Algar de Benagil di Portugal

Algar de Benagil

Portugal mangrupikeun nagara alit tapi seueur pesona. Kuring henteu terang jalma anu sanggup nyarios yén lamun aranjeunna parantos nganjang ka nagara ieu aranjeunna moal balik deui, kanyataanna, sadaya jalma anu kuring kenal anu parantos nganjang ka Portugal sadayana bagja pisan yén aranjeunna milari liburan salajengna pikeun mulang sareng ngaraosan langkung seueur juru nagara ieu.

Sareng éta sanaos siga nagara leutikÉta gaduh seueur hal anu tiasa ditingali sareng didakan yén upami anjeun ngan ukur sababaraha dinten, anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur ... Kusabab Portugal mangrupikeun nagara anu pantes dikenalkeun, tanpa rurusuhan tapi henteu lirén. Upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo terang sadayana anu aya dina émutan, maka pantes milarian tanggal anu sanés pikeun mendakan langkung seueur penjuru nagara anu saé ieu sareng basisir na nyanghareup ka Samudra Atlantik.  

Algar de Benagil di Portugal

Algar de Benagil

Dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan salah sahiji juru khusus anu anjeun tiasa mendakan di Portugal. Sabalikna, éta mangrupikeun sudut anu anjeun kedah didatangan upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Portugal dina liburan salajengna. Upami anjeun angkat ka algar de Benagil, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan ngojay di pantai anu disumputkeun, anu sanés gampang diakses ... nyaéta anu masihan sagala sihir ka tempat éta, dina Algar de benagil, dina Portugis Algarve.

Tempat anu saé ieu ayana di Lagoa, pas pisan sareng pantai Benagil sareng éta mangrupikeun tempat anu paling spektakuler anu tiasa anjeun tingali di sadaya Portugal, tapi kuring tiasa wani nyarios yén éta mangrupikeun tempat anu paling spektakuler anu tiasa ditingali sareng ditingali. sakumna dunya. Bener pisan endah sareng matak nyandak perjalanan ngan pikeun dugi ka titik ieu sareng ningali ku panon anjeun nyalira.

Guha anu luar biasa didamel ku laut

Algar de Benagil

Daérah pantai anu disumputkeun ieu mangrupikeun guha anu parantos diciptakeun sacara alami berkat érosi laut anu nyerang gawir taringgul mangtaun-taun. Anjeun tiasa ningali dina pandangan heula kumaha cai sacara konsisten ngungkulan kakuatan batu.

Hasilna mangrupikeun jenis pantai anu aya di jero guha, dimana ngan ukur aya saeutik panonpoé dina dini poé, nalika panonpoe surup dina oculus di luhur, hiji oculus anu ogé parantos diciptakeun sacara alami ku tabrakan cai. Kapayunna alam sareng kasempetan ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep tempat anu saageung pantai ieu dilebetkeun kana guha alam. Sigana luar biasa tapi éta leres-leres leres.

Kumaha cara nepi ka guha

Kamungkinan yén saatos maca heran yén tempat ieu, anjeun mikir yén éta mangrupikeun tempat anu sesah pisan pikeun aksés, yén panginten jalma-jalma anu paling petualangan bakal janten hiji-hijina anu leres-leres tiasa ngaksés tiasa ngaraoskeun éndah ieu tina kasempetan sareng alam. Dina gambar éta sigana tempat anu leres henteu tiasa diaksés, tapi teu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran.

Guha pantai ieu aya kira-kira 60 méter ti pantai ti benagil, janten gampang pisan dugi ka dinya ku ngojay atanapi bahkan dina kasur upami anjeun henteu percanten pisan pikeun ngojay anjeun. Gampang pisan pikeun ngaksésna pikeun tiasa ngaraosan tempat anu luar biasa ieu.

Meureun anjeun hoyong nyandak poto anu saé, janten kuring nyarankeun ka anjeun nyandak kaméra anu tahan cai sareng ku cara ieu anjeun tiasa motret duanana ti jero sareng luar laut. Pilihan sanésna nyaéta aksés sareng kayak sareng ngalakukeun laporan poto lengkep sareng nikmati kaajaiban bumi ieu. Kuring tiasa mastikeun yén sakali anjeun nganjang ka dinya, anjeun moal hilap ka tempat anu saé ieu.

Cara anu pangsaéna pikeun dugi ka dinya: kayak

Sanaos leres yén anjeun tiasa aksés ku ngojay atanapi nganggo mat, kuring mamatahan anjeun pikeun milih pilihan kayak ayeuna yén cai Atlantik tiis pisan sareng di guha anjeun ogé tiasa kerén Sanajan usum panas kusabab boro sinar panonpoé ngaliwat oculus sareng henteu panas - ieu ogé mangrupikeun kanyataan anu saé upami anjeun hoyong aksés dina dinten usum panas, di sana anjeun bakal terang yén anjeun bakal langkung tiis.

Jam anu pangsaéna pikeun lebet ka guha-pantai teu diragukeun ti jam 11 énjing dugi ka kirang langkung 14 sonten. Dina jam-jam ieu nyaéta nalika anjeun tiasa mendakan deui cahaya alami di jero guha sareng nalika suhuna langkung saé tiasa ngaraosan lingkungan anu leres.

Entong ragu nyiapkeun perjalanan anjeun

Algar de Benagil

Upami anjeun badé nganjang ka wilayah Lagoa Di Algarve, anjeun kedah terang yén éta pisan turis sareng éta ogé ngagaduhan pantai anu saé pisan anu bakal nyandak hiccups Anjeun. Sanaos émut yén upami anjeun biasa ka pantai Méditerania, cai Atlantik ieu teu aya hubunganana sareng suhu, kusabab cai na langkung tiis tibatan perairan Méditerania.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngamangpaatkeun pasang surut pikeun sunbatheun sakedik sareng nikmati pangalaman unik sareng pikaresepeun ieu. Meureun ku ningali gambar dina tulisan ieu anjeun tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan kaéndahan tempat ieu sareng éta cukup alesan pikeun anjeun mutuskeun ngarangkep kantong anjeun sareng angkat ka daérah Portugal ieu sareng nikmati liburan anu saé.

Tapi émut yén upami anjeun angkat sababaraha dinten, rancana perjalanan anjeun kedah pinuh ku kagiatan, sabab Portugal pinuh ku tempat-tempat anu saé. Upami anjeun tiasa nyéwa mobil sareng ngajantenkeun rute, éta bakal idéal sahingga ku cara kieu, anjeun tiasa nganikmati sagala kaajaibanna. Aranjeunna ogé ngagaduhan gastronomi anu luar biasa sareng masarakatna ramah sareng ramah pisan. Ogé, tong hilap nganjang ka Lisbon saatos anjeun ka Portugal sabab sanaos ampir 3 jam perjalanan ti Lagoa, éta patut di perjalanan pikeun ngalengkepan pangalaman anjeun. Tapi tangtosna, anu anjeun teu tiasa lasut nyaéta kunjungan anjeun ka guha sareng pantai anu diciptakeun ku sihir alam.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*