Porquerolles, panyumputan alam idéllik tina Riviera Perancis

Porquerolles French Riviera Perancis

Riviera perancis (Perancis kidul-kulon) ngagaduhan juru alami kaéndahan anu luar biasa sapanjang géografi na, sareng henteu diragukeun salah sahiji diantarana mangrupikeun pulau indah di Porquerolles, di luar semenanjung Giens, caket ka kota-kota basisir Hyeres sareng Toulon, di tungtung wétan Côte d ' Azur.

Porquerolles Éta mangrupikeun pulau panggedéna sareng paling kulon di kapuloan Hyeres nusantara sareng lega na 1.254 hektar (12,54 kilométer pasagi) anu panjangna sakitar 7 km ku lega 3 km. Porquerolles mangrupikeun sudut surga alit di Mediterania, kalayan pantai impian anu saé sareng dimana alam dijaga berkat ukuran perlindungan lingkungan anu ketat.

Basisir kalér Pulo Porquerolles diwangun ku pantai keusik anu dijagaan ku leuweung rimbun tina tangkal heather, tangkal strawberry sareng tangkal myrtle, sedengkeun basisir kidul terjal sareng taringgul sareng gawir anu lungkawing, sanaos garis basisirna sababaraha coves gampang diakses. Di pedalaman pulau aya sababaraha gedong padumukan sareng padumukan utami ku leuweung pinus sareng holm ek, kebon anggur sareng di luhur sadayana vegetasi Mediterania anu melimpah.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*