Kumaha carana aksés ka lounge VIP bandara?

Nalika ngeunaan perjalanan, khususna nalika urang kedah nyandak pesawat penghubung kanggo ngahontal tujuan urang, ngantosan anu lami pisan tiasa janten rai anu paling parah dina hiber.

Sanaos urang milari cara pikeun ngahibur diri dina waktos ngantosan, sigana waktosna teu lami sareng awak urang henteu kantos bérés nampung dirina kana korsi ruang tunggu konvensional. Henteu kakantun kadang-kadang sesah milari tempat kanggo linggih istirahat sareng ngantepkeun buntelan anu marengan urang.

Nanging, hal-hal éta bénten pisan di lounge VIP bandara. Aranjeunna dilengkepan sadayana kanyamanan: sofa sareng korsi lemes, aksés Internét, pilihan kopi anu pangsaéna ... Bahkan aya anu langkung maju sareng ngagaduhan buffét anu lega, akuarium anu ageung, sauna Finlandia komo klinik-klinik médis.

Tapi kumaha urang tiasa menikmati ruang istirahat luar biasa ieu pikeun nyayogikeun waktos ngantosan di bandara? Terus maca!

Pass Prioritas

Priority Pass mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mopohokeun ruang tunggu konvensional sareng éta bakal dihartikeun salaku salah sahiji program anu paling umum di kalangan panumpang di panjuru dunya. Hususna pikeun anu sering ngumbara.

Kalayan éta, anjeun tiasa gancang ngakses langkung ti sarébu lounge VIP di panjuru dunya. Prioritas Pass ngagaduhan tilu tingkat anu dibédakeun sampurna numutkeun anggaran klien.

  • gengsi: Kalebet kunjungan ka kamar VIP tanpa wates. Biaya per taun 399 euro.
  • Standar Ditambah: 10 kunjungan gratis ka lounge VIP kalayan biaya taunan 249 euro. Kunjungan tambahan hargana 24 euro.
  • Laju baku: Pas ieu dibanderol dina 99 euro per taun kalayan muatan 24 euro unggal waktos anjeun badé nganggo kamar VIP.

Program kasatiaan maskapai

Hatur nuhun kana program kasatiaan maskapai urang tiasa ngaraosan jalan-jalan kalayan sadayana kanyamanan. Ku cara kieu, upami anjeun sering ngumbara sareng maskapai anu sami, kartu anggota bakal ngijinkeun anjeun aksés ka lounge VIP di bandara tanpa mayar hiji euro. Nya kitu ogé upami anjeun ngapung bisnis atanapi kelas munggaran. Hurung alus kan?

Beurang kaliwat

Upami anjeun henteu sering ngumbara tapi henteu hoyong sangu 7 jam di ruang tunggu konvensional, langkung saé mésér dinten pass pikeun ngaksés kamar VIP.

Upami anjeun jauh-jauh sareng anjeun ngalaksanakeunana ku waktos, éta tiasa ngarobih anjeun antara 20 sareng 80 euro. Harga anu wajar pikeun ngaraosan kanyamanan maksimal di lingkungan anu mewah sareng sumping ka tujuan anjeun istirahat sareng santai.

Éta ogé disarankeun pisan pikeun ngakses rohangan VIP maskapai anu anjeun iinditan kusabab dina waktos nunjukkeun tikét sigana anjeun bakal nguntungkeun sababaraha promosi atanapi diskon khusus.

Pisah papisah VIP

Jalma anu ngagaduhan anggaran anu ketat pisan pikeun perjalanan kedah terang yén aya lounge VIP mandiri anu biaya maksimum biasana sakitar 20 euro. Ranté pangsaéna anu nawiskeun jasa sapertos ieu nyaéta Premium Traveller, Plaza Premium sareng Airspace.

Di jerona anjeun tiasa mendakan sadayana anu janten ciri lounge VIP bandara: suasana santai, korsi santai sareng tuangeun anu réa. Hiji-hijina kakuranganna nyaéta seueur ruang tunggu mandiri ieu caket sateuacan poék.

Kartu kasatiaan bisnis

Perusahaan tangtu masihan palanggan kartu kasatiaan anu ngamungkinkeun aranjeunna ngaksés lounge VIP khusus di bandara nalika ngumbara.

Awéwé ngumbara nganggo pesawat

Pondok Pesantren

Aplikasi mobile tiasa janten jalan kaluar tina seueur masalah urang. Ieu kasus Loungeebuddy, aplikasi anu sayogi pikeun Android sareng ios anu nawiskeun pedoman anu komprehensif pikeun sadaya ruang VIP di unggal bandara.

Aplikasi ieu kalebet jasa, poto sareng koméntar anu paling menarik tina lounge VIP sareng nunjukkeun mana waé di antawisna anu paling cocog sareng kabutuhan sareng kaayaan anjeun ngan dina hiji klik.

Aksés langsung ka lounge VIP

Pilihan sanésna nyaéta angkat ka konter maskapai anu kami ngumbara sareng nyungkeun VIP lounge di terminal. Dina bandara anu sami meureun aya lounge VIP anu béda sareng aranjeunna sadayana ngagaduhan jasa sareng kategori anu béda.

Pikeun nuliskeun anjeun kedah mayar voucher. Harga jasa ieu gumantung kana kategori kamar VIP anu anjeun badé aksés.

Sobat VIP

Pilihan terakhir, pilihan paling ékonomis sareng anu peryogi langkung irung. Unggal anu nganjang kelas munggaran tiasa nyandak rencang sareng aranjeunna ka VIP lounge anu dipikahoyong sateuacana. Sing saha jalma anu resep pikeun jalma tiasa nyobaan paguneman sareng panumpang sapertos kitu sareng nyobaan nasibna. Anjeun bakal tiasa?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)