Naon pantai anu pangsaéna di Taiwan?

fulong

fulong

Dupi anjeun kersa nyéépkeun liburan usum panas di Taiwan? Wayah pangsaéna pikeun mikaresep pantai taiwan Éta antara Méi sareng Oktober. Peryogi diperhatoskeun yén pantai Taiwan resep iklim subtropis haneut sareng lembab, sareng nyatet ngagaduhan pasir emas sareng bodas anu alus. Hayu urang mimitian tur di Pantai Baishawan, perenahna di basisir kalér Taiwan, antara Linshanbi sareng Cape Fuguei. Mangrupikeun pantai keusik bodas anu indah anu bentangna langkung ti 1.000 méter panjangna. Éta ogé ngagaduhan cai biru anu jelas sareng bersih. Penting pikeun dicatet yén pantai ieu, sanaos popularitasna, henteu acan ningali jinis pamekaran wisata jadi teu ngarepkeun mendakan réstoran.

Waktos nganjang ka Pantai Fulong, pantai keusik emas anu dumuk di basisir timur laut kota Fulong. Anjeun bakal resep terang yén éta mangrupikeun pantai anu saé pikeun peluncuran angin sareng kanu.

La Pantai Kenting Tempatna di Taiwan kidul. Mangrupikeun pantai anu éndah kalayan keusik emas, dikurilingan taman nasional 18.000 héktar. Di pantai ieu anjeun tiasa latihan ngojay, diving, surfing, luncur angin, parasailing, ski cai sareng parahu.

Ayeuna hayu urang angkat ka Pulo Jibei, tempatna di Nusantara Penghu. Di jero pulau kami mendakan sababaraha pantai keusik bodas, dianggap paling éndah di Asia. Aya praktis teu aya di pantai ieu, sajaba ti sababaraha payung. Perhatoskeun yén éta mangrupikeun tujuan anu saé pikeun ski cai sareng parahu cau.

Inpormasi lengkep: Hotel di Taiwan

foto: Basisir pangalusna di Asia

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*