Ieu sababaraha penerbangan anu parantos dibolaykeun ku perusahaan Ryanair

Penerbangan anu Ryanair parantos ngabolaykeun

Anjeun panginten henteu acan mendakan, tapi upami anjeun ngarencanakeun hiber sareng Ryanair kaSateuacan 28 Oktober éta bisa dibatalkeun. Perusahaan maskapai parantos ngabenerkeun pembatalan ieu sareng masalah nalika liburan tina pilot na, anu nyababkeun pangirangan dina waktosna pesawat na ku sabab éta pembatalan sababaraha hiber na.

Numutkeun maskapai éta, éta parantos ngonfirmasi pembatalan penerbangan ieu ka pangguna anu ngarencanakeun ngapung janten teu kedah aya kejutan menit terakhir pikeun saha waé. Masih, di News Wisata Kami hoyong ngolompokkeun sababaraha penerbangan ieu anu parantos ditunda upami masih kénéh aya anu teu terang.

Ieu sababaraha penerbangan anu Ryanair parantos ngabolaykeun. Urang ogé kedah nyarios yén antara ayeuna sareng 28 Oktober, kecuali pikeun sababaraha dinten, unggal dinten langkung ti limapuluh penerbangan parantos ditunda, janten daptar konsultasi lengkep bakal ditingalkeun di handap ieu anu aya kakait, kusabab panjang na. Di dieu kami ngan ukur bakal nempatkeun sababaraha angkat sareng kadatangan di bandara Spanyol anu kapangaruhan dugi ka 1 Oktober payun. Tong hilap parios daptar lengkepna!

Daptar penerbangan anu dibolaykeun

  • Kemis 21 Séptémber ti Madrid.

Madrid - Marseille. Nomer hiber: 5446

Madrid - Toulouse. Nomer hiber: 3021

  • Kemis Séptémber 21st angkat ka Madrid.

Marseille - Madrid. Nomer hiber 5447

Toulouse - Madrid. Nomer hiber 3022

  • Kemis 21 Séptémber ti Barcelona.

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Berlin. Nomer hiber: 1135

  • Kemis Séptémber 21st angkat ka Barcelona.

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Berlin - Barcelona. Nomer hiber: 1134

  • Kemis 21 Séptémber ti Alicante.

Alicante - Bremen. Nomer hiber: 9056

  • Kemis Séptémber 21st badé ka Alicante.

Bremen - Alicante. Nomer hiber: 9057

  • Jumaah Séptémber 22 ti Madrid.

Madrid - Hamburg. Nomer hiber: 154

Madrid - Warsawa Modlin. Nomer hiber: 1062

  • Jumaah 22 Séptémber badé ka Madrid.

Hamburg - Madrid. Nomer hiber: 155

Warsawa Modlin - Madrid. Nomer hiber: 1063

  • Jumaah Séptémber 22 ti Barcelona.

Barcelona - Stansted. Nomer hiber: 9811

Barcelona - Berlin. Nomer hiber: 1135

Barcelona - Milan Bergamo. Nomer hiber: 6305

  • Jumaah 22 Séptémber badé ka Barcelona.

Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9810

Berlin - Barcelona. Nomer hiber: 1134

Milan Bergamo - Barcelona. Nomer hiber: 6304

  • Saptu Séptémber 23 ti Barcelona.

Barcelona - Paris Beauvais. Nomer hiber: 6374

Barcelona - Berlin. Nomer hiber: 1135

Barcelona - Turin. Nomer hiber: 9111

  • Saptu Séptémber 23 ka Barcelona.

Paris Beauvais - Barcelona. Nomer hiber: 6375

Berlin - Barcelona. Nomer hiber: 1134

Turin - Barcelona. Nomer hiber: 9112

  • Minggu 24 Séptémber ti Madrid.

Madrid - Toulouse. Nomer hiber: 3011

Madrid - Stansted. Nomer hiber: 5997

Madrid - Verona. Nomer hiber: 5047

  • Minggu 24 Séptémber ka Madrid.

Toulouse - Madrid. Nomer hiber: 3012

Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5998

Verona - Madrid. Nomer hiber: 5048

  • Senén 25 Séptémber ti Madrid.

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

  • Senén 25 Séptémber ka Madrid.

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

  • Senén 25 Séptémber ti Barcelona.

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

Barcelona - Porto. Nomer hiber: 4545

  • Senén 25 Séptémber ka Barcelona.

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

Porto - Barcelona. Nomer hiber: 4546

  • Salasa Séptémber 26 ti Madrid

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

Madrid - Santiago de Compostela. Nomer hiber: 5317

  • Salasa, 26 Séptémber nepi ka Madrid

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 1884

Santiago de Compostela - Madrid. Nomer hiber: 5318

  • Salasa Séptémber 26 ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

  • Salasa Séptémber 26 ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

  • Rebo 27 Séptémber ti Madrid

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

Madrid - Berlin. Nomer hiber: 2528

  • Rebo Séptémber 27 ka Madrid

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

Berlin - Madrid. Nomer hiber: 2529

  • Rebo Séptémber 27 ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

  • Rebo Séptémber 27 ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

  • Kemis, 28 Séptémber ti Madrid

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

Madrid - Santiago. Nomer hiber: 5317

  • Kemis, 28 Séptémber ka Madrid

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

Santiago- Madrid. Nomer hiber: 5318

  • Kemis 28 Séptémber ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

Barcelona - Birmingham. Nomer hiber: 9162

  • Kemis, 28 Séptémber ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

Birmingham - Barcelona. Nomer hiber: 9163

  • Jumaah 29 Séptémber ti Madrid

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

Madrid - Milan. Nomer hiber: 5983

Madrid - Dublin. Nomer hiber: 7157

  • Jumaah, 29 Séptémber ka Madrid

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

Milan- Madrid. Nomer hiber: 5984

Dublin - Madrid. Nomer hiber: 7156

  • Jumaah 29 Séptémber anu asalna ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

Barcelona - Dublin. Nomer hiber: 3976

  • Jumaah 29 Séptémber ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

Dublin - Barcelona. Nomer hiber: 3977

  • Sabtu Séptémber 30 ti Madrid

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5993

Madrid - Dublin. Nomer hiber: 7157

  • Saptu Séptémber 30 ka Madrid

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

Dublin - Madrid. Nomer hiber: 7156

  • Sabtu Séptémber 30 ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

Barcelona - Porto. Nomer hiber: 4545

  • Saptu Séptémber 30 ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

Porto - Barcelona. Nomer hiber: 4546

  • Minggu 1 Oktober ti Madrid

Madrid - Lanzarote. Nomer hiber: 2017

Madrid - London Stansted. Nomer hiber: 5995

Madrid - Dublin. Nomer hiber: 7157

Madrid - Porto. Nomer hiber: 5484

  • Minggu, 1 Oktober dugi ka Madrid

Lanzarote - Madrid. Nomer hiber: 2018

London Stansted - Madrid. Nomer hiber: 5994

Dublin - Madrid. Nomer hiber: 7156

Porto - Madrid. Nomer hiber: 5485

  • Minggu 1 Oktober ti Barcelona

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 6341

Barcelona - Roma. Nomer hiber: 7070

Barcelona - London Stansted. Nomer hiber: 9045

Barcelona - Berlin. Nomer hiber: 4545

  • Minggu 1 Oktober angkat ka Barcelona

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 6342

Roma - Barcelona. Nomer hiber: 7060

London Stansted - Barcelona. Nomer hiber: 9044

Berlin - Barcelona. Nomer hiber: 1134

Upami anjeun hoyong terang penerbangan naon anu parantos dibolaykeun, kadatangan ieu link, dina éta anjeun bakal ngagaduhan sadayana inpormasi anu diperyogikeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)