Bandara Kopenhagen

Bandara Kopenhagen

Kopenhagen mangrupikeun ibukota Denmark sareng salah sahiji kota Éropa anu paling penting. Kota anu saé ieu nampi ratusan pengunjung di bandara na unggal bulan sareng ku sabab kitu éta mangrupikeun titik anu dipikaresep pisan. Upami ieu mangrupikeun kunjungan anjeun salajengna, perhatoskeun inpormasi ngeunaan kota sareng bandara.

Pikeun ngumbara ka kota ieu langkung saé jelas ngeunaan inpormasi ngeunaan bandara anjeun, titik kadatangan sareng angkatna anu ngalangkungan rébuan jalma. Salaku tambahan, urang bakal ningali sababaraha tempat anu dipikaresep di kota pikeun tiasa ngagaduhan rancana perjalanan.

Wisata kota kopenhagen

Copenhague

Kota Kopenhagen mangrupikeun kota ageung anu ngagaduhan seueur tempat anu dipikaresep. Pelabuhan Anyar atanapi Nyhavn, anu mangrupikeun kanal anu paling terkenal di kota, anu diwangun dina abad ka-XNUMX. Patung Putri Duyung Saeutik, dumasar kana dongéng ku Hans Christian Andersen, parantos janten salah sahiji simbol kota. Anjeun ogé kedah nganjang ka kota mandiri Christiania, anu dianggap di luar Dénmark. Istana Rosenborg mangrupikeun istana abad ka-XNUMX anu éndah kalayan kebon anu saé sareng aya ogé Garéja San Salvador anu tiasa ditingali. Upami urang resep pikaresepeun, urang kedah lirén di Taman Tivoli, kalayan salah sahiji taman hiburan pangkolotna di dunya.

Bandara di Kopenhagen

Bandara Kopenhagen

Di caket kota tiasa dugi ka dua bandara anu ngaladénan daérah ieu. Di hiji sisi kami ngagaduhan bandara Kastrup, anu mangrupikeun salah sahiji kota panggedéna di Éropa, ngalayanan a daérah ageung di Éropa kalér. Di sisi anu sanésna, anu langkung anyar parantos didamel, nyaéta Roskilde, anu ngabantosan ngirangan beban bandara utama kota. Ieu mangrupikeun dua kamungkinan anu urang gaduh nalika ngalayang ka Kopenhagen.

Bandara Kastrup

setasion

Bandara Kastrup nyaéta pangpentingna dina sadaya Dénmark sareng salah sahiji tersibuk dina hal pangunjung di daérah kalér Éropa. Éta ogé anu pangkolotna di kota, parantos diresmikeun taun 1925. Di bandara aya tilu terminal, anu nyambung ku jasa beus supados langkung gampang panumpang angkat ti hiji ka anu séjén. Jasa ieu gratis, sahingga urang tiasa ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanés gratis.

Bandara ieu ngoperasikeun utamina sareng perusahaan Sistem Airlines Skandinavia. Nanging, aya ogé seueur perusahaan sanés sapertos Lufthansa, Finnair atanapi Danishair. Éta ngagaduhan seueur tujuan internasional ka tempat sapertos Kanada atanapi Amérika Serikat. Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa tujuan Éropa, sapertos Berlin, Wina atanapi Helsinki, sareng sajabana.

Munara bandara

Éta kapendak perenahna di Pulo Amager, ngan 8 kilométer ti pusat kota. Pulo ieu nyambung ka tengah Kopenhagen ku jambatan, sahingga gampang nepi ka pusat ti bandara. Bandara diresmikeun sareng terminal di 1925, janten salah sahiji bandara swasta munggaran di Éropa. Éta parantos ngadaptarkeun 6.000 operasi di 1932. Dina taun genep puluhan terminal kadua diresmikeun sareng dina taun dalapan puluhan tempat parkir didamel. Parantos dina taun 98 terminal katilu diresmikeun, kéngingkeun tilu anu aya ayeuna.

Bandara ieu ngagaduhan sababaraha fasilitas anu ngabantosan panumpang anu nyéépkeun waktos-waktos di sana. Éta ngagaduhan sababaraha réstoran cepat saji sareng kafe kanggo tiasa tuang di terminal. Éta ogé ngagaduhan kantor sareng rohangan rapat atanapi konperénsi pikeun anu ngumbara dina bisnis. Di bandara anu sami aya hotél, anu Transfer Hotel, anu ngagaduhan aksés langsung ka terminal sareng tiasa janten tempat anu saé sapeupeuting upami jalan-jalan di bandara. Kitu ogé, panumpang bakal tiasa mendakan toko, titik inpormasi sareng nyéwa mobil. Dina fasilitas anjeun tiasa mendakan ATM sareng aranjeunna ogé ngagaduhan aksés Internét Wi-Fi.

Ngangkut

Pikeun dugi ka bandara ieu anjeun tiasa ngagunakeun sagala rupa cara transportasi. Tina terminal anjeun tiasa nganggo sababaraha beus, sapertos nomer 5A, anu angkat ka pusat kota. Anjeun tiasa ogé nyandak karéta di terminal 3, milih tikét gumantung kana daérah kota anu badé dituju. Aya ogé kamungkinan angkat ku metro. Pilihan sanésna nyaéta nyéwa kendaraan atanapi angkat nganggo taksi, sanaos pilihan anu paling murah pikeun sadayana nyaéta beus atanapi metro.

Bandara Roskilde

Bandara ieu ayana tujuh kilométer ti Roskilde. Éta satengah jam ti pusat sareng éta bandara langkung alit sareng langkung anyar. Ayeuna fungsi utami na nyaéta penerbangan lokal, taksi udara atanapi anu ngajantenkeun tempat pikeun prakték hiber, sanaos kamungkinan dialokasikan ka sababaraha penerbangan murah atanapi penerbangan piagam anu ditaliti.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*