Naon majalah perjalanan anu pangsaéna?

Wisatawan Geografis Nasional

Wisatawan Geografis Nasional

waktos Ieu urang bade manggihan nu nu majalah perjalanan pangalusna. Hayu urang mimitian ku nyebut Wisatawan Geografis Nasional, majalah National Georaphic, anu ngagaduhan poto megah, laporan sareng babad ogé rupa-rupa naséhat praktis pikeun perjalanan.

Jauh mangrupikeun majalah perjalanan anu nyiar inspirasi para palancong pikeun ngalaman budaya tujuan sareng ngartos pandangan masarakat lokal.

Wisata + Rékréasi mangrupikeun majalah anu ngagaduhan sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngamimitian ngumbara sabab nawiskeun naséhat, rancana perjalanan, rute, sareng pituduh pikeun hotél pangsaéna sareng réstoran pangsaéna.

Hirup Basisir mangrupikeun majalah anu nunjukkeun urang imah anu elegan, kabin anu nyaman, sareng sagala rupa bumi anu aya di basisir sareng payuneun laut, janten upami anjeun resep ka pantai, anjeun moal tiasa lirén ningali majalah ieu.

 

Conde Nast Wisatawan mangrupikeun majalah anu nawiskeun pituduh jero ngeunaan dunya. Majalah nawiskeun kami tips perjalanan di kota-kota, resor, pelayaran anu pangsaéna sareng sajabana.

Kapuloan nyaéta majalah anu ngajalajah kapuloan dunya. Majalah ieu nawiskeun laporan ngeunaan tujuan, petualangan, seni, kadaharan, sajarah, sagala rupa anu aya hubunganana sareng pulau-pulau.

Tukang ransel mangrupikeun majalah kanggo backpackers, anu nawiskeun naséhat ngeunaan aksésoris perjalanan anu pangsaéna, tips pikeun ningkatkeun kakuatan awak sareng daya tahan, rute pikeun jalan panjang, jst.

di luar mangrupikeun majalah anu nawiskeun panduan perjalanan anu menarik, carita petualangan, sareng tips aksés perjalanan.

National Geographic mangrupikeun majalah anu nyayogikeun kami inpormasi sareng foto-foto bentang anu hadé, sajarah, sareng topik anu sanés, anu sering aya hubunganana sareng perjalanan.

Inpo leuwih: maksud bulan madu (I)

sumber: Sadayana Anu Tiasa Dibaca

foto: Mag Mal

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*