Naon pantai paling bahaya di dunya?

Paling Basisir Bahaya

Paling Basisir Bahaya

Dinten ieu kami bakal terang naon pantai paling bahaya di dunya. Hayu urang mimitian tur di Brevard County, perenahna di Florida, AS, anu ngagaduhan arus anu kuat.

Waktos nuju Hawaii, dimana urang mendakan Pantai Kilauea, anu dianggap bahaya sabab éta aya dina daérah mana lava na ngalir ti Gunung seuneuan Kilauea.

El Bikini Atoll Tempatna di Kapuloan Marshall sareng éta bahaya sabab tés nuklir dilakukeun di Amérika Serikat, sabab éta tempat radioaktif. Éta mangrupikeun tol anu teu aya padumukan anu legana 6 kilométer pasagi. Surga ieu robah jadi naraka oge kuburan pikeun kapal ti Perang Dunya II.

La Pantai Smyrna Anyar, perenahna di Volusia County, Florida, Amérika Serikat dianggap bahaya ku serangan pating hiu.

La Pulo Pantai Panjang perenahna di New Jersey, Amérika Serikat, bahaya pikeun janten guha hiu bodas paling bahaya di dunya.

West End Mangrupikeun pantai anu dumuk di Pulo Grand Bahama sareng dianggap bahaya sabab éta pantai anu ngagaduhan jumlah hiu pangageungna di dunya.

Galveston Éta mangrupikeun pantai anu aya di Texas, Amérika Serikat, anu ogé ngagaduhan serangan hiu konstan.

Kabupatén Horry Éta mangrupikeun pantai anu aya di Karolina Kidul, Amérika Serikat, dimana serangan hiu ogé teras-terasan dilakukeun.

Tungtungna urang tiasa nunjukkeun pantai di Basisir Kalér Australia, dianggap bahaya ku serangan ubur-ubur jeung hiu.

Inpo leuwih: Pantai pangalusna di dunya

Poto: Koran Digital

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*