Pelayaran Mediterania

Pelayaran Mediterania

Upami anjeun resep ideu tina nyandak pakansi dina pesiar Mediterania hébat, teras perhatoskeun naon anu kami carioskeun. Pelayaran Mediterania umum pisan pikeun seueur hal. Aya sagala rupa rancana perjalanan, tempat persinggahan dilakukeun di tempat anu narik pisan sapertos Barcelona, ​​Santorini atanapi Marseille sareng kami ogé tiasa mendakan seueur kagiatan sareng hiburan dina kapal.

Ngalaksanakeun Pelayaran Mediterania mangrupikeun mangratusan jalma dilakukeun unggal taun. Tempat anu seueur cuaca sapertos kitu sareng seueur tempat anu pinuh ku sejarah sareng kaindahan alam narik seueur wisatawan. Tapi upami anjeun badé ngatur pelayaran anjeun anjeun kedah terang sababaraha hal, supados henteu musna sareng sadaya tawaran sareng perjalanan.

Nalika angkat ka Laut Tengah

Mediterania nawiskeun iklim anu saé sapanjang taun. Usum panas pisan dina titik-titik tertentu, janten wayah pangsaéna sok gugur sareng cinyusu, nalika cuacana rada lemes. Upami urang badé pelayaran ka Mediterania, seueur jalma milih usum panas, janten harga biasana langkung luhur dina waktos ayeuna, kumargi ampir sadayana gaduh liburan sareng tiasa menikmati cuaca anu saé. Naon waé usum anu anjeun lebet, anjeun tiasa ngaraosan kolam kapal pesiar sareng ngojay anu saé di palabuhan anu béda sareng daérah pementasan.

Naon anu bakal dibawa dina pelayaran anjeun

Pelayaran Mediterania

Dina pelayaran anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal, janten penting pikeun tumut kana naon anu kedah urang bawa. Sok kedah gaduh tabir surya, sabab umum pikeun berjemur sareng nganggo kolam renang, sajaba ti kanyataan yén panonpoe Mediterania tiasa gancang samak urang. Di sisi anu sanésna, urang kedah nganggo baju nyaman sareng baju elegan pikeun acara anu khusus. Sapatu anu raoseun diperyogikeun, kumargi di palabuan umum kedah leumpang atanapi jalan-jalan di beurang nalika pelayaran eureun.

Jenis pelayaran Mediterania

Pelayaran Mediterania

Di Mediterania anjeun tiasa milih dua daérah anu dibédakeun ogé. Dina hiji sisi nyaéta Laut Tengah, anu ngagaduhan basisir Spanyol, sareng Kapuloan Balearic anu kawéntar, Perancis sareng Italia. Di sisi sanésna urang gaduh Itali wétan, kapuloan Yunani sareng Turki. Éta ogé tujuan anu pikaresepeun tapi beda pisan. Cara anu saé pikeun milih hiji daérah atanapi daérah anu sanés nyaéta ku mikirkeun kota naon anu urang hoyong tingali. Barcelona, ​​Marseille, Ibiza atanapi bahkan Roma dibandingkeun sareng tempat sapertos Istanbul, Venice atanapi Santorini.

nu rancana perjalanan unggal perusahaan jelas nunjukkeun tempatna ka kami anu bakal didatangan, waktos pelayaran sareng halte sareng kamungkinan wisata. Sakali kami parantos milih daérah, urang kedah milih rancana perjalanan di dinya. Hal anu kahiji nyaéta tumut kana jumlah dinten anu urang ngagaduhan. Teras, diantara kamungkinan perjalanan, pilih salah sahiji anu anjeun paling resep. Tingali di halteu anu aranjeunna jalankeun sareng waktos ogé anjeun tiasa nampi kota sareng wisata anu tiasa dilakukeun di daérah éta.

Tempat persinggahan utami dina kapal pesiar Mediterania

Dina kapal pesiar Mediterania sababaraha timbangan menonjol anu narik seueur perhatian ka wisatawan sareng anu biasana janten tempat wisata utama kapal pesiar. Anjeun kedah terang naon anu janten tempat perhentian kusabab dina pelayaran tunggal kami tiasa ningali sababaraha kota sareng tempat anu dipikaresep anu moal ngantep kami henteu paduli sareng ieu mangrupikeun pesona pelayaran anu paling hébat.

Palma de Mallorca

Pelayaran Mediterania

Kota ieu, ibukota, mangrupikeun salah sahiji titik stopping pikeun seueur pelayaran di Kapuloan Balearic. Di kota anjeun tiasa ningali tempat sapertos di Basilika Katedral kawéntar Santa Maria katelah La Seu dina gaya Levantine Gothic. Tempatna di basisir teluk Palma sareng duanana di luar sareng di jerona leres-leres spektakuler. Di kota anjeun ogé kedah ningali Istana Bellver anu éndah, anu ngagaduhan rencana sirkular anu pikaresepeun. Hal-hal sanés anu tiasa didatangan nyaéta Palacio de L'Almudaira atanapi ngaraosan pantai sareng promenade na.

Venice

Ieu mangrupikeun kota anu sanés anu janten salah sahiji rancana perjalanan pelayaran. Venice nawiskeun kami tempat anu pikaresepeun sapertos di St Mark's Square sareng Basilika na, Istana Doge atanapi saluran hébat. Sasak Rialto atanapi Sasak Sighs mangrupikeun tempat anu romantis pisan anu teu kedah ditingali.

Valletta di Malta

Pulo alit Malta panginten mangrupikeun tempat sanés anu ditawarkeun ku kapal pesiar. Pulo anu nawiskeun kami tempat-tempat khusus sapertos kota anu indah di La Valletta, kalayan jalan-jalanna anu lami sareng pesona hébatna, atanapi Mdina, sepuh pisan. Urang ogé tiasa ningali pulau Gozo kalayan pantai sareng gawir na atanapi pulau Comino kalayan Blue Laguna anu kawéntar.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*