Lima rencana pikeun ngalakukeun sareng barudak di Paskah

Waktos perjalanan Dinopolis

Liburan Easter aya di dieu sareng seueur rencana pikeun ngalakukeun sareng jalma-jalma di bumi. Sababaraha dinten sateuacan liburan dimimitian, harga hiber ngalangkungan hateup sareng teu aya waktos kanggo ngarencanakeun liburan di luar negeri. Kukituna, kami parantos nyiapkeun kompilasi rencana pikeun Easter sareng murangkalih murah sareng nutup. Janten anjeun ngan ukur kedah hariwang ngeunaan ngarangkep kantong anjeun sareng ngararasakeun diri.

Dinopolis Teruel

Upami anjeun kantos naros kumaha kahirupan di Bumi jutaan taun ka pengker, anjeun moal sono ka Dinopolis. Taman hiburan khusus pikeun dinosaurus unik di Éropa anu saprak éta dibuka taun 2001 parantos narik jutaan jalma berkat kombinasi suksés sareng lmu sains.

Asup ka Dinópolis hartosna nyandak perjalanan deui dina waktos ka prasejarah. Petualanganna dimimitian dina montase "Travel in Time" dimana asal Bumi sareng dinosaurus dijelaskeun ka urang ku bantosan épék khusus sareng mahluk animatronik anu kaluar pikeun nyaketan urang sareng bahkan masihan kami pikasieuneun sakedik. Daya tarik "Menit Terakhir" nyobian ngajawab patarosan ngeunaan punah dinosaurus sareng naon anu lumangsung di Bumi saatosna. Dina acara "T-rex", Tyrannosaurus Rex diciptakeun deui ku bantosan téknologi kalayan réalisme anu hébat anu gogorowokan bakal ngantep anjeun bénten. Anjeun moal sono ka musium Dinopolis dimana anjeun bakal mendakan fosil dinosaurus anu menarik sareng mahluk Jurasik anu sanés.

Sajaba ti éta, ieu 2016 Dinópolis ngarayakeun ulang taun ka-15 na sareng hoyong ngarayakeunana ku ngundang sadayana anu lahir di 2001 kana kartu hirup lebet Wilayah Dinópolis gratis salami kahirupan aranjeunna.

Rute Rupa-rupa di Cuenca

Rute maot tina rai

Rute Raray ayana di sisi Waduk Buendía, di tempat anu katelah La Península (Cuenca) di mana leuweung pinus sareng batu pasir langkung seueur. Dina jaman-jaman ayeuna parantos janten kasohor ku tukang leumpang berkat éta 18 patung ageung sareng bas-reliefs anu aya di dieu.

Patung Rute tina Rupa ngarusak garis anu ditandaan ku musium pikeun memuji hubungan antara seni sareng alam dumasar kana réfléksi spiritual, kumargi aranjeunna nampilkeun karakter mistis anu tangtu. Sababaraha patung anu paling berkesan anu tiasa ditingali dina rute nyaéta 'La Monja', 'El Beethoven de Buendía', 'El Chamán', 'La Dama del Pantano' atanapi 'La Calavera'. Nanging, aya seueur deui anu kedah diémutan sapanjang jalan. Ngalakukeun wisata lengkep bakal nyandak urang sakitar jalan sajam.

Kota Cuenca Buendía ngagaduhan seueur tempat wisata pikeun anu resep kana gastronomi, budaya sareng alam. Buendía ngagaduhan hakekat abad pertengahan anu kagambar dina tembok na. Garéja Nuestra Señora de la Asunción mingpin kompleks arsitéktur Walikota Plaza. Candi ieu tetep ditutup kecuali kalakuan liturgi, janten pikeun nganjang ka tempat éta perlu dilakukeun reservasi di kantor wisata. Ngadaptarkeun gratis. Di sisi anu sanésna, fokus minat anu sanésna nyaéta sésa-sésa Istana Buendía sareng Museum La Botica.

Museum Museum Ratoncito Pérez ti Madrid

Beurit Perez

Legenda Fairy Huntu nyaritakeun yén rodénsia anu pikaresepeun ieu ngurus ngumpulkeun huntu susu leutik barudak nalika aranjeunna muragkeun aranjeunna janten koin salaku tukeran handapeun bantal.

Ratoncito Pérez ngagaduhan asal tina imajinasi agama Luis Coloma anu nyiptakeun carita ku beurit salaku protagonis pikeun nenangkeun Raja Alfonso XIII salaku budak saatos kaleungitan salah sahiji huntu susu na. Numutkeun ka legenda, beurit cicing di gedong di Arenal Street di Madrid, gigireun Puerta del Sol sareng caket pisan sareng Palacio de Oriente.

Dinten ieu, di lantai kahiji nomer 8 jalan éta, aya Museum-Museum Ratoncito Pérez anu tiasa didatangan unggal dinten kecuali dinten Minggu. Lawang ka House-Museum nyaéta € 2.

The Oceanogràfic of Valencia

sagara laut

Oceanogràfic Kota Seni sareng Élmu Valencia mangrupikeun akuarium pangageungna di Éropa, sareng éta ngagambarkeun ékosistem laut utama planét. Kusabab ukuran sareng desain na, ogé kumpulan biologis penting na, urang nyanghareupan akuarium unik di dunya dimana, diantara sato anu sanésna, lumba-lumba, hiu, anjing laut, singa laut atanapi spésiés sakumaha anu dipikaresep ku belugas sareng walrus, hiji-hijina spésimén anu tiasa ditingali dina akuarium Spanyol.

Unggal gedong Oceanogràfic diidéntifikasi sareng lingkungan cai sapertos kieu: Laut Tengah, Wetlands, Temperate and Laut tropis, Sagara, Antartika, Arktik, Kapuloan sareng Laut Beureum, salian ti Dolphinarium.

Gagasan anu aya di luar rohangan unik ieu nyaéta pikeun anu datang ka Oceanográfic pikeun diajar ciri utama flora laut sareng fauna tina pesen hormat pikeun konservasi lingkungan. Tiket barudak hargana € 21 sareng tikét sawawa hargana € 50.

Taman petualangan

garis pos

Pikeun anu resep ka alam, rencana anu sampurna pikeun dilakukeun sareng barudak nalika liburan Easter mangrupikeun taman petualangan. Sakabeh kulawarga tiasa ilubiung dina sirkuit multi-petualangan terasrasakeun garis pos, kaulinan tangkal atanapi naék témbok sareng alam salaku protagonis. Taman petualangan tiasa dipanggihan di seueur tempat di Spanyol.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*