUMX. Daérah ieu sareng danau kahontal ku aksi manusa kusabab waduk didamel ku naon anu saéstu bentang anu teu acan kabentuk sacara alami. Dina cai anu urang tingali, salapan kota kuno dibanjiran dina taun 87, nalika bendungan diresmikeun. Sababaraha gedong monumental dipindahkeun sahingga henteu leungit, ogé dua gudang kuno dina gaya Asturleonian. Éta diresmikeun saatos seueur protés sareng dina dinten terakhir taun kusabab dinten énjingna Perda Éropa diterapkeun anu ngalarang jenis proyék ieu anu mangaruhan lingkungan sapertos kitu. Proyék ieu tungtungna dilaksanakeun sareng jalma-jalma anu diusir cicing di Nuevo Riaño.

Akomodasi di Riaño

Di kota Riaño aya sababaraha akomodasi upami anu urang pikahoyong nyaéta tetep di daérah pikeun ngaraosan rohangan alam kalayan katenangan. Aya hiji kémping anu nawiskeun harga anu saé sareng ogé bungalow. Di sisi anu sanésna, di kota Riaño aya sababaraha akomodasi sapertos apartemen, bumi padesaan atanapi hotél.

Naon anu kedah ditingali di Riaño

Riano

Di kota ieu urang tiasa ningali sababaraha hal anu pikaresepeun sapertos monumen anu ditransperkeun sadayana ti kota-kota kuno anu aya handapeun cai. The Garéja Lady urang Rosario Tempatna caket jembatan dina tanjakan leutik anu nawiskeun pandangan anu hadé sareng gambar anu saé. Éta kuil Romanesque ti abad ka-XNUMX anu dipindahkeun batu ku batu ka daérah éta. Di jero garéja tiasa ningali lukisan Baroque, Romanesque sareng Gothic. Lawangna gratis sareng dimungkinkeun pikeun mendakan pituduh sareng ogé sababaraha panjelasan ngeunaan sajarah candi.

Upami anjeun aya di garéja anjeun ngagaduhan titik idéal pikeun ngamimitian Walk of Remembrance. Jalan ieu mangrupikeun jalur pejalan kaki anu ngurilingan daérah waduk pikeun nikmati pemandangan anu saé. Dina leumpang ieu aya sababaraha bangku anu gaduh pandangan anu luar biasa pikeun nyandak poto hébat. Bank anu disimpen di tempat-tempat strategis kasohor pisan ayeuna sareng éta sababna urang tiasa mendakan éta di daérah anu ngagaduhan pandangan anu saé.

El Étnografi Museum Riaño mangrupikeun tempat dimana warisan budaya populér ditampilkeun ti Leonese Mountain of Riaño. Ratusan potongan kuno dipamerkeun di musium ieu, seueur anu disumbangkeun ku tatangga pikeun nyiptakeun tempat anu dipikaresep pikeun nembongkeun budaya na ka pengunjung. Ayeuna anjeun ogé tiasa ningali sababaraha lingkungan anu diciptakeun sapertos House of Smoke atanapi forge tradisional. Di alun-alun anu sami tempat ayana musium, anjeun ogé tiasa ningali hal-hal sanés sapertos khas Leon hórreo, anak sapi pikeun sapatu sapatu sareng pondok tukang angon.

Leon fjords

Dina bentang ieu Leon fjords ogé dimungkinkeun pikeun mikaresep sagala rupa sudut pandang sareng jalur hiking. Ngalakukeun sababaraha ruteu ieu anjeun bakal ngahontal sababaraha sudut pandang kalayan pandangan anu saé. Mirador de las Hazas sareng Valcayo mangrupikeun daérah anu ngan ukur tiasa dijangkau ku jalan leumpang, sabab jalan anu kotor. Mangrupikeun rute anu saé pikeun tiasa ngaraosan kalayan kulawarga komo sareng sato, di tengah alam sareng pandangan anu indah ti fjords sareng gunung.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*