Naon anu tiasa dibabawa dina koper?

Koper leungeun

Saha anu resep ngepak? Ieu mangrupikeun bagian anu biasana paling ngabosankeun, tah, ngan ukur éta. Tapi saatos mutuskeun tujuan salajengna sareng perusahaan mana kami bakal ngapung, paking mangrupikeun hal anu paling lami dina urang.

Kusabab naon anu tiasa dibabawa dina koper? Sareng naon anu dilarang? Daptarna lumayan lega, janten pikeun nyingkahan masalah sareng masalah Kuring bakal ngabantosan anjeun nyiapkeun koper anjeun.

Hal-hal anu teu tiasa dibawa dina pesawat

Objék anu teu bisa dibawa dina pesawat  Kurang leuwih urang sadayana ngagaduhan ide ngeunaan objék anu henteu kedah aya dina bagasi urang, tapi anu leresna aya seueur jalma anu gaduh mamang ngeunaan sababaraha, khususna anu bakal diperyogikeun pas pesawatna badarat. Janten, Anu mana anu urang kedah tinggaleun di bumi?

Objék seukeut

Sadaya barang seukeut dilarang, sapertos és nyokot, péso (kacuali upami éta tina palastik), agul agul, pedang. Anjeun ogé kedah nempatkeun agul agul, sabab éta tiasa nyababkeun karuksakan. Kami terang yén anjeun moal nganyenyeri saha waé, tapi aranjeunna henteu terang ieu di bandara, sareng tangtosna langkung saé langkung aman tibatan hapunten. Ogé, hal sanés anu henteu kénging dina kaayaan kumaha waé ogé nyaéta senjata api atanapi bahan peledak: bedil, aerosol, bahan peledak plastik, granat, atanapi béngsin atanapi sajabina. Aranjeunna bahaya pisan, janten sanés Kontrol bakal nyita aranjeunna.

olahraga

Upami anjeun atlit atanapi kedah latihan olahraga di tempat anu dituju, kami hampura béjakeun yén anjeun moal tiasa nyandak anu kieu sareng anjeun: kecapi mancing, iteuk ski, golf atanapi iteuk hoki, kalong baseball, busur atanapi panah. Anjeun tiasa sok nginjeum ti batur anu anjeun kenal di dinya, atanapi bahkan nyéwa.

Parabot sareng bahan kimia

Ngarambat ku pesawat

Di sisi séjén, pakakas ogé henteu kénging, sapertos kampak, linggis, bor, ragaji, ragaji, atanapi anu dianggo ngebon pikeun prune pepelakan. Tapi tong hariwang: upami anjeun meryogikeun aranjeunna, contona pikeun ngalakukeun padamelan di hiji imah, aranjeunna pasti bakal tiasa ngantunkeun aranjeunna pikeun anjeun. Hanjakalna, anjeun ogé kedah nempatkeun alat seni sareng bahan kimiaBoh ngabodaskeun, nyemprot cet atanapi bénsin cimata.

Dupi anjeun nyandak kadaharan dina pesawat? Sareng inuman?

Dupi anjeun nyandak kadaharan dina pesawat?

Sareng kumaha upami tuangeun sareng inuman? ¿Anjeun tiasa nyandak katuangan dina pesawat? Naha anjeun badé nganjang ka kulawarga anjeun, atanapi upami anjeun badé nyandak naon-naon ka dieu, anjeun kedah terang yén numutkeun standar anu ditetepkeun ku Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) sareng Konferensi Penerbangan Sipil Éropa (CEAC), ssareng kéngingkeun dugi ka 100 mililiter cairan, sareng nyayogikeun yén aranjeunna aya dina jero kantong plastik transparan, disegel, 20 cm x 20 cm. Sedengkeun pikeun tuangeun, anu dilarang nyaéta: saos, jeli, kéju, yogurt sareng sajabina.

Ku jalan kitu, upami anjeun angkat contona ka Mallorca (Kapuloan Balearic, Spanyol) sareng anjeun hoyong nyandak ensaimada, ieu kudu diinvois; Upami teu kitu anjeun tiasa kéngingkeun pinalti sakitar 30 euro gumantung kana perusahaan.

Atoh, Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca kabijakan maskapai pikeun milarian terang naha anjeun tiasa nyandak katuangan dina pesawat atanapi naon jinis kadaharan anu diijinkeun Dina sababaraha kasus aya variasi janten sateuacan angkat ka bandara sareng tuang, pastikeun anjeun tiasa nyandak katuangan dina pesawat anu anjeun badé ngapung.

Salaku conto, dina perjalanan ka Portugal kuring mésér kaléng anu hadé pikeun disimpen pikeun kulawarga sareng réréncangan tapi sabab ngaleuwihan jumlah mililiter anu diidinan, kuring kedah ngantepkeun éta dina taneuh. Nanging, jinis kadaharan sanés diijinkeun, ku alatan éta, Leres, anjeun tiasa nyandak katuangan dina pesawat, sanaos aya pengecualian.

Upami hiber antar benua, aya tuangeun anu teu tiasa dibawa ka nagara tatangga kusabab kamungkinan résiko pikeun kaséhatan masarakat.

Objek anu henteu dilarang, tapi tiasa memicu detéktor logam

Bagasi pikeun pesawat

Salian ti sadayana anu parantos kami sebatkeun, aya sababaraha hal anu tiasa memicu detéktor logam, sapertos piercings, prostésis, perhiasan, mobile, sapatu jeung sabuk sabuk.

  • Piercings: sabisana, disarankeun éta angkat sadayana anjeun tiasa. Masih, anu paling tiasa kajantenan nyaéta detéktor diaktipkeun, dina hal ieu anjeun ngan ukur kedah nyarios yén anjeun nganggo piercings sareng voila.
  • Prostésis: penting pikeun nginpokeun sateuacan nyeken.
  • Permata: sateuacan ngalangkungan Kontrol anting, kongkorong sareng pinggel kedah dipiceun pikeun nyegah pemicu detéktor. Kami bakal nempatkeun éta dina baki anu tiasa urang nyandak sateuacan scan.
  • Mobile: sami sareng perhiasan, atanapi bahkan langkung disarankeun: urang bakal nempatkeun kana koper sateuacan angkat ka terminal.
  • Sapatu: upami éta ngagaduhan barang tina logam, hiasan atanapi gesper, anjeun bakal kedah nyandak aranjeunna sateuacan nyeken.
  • Sabuk Gesper - Salawasna disada detéktor, kitu teu aya pilihan tapi angkat heula.

Hal-hal anu anjeun tiasa nyandak dina pesawat  Objék diidinan dina koper pesawat

Ayeuna urang parantos ningali sadayana anu kedah urang tinggalkeun di bumi, salian ti kumaha pikeun nyingkahan waktos anu goréng di Security Control, hayu urang tingali objék anu diragukeun anu tiasa urang candak tanpa masalah:

Alat éléktronik

Di jaman-jaman ieu, teu aya anu hoyong tinggaleun Kaméra poto, tablét, laptop jauh ti na smartphone, kaleresan? Untungna, di bandara aranjeunna bakal ngawartosan ka kami nanaon lamun urang mawa éta dina koper atanapi dibawa-on. Urang tiasa ngalaksanakeunana ku panangan, tapi pikeun nyingkahan maling langkung disarankeun yén urang lebetkeun kana koper. Ku cara ieu anjeun bakal langkung dijagi.

Kosmétik

Oh, kosmétikna! Aranjeunna teu tiasa sono ogé deodorantatawa nu lipstik. Anjeun ogé tiasa nyandak gél ubar asalkan aranjeunna henteu ngaleuwihan wates 100ml. Oh, sareng tong hilap ka klip rambut.

Kadaharan pikeun orok sareng pangobatan anjeun

Upami anak anjeun masih nginum susu tina botol atanapi tuang bubur, anjeun tiasa nyayogikeun seueur tuangeun anu diperyogikeun pikeun tuangeun. Ogé, upami anjeun nginum obat aranjeunna moal bébéja nanaon ogé; Anjeun ngan ukur kedah mastikeun yén éta aya dina wadah aslina sareng anjeun nyandak resép médis.

Sareng teu langkung. Candak KTP anjeun (sareng paspor upami hiber internasional), terasrasakeun!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Enedelia Castillo-Gonzalez cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring gaduh mamang, kuring bakal hatur nuhun pikeun ngajawab kuring.
    Kuring gaduh murangkalih kuring diajar di Argentina aranjeunna maréntahkeun sababaraha manisan, tortilla jagung, kaléng cabé, kéju, cabé beureum, aya sababaraha hal anu tiasa dijawab ku kuring upami kuring tiasa nyandak hatur nuhun

  2.   Yaakov Avdo Serrano cenahna

    Sakumaha beurat total koper leungeun sareng koper pikeun disimpen dina pesawat, per jalma?

  3.   Yaakov Avdo Serrano cenahna

    Dina kasus budak leutik, naha ogé kéngingkeun nyandak koper anu sami sareng déwasa?
    Naha aturan anu berlaku ogé berlaku pikeun bandara di Amérika Kidul?
    Abdi ngahargaan réspon anu tepat waktuna.

  4.   Michael cenahna

    Abdi di Buenos Aires sareng kuring ngagaleuh peralatan ozonasi médis. Alat éléktronik, naha tiasa dibawa ka gudang di tim Normel atanapi naha kuring kedah mayar anu sanés ???

  5.   Juan José cenahna

    Naha kuring tiasa nyandak aerosol komérsial atanapi nyemprot conto dina koper kuring anu dipariksa? 
    hatur nuhun

  6.   islay cenahna

    Halo, kuring hoyong mastikeun naha dimungkinkeun pikeun mawa 50 wangi mililiter sareng sabaraha ieu tiasa dibabawa.

  7.   islay cenahna

    dina penerbangan ka Amérika Kidul ti London sareng ngadamel stasiun di Spanyol.

    1.    danilena cenahna

      Sakumaha seueur parfum anu anjeun anggo kumargi aranjeunna kedah dipasihkeun ka dulur-dulur kuring ...

  8.   yoselyn cenahna

    Hai, kuring hoyong, kuring cicing di Iquique. Anjeun tiasa nyandak botol minuman keras ka Santiago nganggo pesawat. Mugi anjeun tiasa ngajawab kuring, hatur nuhun.

  9.   Jose cenahna

    Kuring kedah angkat ti Spanyol ka Perancis, naha kuring tiasa ngariksa inuman koper normal kuring dina produk brik sareng tiis nganggo kantong isothermal ???

  10.   mela cenahna

    Kuring gaduh sababaraha réréncangan di Kolombia sareng aranjeunna maréntahkeun cabe garing sareng kéju, naha kuring tiasa nyandak kana koper anu di gudang?

  11.   Christina Maria C. ferrera cenahna

    Sakumaha seueur botol anggur anu tiasa kuring bawa ti Portugal ka Tenerife, anu tagihanana, tangtosna di Ryanair

  12.   Alejandra Frola cenahna

    Halo, abdi badé angkat ka Rio de Janeiro sareng kuring nyandak sababaraha parfum kanggo masihan ka Brothers of the Christian Church, kuring hoyong terang sabaraha anu kuring tiasa candak sareng upami kuring tiasa nyandak 2 botol anggur. Hatur nuhun

    1.    Marc cenahna

      Henteu kénging nyandak botol anggur kusabab éta ngaleuwihan jumlah anu diijinkeun: 100 ml. Anjeun ngan ukur tiasa nyandak parfum dina koper tangan upami henteu langkung ti jumlah anu sami.

  13.   soralla cenahna

    Halo, dina bulan Januari kuring badé angkat ti Medellín ka Cartajena ngalangkungan areolinea avianca, sababaraha réréncangan anu kuring aya di sana, aranjeunna maréntahkeun kuring nyandak aranjeunna sababaraha lauk anu henteu gampang sayogi di dinya, ogé manisan sareng buah. Abdi hoyong terang naha ieu diijinkeun pikeun naék pesawat. Hatur nuhun.

  14.   Tamara kaufmann cenahna

    Naha mungkin pikeun nyandak kéju vakum sareng kadaharan ti laut beku ka Argentina?
    Gracias

  15.   zuzu cenahna

    Janten henteu makeup dina koper tangan? indung kuring kumaha aranjeunna kaleungitan kantong cek ...

  16.   maria martinez cenahna

    Abdi hoyong terang sabaraha beurat anu kuring tiasa bawa upami kuring tiasa nyandak pisco, roti, roti Easter, kueh atanapi sareng kuring kadang-kadang ngangkut kadaharan ieu tapi kuring hoyong mastikeun

  17.   Fatimah cenahna

    Abdi hoyong terang upami tiasa atanapi naha kuring kedah kéngingkeun ijin atanapi mayar upami dimungkinkeun pikeun nyandak kadaharan ti laut, sapertos udang, gurita ... Sareng sapi atah ka Nikaragua ???? Ngantosan balesan anjeun hatur nuhun

  18.   Lorraine cenahna

    halo
    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa mawa pepelakan dina koper leungeun kuring atanapi sabalikna kuring kedah parios deui (urang ngapung sareng Émirat ti Thailand - Dubai - Madrid)
    hatur nuhun

  19.   Eureunan Ingrid cenahna

    Halo . Abdi angkat ka Chili ti Norwégia. Anjeun tiasa nyandak kéju rangkep sareng siki ogé dibungkus. Abdi peryogi inpormasi ieu

bool (leres)