Pulo Christina

Gambar | Wikipedia

Isla Cristina mangrupikeun tujuan wisata anu pang populerna di basisir Huelva, ayana sababaraha kilométer ti Portugal sareng ngan 60 kilométer ti kota Huelva.

Didirikeun salaku koloni perikanan leutik saatos gempa Lisbon di 1755 sareng henteu kaleungitan iota tina tradisi pelaut na sanaos ngembangkeun pariwisata. Alam mangrupikeun tempat wisata utama Isla Cristina, sanés ngan ukur pikeun suasana anu saé anu dihirupkeun di basisirna tapi pikeun lanskap anu nilai anu saé sapertos Taman Alam Marismas de Isla Cristina.

Isla Cristina Pantai

Pantai Isla Cristina gaduh dua belas kilométer keusik dikumbah ku Samudra Atlantik. 10 pantai na saluyu sareng sistem kualitas anu ngajamin kaayaan cai na anu saé sareng lengkep.

Sababaraha pantai ieu kasohor pisan sapertos Playa de la Casita Azul, La Central, La del Hoyo atanapi El Cantil. Anu sanés sapertos Icona Pesmar, Cruce de la Redondela, Punta del Caimán, Urbasur sareng Santana langkung sepi. Disebutkeun khusus kedah didamel tina pantai Parque Litoral sareng Isla de las Gaviotas pikeun kageulisan anu hébat.

Islas Cristina marshes

Tontonan kaanekaragaman ornithological lumangsung di rawa-rawa Isla Cristina, hiji daérah langkung ti dua rébu héktar anu dinyatakeun salaku Situs Alam di 1989. Éta mangrupikeun kompleks rawa anu aya hubunganana sareng sungut walungan Guadiana sareng Carreras, anu dipangaruhan pisan ku ombak Atlantik.

Reruntuhan Isla Cristina tiasa dijajah duanana dina jalan kaki sareng nganggo sapédah sabab aya jalur anu dicirian. Ku cara kieu aranjeunna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun niténan manuk anu cicingeun sapertos egret alit, egret sapi sareng mallard. Ogé manuk hijrah anu ngabibita dina rohangan ieu sapertos kuntul ungu, bango bodas sareng alpukat umum.

Gambar | Pixel

Ngagiling pasang

Ngadeukeutan rawa-rawa Isla Cristina, pabrik Mareas diwangun di tengah abad ka-XNUMX. Ayeuna éta ngagaduhan Pusat Tafsir Manusa sareng Marsh, rohangan pikeun diajar sagala rupa anu aya di sakuriling alam rawa ieu.

Gambar | RTVE

Pasar lauk Isla Cristina

Dina awal pos kami ngarujuk kana asal usul laut Isla Cristina. Pasar lauk na mangrupikeun hal anu paling penting di Spanyol sareng di jerona anjeun tiasa ningali kadatangan parahu saatos sapoé mancing ogé ngabongkar barang dagangan sareng ngiringan salah sahiji pelelangan lauk. Suasana luar biasa sareng aranjeunna bahkan ngatur wisata anu dipandu pikeun grup.

Garéja Lady kami tina kasusah

Kusabab garéja sateuacanna musnah nalika Perang Sipil, candi ieu diwangun taun 1940an di jalan Gran Vía. Façade na bodas sareng di pedalamanna seueur karya seni disimpen, sapertos ngukir Virgen de la Soledad, anu ti mimiti abad ka-1788, karya Rosario anu janten santo pangawal Isla Cristina ti saprak XNUMX sareng gambar Nuestra Señora del Carmen, santo pelindung pelaut.

Kumaha carana nepi ka Isla Cristina?

Isla Cristina ngan ukur tiasa didatangan ku jalan, ku mobil atanapi ku beus, nyaéta ku jalan, sabab éta henteu ngagaduhan stasiun karéta atanapi bandara. Nanging, kota Huelva ngan ukur 60 kilométer sareng éta ngagaduhan stasiun karéta.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*