Bentang usum gugur

Gambar | Pixel

Ragrag mangrupikeun usum anu pangsaéna pikeun ngarambat. Suhu langkung lemes, harga langkung mirah tibatan dina usum luhur sareng bentangna warna na béda-béda dimana okér, oranyeu sareng beureum ngadominasi. Kusabab éta mangrupakeun waktos anu saé pikeun liburan sareng terang bentang usum gugur.

Leuweung Irati

Di kalér Spanyol mangrupakeun salah sahiji tempat paling éndah di nagara éta. Anjeun teu kedah indit ka Jérman Hideung Leuweung pikeun lebet leuweung tangkal beech sareng cemara kalayan batang anu kuat sareng kanopi anu subur. Ngan langkung ti sajam ti Pamplona nganggo mobil nyaéta Selva de Irati, salah sahiji cagar alam anu paling kasohor di Éropa.

Kagum alam anu luar biasa anu aya di Pyrenees wétan Navarre, dina baskom anu dikurilingan ku pagunungan payuneun lebak Aezkoa sareng Salazar. Tempat anu legana 17.000 hektar pikeun ngaraosan lingkungan dina sagala kaindahanana.

Nganjang ka Leuweung Irati nalika usum gugur ngagaduhan pesona khusus sareng unik kusabab ledakan warna anu kagambar dina pepelakan. Gambar anu saé anu bakal tetep terukir dina rétina salamina.

Pagunungan bodas

Warna gugur Pegunungan Bodas di New Hampshire, Amérika Serikat narik jutaan pengunjung ti sakumna dunya unggal taun. Mangrupikeun tempat anu spektakuler pikeun liburan pikeun ngajajah alam sareng ngalaksanakeun sagala rupa kagiatan di luar ruangan sapertos hiking, zip line, jst

Gambar | Pixel

Leuweung dekan

Leuweung Dean, di Gloucestershire, mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di Inggris sareng salah sahiji anu paling éndah nalika usum gugur sumping sareng warna konéng, oranyeu sareng oker ngabahekeun puncak kai.

Mangabad-abad ka pengker, tempat ieu mangrupikeun tempat moro karajaan tapi dinten ieu mangrupikeun tempat umum kaéndahan anu hébat anu didatangan ku seueur anu resep ka alam pikeun nyéépkeun sapoé di luar ruangan sareng mikaresep fauna sareng flora anu di dieu tiasa diréka-réka. Salian ti leumpang sareng moto, aya ogé seueur kagiatan di Leuweung Dekan sapertos zip-lining, panahan, kayak ngalangkungan cai bodas Symonds Yat atanapi ngajajah leuweung sareng ngadatangan guha King Arthur.

Lebak Douro

Lembah Douro didaptarkeun ku UNESCO pikeun lanskap na anu ngembang anggur salaku salah sahiji daérah anggur pangkolotna di dunya: sistem Portugis Denominação de Origem Controlada (DOC) parantos nyerat asal usul anggur 200 taun sateuacan Perancis ngamimitian AOC anjeun.

Perjalanan kapal di Walungan Douro ngamungkinkeun anjeun ngagumkeun bentang désa, endah dina usum gugur, nalika panonpoe masih haneut sareng buah anggur anu asak janten emas. Anjeun ngalangkungan rabelos tradisional (kapal kargo), kampung-kampung alit ditutupan ku ubin sareng seueur pabrik anggur anu nawiskeun rasa.

Gambar | Pixel

Pitlochry

Pitlochry mangrupikeun kota alit di Dataran Tinggi Skotlandia anu janten populér nalika Ratu Victoria cicing di Istana Blair di 1842 sareng nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji kota anu paling indah di Éropa. Salaku tambahan kaéndahanana sareng imah batu Victoria, éta dicirikeun ku kagiatan bahari sareng hiking na dilakukeun di Danau Tummel caket dieu dimana dina usum gugur éta warnaan bentang di sakurilingna.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*