Paradores di Galicia

Paradores di Galicia

nu Paradores mangrupikeun bagian tina perusahaan hotél anu ngagaduhan pendirian di Spanyol sareng ayeuna ogé di Portugal. Panginepan ieu menonjol pikeun ngagaduhan situs anu ngagaduhan nilai sajarah atanapi budaya anu hébat. Éta sababna aranjeunna janten tempat anu éksklusif pikeun cicing, sampurna pikeun ngaraosan sakedik sejarah di daérah wisata.

Hayu urang tingali dina Paradores di Galicia, anu seueur sareng aya di gedong-gedong anu saé, seueur di antawisna seueur sejarah di jero. Dina jaringan parokiel ieu mungkin pikeun nikmati tempat unik kusabab warisanana, sabab éta pantes cicing di éta.

Naon ari Paradores de turismo

Jaringan perusahaan Paradores de Turismo diwangun ku akomodasi anu tempatna di gedong lambang atanapi bersejarah. Kanyataanna, 30 hotél na parantos diklasifikasikeun salaku Aset Minat Budaya. Aranjeunna ngagaduhan nilai sajarah sareng artistik anu hébat sareng ngajantenkeun aranjeunna janten rohangan pikeun pariwisata parantos ngabantosan leres-leres warisan éta sareng ngomean éta. Di Galicia aya seueur tempat anu diklasifikasikeun salaku paradores, sababaraha diantarana aya di gedong batu lami.

Parador of Santiago de Compostela

Parador of Santiago de Compostela

Parador de Santiago de Compostela katelahna nyaéta Hostal dos Reis Católicos sareng tempatna di Plaza del Obradoiro, gigireun Katedral Santiago anu kawéntar. Éta pastina mangrupikeun lokasi unik pikeun nikmati daerah bersejarah di kota sareng khususna titik datangna ratusan jamaah haji. Wangunan ieu didamel salaku Rumah Sakit Karajaan dina abad ka-XNUMX pikeun tiasa ngahadiran jamaah haji anu sumping ka Santiago. Wangunan ieu mangrupikeun Museum Parador anu ngagaduhan opat tukang roti sareng kamar makan anu éndah. Salaku tambahan, éta ngagaduhan chapel runcing anu parantos dinyatakeun salaku Monumén Nasional.

Monterrei Castle Parador

Monterrei Castle Parador

Parador ieu ayana di paroki Santa María di Monterrei, Ourense. Parador perenahna di a tilas istana-bénténg anu konci pikeun pertahanan wates jeung Portugal, ayana ngan 28 kilométer. Istana ieu naék luhur bénténg Baroncelli sareng ngagaduhan sababaraha kandang tembok, rumah sakit pikeun jamaah haji, kastil kalayan parade na, tempat jaga, garéja Santa María de Gracia sareng Istana Count. Éta dianggap akropolis Galicia anu panggedéna sareng ayeuna ngagaduhan parador.

Baiona Parador

Baiona Parador

Parador ieu perenahna di sisi laut, di kota Pontevedra Baiona, caket wates sareng Portugal sareng pintonan Kapuloan Cíes anu kawéntar. Éta kalebet kamar anu dihias unik, seuseueurna ku pandangan laut, sareng réstoran dimana anjeun tiasa nyobian piring Galicia anu lezat.

Cambados Parador

Cambados Parador

Lokasina di populasi anu nawiskeun kami anggur Albariño anu lezat anjeun bakal mendakan Parador de Cambados anu kawéntar, di tengah kota. Parador ieu ayana di Pazo de Bazán anu lami. Pazos mangrupikeun mansion penting sareng bumi manor. Kiwari seueur di antawisna parantos dirobih janten panginepan anu elegan. Parador ieu ngagaduhan teras interior sareng teras

Ferrol Parador

Ferrol Parador

Parador ieu aya di kota basisir Ferrol, di A Coruña. Nyaeta agam gaya pelaut megah kalayan galéri herang bodas anu has. Parador pusat pisan, sabab ayana di lingkungan Magdalena.

Monforte de Lemos Parador

Monforte de Lemos Parador

Parador ieu aya di jero kompleks monumental San Vicente do Pino, di kota Portugis Monforte de Lemos. Parador aya di Istana baheula tina Jumlah Lemos sareng di gigireunana nyaéta Torre del Homenaje sareng Biara San Vicente do Pino. Ieu mangrupikeun titik anu saé pikeun kenal sareng Ribeira Sacar, kalayan anggur anu kawéntar, sareng perjalanan ngalangkungan kapal Sil Canyons.

Pontevedra Parador

Pontevedra Parador

Di jantung kota Pontevedra aya parador na, di gedung Renaissance ti abad ka-XNUMX. Wétan Parador mangrupikeun tempat cicing di Count of Maceda sareng éta aya di beulahan kota, dina jarak jalan anu dipikaresep sapertos Iglesia de la Peregrina.

Ribadeo Parador

Ribadeo Parador

Parador ieu perenahna di muara walungan Eo, di propinsi Lugo. Parador mangrupikeun bumi Galicia anu lami anu aya di kota ieu caket wates sareng Asturias sareng laut.

Parador di Santo Estevo

Parador di Santo Estevo

Parador anu saé ieu ayana di urut Biara Santo Estevo, dina manah Ribeira Sacra di Ourense. Mangrupikeun parador anu geulis pisan dikurilingan ku alam, diwangun dina gaya Baroque sareng Romanesque. Éta dinyatakeun salaku Monumen Artistik Bersejarah di 1923.

Tui Parador

Tui Parador

Parador ieu aya di a pazo Galicia tradisional baheula, Kalayan arsitektur khas na. Tempatna di kota Tui, caket sareng Portugal, di propinsi Pontevedra.

Parador de Verin

Parador de Verin

Parador ieu ogé aya di a has Galicia batu pazo. Tempatna di Verín, dimana Karnaval paling terkenal di sadaya Galicia diayakeun. Di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik paradores anu ngagaduhan kolam renang nyalira, kumargi kota na jauh ti basisir.

Vilalba Parador

Vilalba Parador

Parador de Vilalba didamel di gedong lami anu masih gaduh menara ala abad pertengahan. Kaget Aula Andrade, Sareng jas na panangan sareng lukisan témbok. Vilalba mangrupakeun kota anu sepi di Lugo ngalangkungan Camino del Norte ngalirkeun ka arah Santiago de Compostela.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*