Palacio Nazarenas di Cusco, hotél pangsaéna di Peru

Istana Nazarenas

Éta némbongan dina daptar hotél pangsaéna di dunya. Dupi anjeunna Istana Nazarenas of Cusco, dimana tamu mikaresep suasana misterius anu vestiges pre-Columbian tina hiasan sasarengan sareng kaanggunan anu Arsitéktur kolonial. Janten ieu kanggo seueur hotél pangsaéna di Peru, sareng sintésis anu megah ti kota sajarah sareng modéren.

Wangunan ieu, anu asalna mangrupikeun jamaah biarawati Carmelite, dinten ayeuna mangrupikeun ranté Inggris Hotel Orient Express, anu ngahususkeun opat taun pikeun restorasi na, sareng tujuan pikeun ngalestarikeun warisan budaya na ku kasatiaan maksimum sareng anu nembé dibuka bulan ieu.

Istana Nazarenas

Pelanggan istiméwa istana ieu di jantung Cusco ngagaduhan juru jabel swasta dina jasa anjeun salami anjeun cicing. Hotél ngagaduhan 55 suite sareng, saluyu sareng jabatanana salaku jembatan antara sajarah sareng kontémporér, éta nawiskeun kolam renang luar kota anu munggaran sareng ogé spa aromaterapi kalayan pangobatan ti pepelakan khas daérah.

Sababaraha suite dicirian ku hurup Z (sanés kanggo El Zorro tapi pikeun kecap NaZarenas), nunjukkeun yén aranjeunna ngagaduhan anu khusus sareng unik di jero, contona sapotong témbok Inca lami atanapi baju kolonial anu sanés.

Harga akomodasina henteu pas murah (minimal $ 560 per wengi), tapi pangalaman éta ngajangjikeun janten istimewa pisan. Salaku tambahan, sadaya tamu disambut ku a kado diwangun tina botol parfum didamel nganggo sari aromatik cusqueñas sareng dilabélan ku nami Palacio de las Nazarenas.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*