Panonpoé Tilelep pangalusna di Karibia

Gambar | Pixel

Éta henteu gampang pikeun ngahontal konsensus nalika mutuskeun mana anu surup paling saé di Karibia. Sanaos leres yén aya sababaraha tempat anu ngahontal ampir total kasatuan; situs sanés aya hubunganana sareng kenangan urang ngeunaan liburan anu hébat atanapi kusabab sifatna spektakuler, aranjeunna sering muncul dina jaringan sosial sering.

Tulum (Méksiko)

Di basisir Nagara Quintana Roo nyaéta Tulum katelah kota subuh ku urang Maya anu nganggap éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian dinten ningali matahari terbit di Laut Karibia. Panonpoé Tilelep di Tulum sarua éndahna. Rébuan pengunjung angkat ka dieu pikeun mendakan pantai biru pirus na anu megah, cenotes na dimana anjeun tiasa teuleum, sareng anu utami, reruntuhan Maya, candi batu di sisi laut anu ngareuwaskeun urang Spanyol nalika dugi ka basisir ieu.

Havana Kuba)

Salah sahiji pandangan matahari terbenam anu paling indah di Havana aya di sudut pandang ti Taman Sejarah Militer Morro-Cabaña. Bagian tina naon anu sigana mangrupikeun kompléks pertahanan anu paling megah di karajaan Spanyol. Taman militér ieu di daérah Old Havana, diwangun ku dua benteng padet: El Morro, sareng mercusuar na, sareng La Cabaña, benteng militér anu dikenal ku pandangan Malecon sareng upacara mariemball dimana tentara di seragam militér abad ka-XNUMX nyiptakeun némbakan mariem kana palabuhan Havana anu nunjukkeun panutupan gerbang témbok.

Gambar | Pixel

Punta Cana (Républik Dominika)

Upami anjeun pameget alam sareng fotografi, anjeun bakal hirup dina waktos anu henteu hilap dina ningali matahari terbenam di Punta Cana. Di dieu teu tiasa dihindari pikeun manjangan dinten pikeun nikmati pantai anu indah di Karibia sareng ngémutan sadaya nuansa anu dimeunangkeun ku langit nalika matahari. turun. Henteu kabeneran yén Panonpoé Tilelep Punta Cana mangrupikeun anu terbaik di dunya. Henteu aya anu langkung saé tibatan ngéngingkeun inuman di pantai.

Isla Margarita (Vénézuéla)

Playa Caribe ayana di Isla Margarita, ngan lima menit ti kota Juan Griego. Mangrupikeun lingkungan anu éndah di gunung sareng tangkal kalapa dimana anjeun tiasa niténan salah sahiji sunsét anu pangsaéna di Karibia. Pantai ieu ngagaduhan cai deet sareng gelombang sedeng, anu sampurna pikeun berselancar.

Kegiatan sanés anu dilakukeun di Playa Caribe nyaéta numpak parahu pondok dibarengan ku pamayang lokal atanapi olahraga cai sapertos numpak cau.

Gambar | Pixel

Jamaica

Suasana santai di Jamaika mangrupikeun suasana idéal pikeun nikmati matahari terbenam di tengah Karibia. Aya sababaraha tempat anu tiasa dipilih nalika ngeunaan tempat anu paling alus pikeun surup. Anjeun tiasa milih pikeun angkat ka puncak Lover's Leap, anu mangrupikeun tempat kageulisan anu kasohor nyanghareup ka Treasure Beach, mastikeun pandangan anu luar biasa. Di sisi anu sanésna, Negril panginten mangrupikeun tempat paling populer pikeun nonton matahari terbenam. Pastikeun anjeun nganjang ka Rick's Café pikeun ningali panonpoé turun ka sora reggae anu mereun.

Barbados

Naha anjeun hoyong jalan-jalan ngalangkungan pasir anu teu aya tungtungna, tuang di réstoran sisi pantai anu sampurna bari nyeuseup koktail, atanapi ngan saukur mendakan tempat anu tenang pikeun linggih sareng di sakuliling nalika matahari surup, anjeun pasti bakal nyaksian matahari terbenam anu spektakuler dina Pulo Barbados. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ningali Panonpoé Tilelep anu saé ti Miami Beach, The Gap, atanapi dimana waé sapanjang boardwalk di Basisir Kidul, tapi nuju ka pantai West Coast anu hébat pikeun ningali anu pangsaéna ditawarkeun ku Barbados.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*