Alesan anu pangsaéna pikeun nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas

Nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas

Naha anjeun mikir naha nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas? Teras anjeun kedah terang sadaya alesan naha éta mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangsaéna. Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji nagara anu ngagaduhan tawaran anu lega pikeun sadaya rasa, ti pantai anu paling pikaresepeun ka pusat kota anu hirup dina wengi sareng siang.

Tapi éta leres yén dina usum panas Amérika Serikat janten langkung hirup. Aya seueur deui rencana, kagiatan sareng tawaran pikeun sadayana kulawarga. Janten, kami moal miceunan waktos deui sareng nalika anjeun mikiran nyerat perjalanan dina buku harian anjeun sareng mikiran sadaya koper, kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan alesan penting pikeun nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas.

Alesan pikeun nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas: Kurang kertas

Salah sahiji alesan anu kadang-kadang matak urang, nalika ngarencanakeun perjalanan sapertos kieu, nyaéta masalah kertas. Saméméhna, visa éta bagian tina lalampahan nu urang resep sahenteuna, sabab bisa hartosna waits panjang. Tapi ayeuna éta aya di tukangeun urang sareng anu kedah urang laksanakeun nyaéta menta hiji ESTA pikeun AS ku cara basajan. Kusabab Éta mangrupikeun otorisasi éléktronik pikeun tiasa ngalaksanakeun perjalanan sareng anjeun ogé tiasa menta online. Salaku tambahan, sakumaha aturan umum anjeun bakal gaduh jawaban sakitar 72 jam. Sanaos sadayana kagancangan ieu, disarankeun pikeun nyandak léngkah ieu sateuacanna, upami aya kacilakaan sareng pamundut. Pencegahan salawasna hadé!

Daptar jalma anu kawéntar

Dina Walk of Fame di Los Angeles

'Kota impian' ogé bakal ngajantenkeun anjeun minuhan milik anjeun. Kusabab éta ngagaduhan tawaran anu lega pikeun pariwisata sareng ku kituna, anjeun moal tiasa sono. Kusabab salah sahiji tempat paling emblematic nyaeta Daptar jalma anu kawéntar, Dimana teu bisa dihindari yén hiji kasampak up ngaran brahala maranéhanana sarta nyokot poto, atawa sababaraha, nempatkeun leungeun maranéhna dina unggal béntang. Tempat ieu pas di seberang Teater Cina Grauman. Dimana anjeunna masih protagonis tina premieres pilem sarta datangna aktor hébat sarta aktris. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun tiasa pendak sareng seniman karesep anjeun?

Pikeun pantai luar biasa tina Santa Monica

Ayeuna urang geus disebutkeun Los Angeles, urang moal bisa poho ngeunaan Santa Monica. Ieu mangrupikeun salah sahiji daérah anu urang tingali sababaraha kali dina layar leutik sareng ageung. Pantai sareng promenade na mangrupikeun titik rujukan, dimana anjeun tiasa mendakan toko anu paling asli sareng seueur seniman anu ngeusian jalan-jalan. Katuhu di wewengkon darmaga, anjeun moal bisa sono kabayang Ferris atawa malah sunsets tempat ieu, sabab maranéhanana bener ti pilem.

Santa Monica Beach

Ngaliwatan Kota New York

Kabeneran aya nu sagala kali alus nganjang ka Big Apple, tapi usum panas salawasna hartina leuwih kagiatan, leuwih jam ngarasakeun aranjeunna sarta leuwih hirup sacara umum. Aya deui acara atanapi konsér dina hawa terbuka sareng wisata anjeun bakal paling pikaresepeun. mamang oge leumpang ngaliwatan Central Park tur ngahontal jantung Manhattan pikeun ngarasakeun Karajaan Kakaisaran atawa Patung Liberty mangrupakeun tempat iconic séjén nu teu bisa poho lamun nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas.

San Diego: Pikeun basisir pantai na kalawan neighborhoods dipikaresep sajarah

Cai mibanda eta sadayana, sabab dina hiji sisi San Diego lokasina di Basisir Kulon, nu hartina coves jeung pantai mangrupakeun salah sahiji ulang wewengkon nu pang populerna nalika ngadatangan tempat ieu. Tapi upami anjeun henteu seueur jalma pantai atanapi upami anjeun hoyong silih ganti sareng tempat-tempat sanés, maka éta ogé ngagaduhan lingkungan, musium atanapi bioskop anu patut ditingali sakali dina hirupna. Naha anjeun hoyong conto? Henteu aya anu langkung saé tibatan Taman Balboa, kota kuno 'Kota Tua' sareng taman alam 'Sunset Cliffs'. Ieu tempat pangalusna pikeun ngarasakeun Panonpoé Tilelep.

Colorado urang Canyon

Pikeun ngarasakeun salah sahiji 7 Kaajaiban Dunya: The Grand Canyon of Colorado

Anjeun bakal mendakan formasi alam ieu di Arizona. Ieu mangrupikeun tempat anu sanés dimana anjeun tiasa megatkeun sambungan ti kota sareng ngantepkeun diri kabawa ku alam. jeung sagala kakayaanana. Sanajan eta kudu ngomong yén dina usum panas badai bisa lurk nalika urang sahenteuna nyangka. Tangtosna, upami urang aya di daérah éta, éta mangrupikeun kunjungan penting sanés, sabab dianggap salah sahiji Tujuh Kaajaiban Dunya.

Salaku bisa urang tingali, aya loba alesan nganjang ka Amérika Serikat dina usum panas: The diversity budaya, kakuatan keur narik ati, landscapes komo Kaajaiban Dunya kapanggih di dinya. Dupi urang ngadamel reservasi?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*