Liburan di padesaan di Asturias

Asturias

Asturias mangrupikeun komunitas anu nawiskeun seueur hal ngeunaan pariwisata. Upami anjeun ngarepkeun kota ageung, anjeun tiasa milarian tempat sanés, sabab di Asturias anjeun bakal mendakan sababaraha kota anu inti anu tiasa didatangan dina waktos anu singget. Tapi anu pangsaéna henteu diragukeun dina rohangan alam na. Aya seueur jalma anu mutuskeun ngadamel liburan di désa di Asturias.

Una Liburan padesaan di Asturias Mangrupikeun salah sahiji ideu anu pangsaéna urang tiasa gaduh di tempat ieu, sabab ngagaduhan seueur kota anu menawan sareng rohangan alam anu kageulisan anu hébat, boh di daérah basisir sareng di pedalaman. Urang ogé bakal ningali sababaraha detil ngeunaan tempat-tempat ieu anu pikaresepeun.

Taramundi

Taramundi

Antara gunung sareng lebak, caket wates sareng Galicia kami salah sahiji kota anu paling saé anu resep wisata désa di Asturias. Éta ngeunaan Taramundi, kota dimana urang bakal mendakan rohangan alam, bumi khas anu atap batu tulis sareng karajinan tangan. Anjeun tiasa nganjang ka alat makan Taramundi pikeun ningali kumaha péso didamel sareng ngagaleuh souvenir. Di daérah Mazonovo anjeun tiasa ningali musium pabrik panggedéna di nagara éta, sareng dugi ka 18 pabrik anu disimpen deui. Atanapi anjeun kedah sono kana Os Teixois Ethnographic Complex, kampung abad ka-XNUMX anu dinten ayeuna siga musium ageung sareng parantos dinyatakeun salaku Aset Kabudayaan. Kota anu caket di As Veigas mangrupikeun salah sahiji kota anu sigana biasana Asturian, kalayan hateup batu tulisna anu cantik, janten nawiskeun gambar anu saé. Salaku tambahan, aya sababaraha jalur hiking di sakurilingna, malahan ogé disarankeun upami urang angkat sareng murangkalih, janten rencana anu sanésna bakal musna di alam.

bulnes

Asturias

Bulnes mangrupakeun kota leutik, anu terakhir di Asturias anu henteu ngagaduhan aksés jalan. Baheula, naék ka Bulnes ngan ukur tiasa dilangkungan jalan anu misahkeunana sareng kota Poncebos, anu tiasa ditempuh ku mobil. Salila usum aksés aksés dipotong ku salju. Tempat ieu, kumaha ogé, dipikaterang ku anu resep kana gunung, ti saprak kota anjeun gaduh aksés ka Naranjo de Bulnes anu kawéntar. Dinten ayeuna parantos dipasang anu khusus anu nyandak urang ka kota leutik ieu dina sababaraha menit, sanaos disarankeun pikeun resep pesona tina jalur anu lami kalayan jalan-jalan dugi ka kota, kumargi sakitar opat kilométer anu beres kalayan leres. Sakali di kota, anjeun tiasa resep ngémutan bentang sareng ogé tuang di salah sahiji ti saeutik réstoran. Kiwari, kalayan pariwisata diaktipkeun, malah aya sababaraha akomodasi anu tiasa di tinggal. Kota ieu pasti aya salah sahiji pangalaman désa anu pangsaéna anu tiasa dialaman di Asturias.

Cangas de Onis

Cangas de Onis

Cangas de Onís mangrupikeun perhiasan tina wisata désa di Asturias, tapi pastina langkung rame tibatan Bulnes. Bagéan tina déwan ieu aya dina Taman Nasional Picos de Europa, di jerona aya kota terkenal di Covadonga. Maka titik ieu kasohor pisan ku wisatawan. Di Cangas de Onís anjeun kedah ngalangkungan Jambatan Romawi anu kasohor, sanaos Palang Victoria mangrupikeun salinan tina abad ka XNUMX. Pusat kota mangrupikeun tempat anu saé sareng sepi, kalayan jalan-jalan anu raoseun sareng alun-alun dimana anjeun tiasa ningali garéja sareng patung Don Pelayo. Ti saprak ayeuna anjeun ampir-ampir ngumbara nganjang ka Lakes anu terkenal di Covadonga, dikurilingan alam. Di situ ieu aya sababaraha rute pikeun nyebrang aranjeunna sareng aranjeunna nawiskeun kami sababaraha gambar. Danau Ercina paling dipikaresep upami urang henteu hoyong jalan-jalan ka anu sanés. Bisi kumaha, éta kedah diperhatoskeun yén jalan ka ditu aya anu ngagulung.

Cangas de Narcea

Cangas del Narcea

Kota ieu tiasa reueus janten salah sahiji bumi sareng istana anu paling ageung, naha éta mangrupikeun bagian tina sajarah Asturias. Mangrupikeun tempat anu sepi pikeun mikaresep jalan-jalan na tempat sapertos Biara Corias, Kiwari parador anu geulis. Tapi anu pangsaéna tina déwan ieu dipendakan tepatna di alam anu aya di sakurilingna, dina kaindahan leuweung na. Muniellos mangrupikeun kebon ek anu panggedéna di sadayana Spanyol sareng tiasa diaksés dugi ka laguna Pico de la Candanosa. Sanaos janten daérah anu dijaga, kunjungan dibatesan sadidinten.

Villaviciosa

Villaviciosa

Urang ditungtungan ku kota anu pikaresepeun di Villaviciosa, ibukota cider di daérah éta. Éta di dieu dimana Apple Festival dirayakeun sareng éta ogé mangrupikeun tempat basisir dimana anjeun tiasa ngaraosan diri nalika cuaca anu saé. Cai mibanda pantai Rodiles dibarengan ku leuweung pinus. Éta ogé tempat dimana anjeun tiasa nikmati gedong Romanesque sareng pre-Romanesque sapertos San Salvador de Valdedios atanapi San Juan de Amandi.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*