Bologna, jalan-jalan ngalangkungan kota ilmu

Bologna

Salah sahiji stasiun karéta pangsibukna di Itali, anu ngalangkungan jasa anu nyambungkeun sadaya pas nagara sareng lulus, nyaéta Bologna. Tempatna di belah kalér, éta nyaéta ibukota daérah beunghar Emilia-Romagna sareng ngagaduhan sajarah anu panjang sareng pikaresepeun anu parantos ngantepkeun arsitéktur sareng adat istiadat na.

Upami anjeun ngatur perjalanan ka Italia, kuring nyarankeun ka anjeun ulah tinggaleun éta. Kuring terang yén Florence, Venice atanapi Roma jelas-jelas tujuan langkung pikaresepeun, tapi upami anjeun nyéépkeun sababaraha dinten di Bologna anjeun bakal diganjar. Mangrupikeun kota leutik anu tiasa dijajah ku leumpang, nawiskeun gastronomi anu ngeunah pisan sareng kasempetan anu saé pikeun balanja sareng nyerep budaya na.

Bologna, Anu Diajar

Universitas Bologna 2

Kieu carana disebut kota umur saabad ieu. La Docta atanapi La Dotta, tapi aranjeunna ogé ngawartoskeun ka anjeunna Si Rossa y Jukut, nyaéta Beureum sareng Gajih. Éta anu diajar sabab ngagaduhan paguron luhur pangkolotna di Éropa, Éta Beureum kusabab seueur wangunan na anu diwangun ku bata anu warna éta janten pusat bersejarah ngagaduhan nada éta, sareng éta Grease kusabab gastronomi na legendaris sareng dibéntangan ku piring sareng daging sareng saos berbasis krim kanggo Pasta.

Saur salah sahiji tina tilu ciri kota ieu janten magnet wisata, leres? Sejarah nyarioskeun ka kami yén saatos runtuhna Kakaisaran Romawi kota janten perbatasan anu kaancam teras-terasan ku barbar dugi ka murag di handapeun kendali Lombard. Universitas diadegkeun mangabad-abad engké, dina 1088, sareng terang kumaha gaduh diantara muridna Dante, Bocaccio sareng Petrarca.

Bologna

Dina abad ka-50 éta dicicingan ku antara 60 sareng XNUMX rébu urang, lumayan jumlahna pikeun kota abad pertengahan. Tata perenah kanal anu rumit sareng maju mangrupikeun jenius nalika kapal ngumbara sareng tékstil anu dihasilkeun. Kulawarga anu beunghar ngawangun menara perumahanna, ratusan, sareng jalan-jalan didumukan salian ti garéja, biara sareng seueur gedong umum.

Wabah liwat Bologna ngahontal abad ka dalapan welas sareng ditaklukkeun ku Napoleon. Teras anjeunna ngagabungkeun nagara-nagara Papal sareng akhirna janten bagian ti Karajaan Italia dina akhir abad ka-XNUMX. Éta rusak parah nalika Perang Dunya IIKusabab pentingna terminal karéta na, janten bom hawa ngancurkeun seueur pusat bersejarah na.

Kalayan inpormasi anu pondok ieu dina pikiran kami ayeuna dina posisi pikeun ngadaptarkeun anjeun naon anu anjeun teu tiasa sono di Bologna. Catet!

Objek Wisata Top di Bologna

Musium anatomis

El Palazzo Poggi Diitung diantara aranjeunna: éta markas universitas sareng ngandung musium anu sami. Istana ieu ti abad ka-XNUMX sareng ngandung karya seni dimana-mana. Dina hal musium, éta ngandung koleksi anu penting tina potongan-potongan anatomi sareng lilin, barang antik anu luar biasa, tapi aya ogé kumpulan sajarah alam, élmu optik sareng listrik, géografi sareng sains.

El Museum Internasional sareng Perpustakaan Musik Éta ngandung naskah-naskah Mozart ngora sareng ogé instruménna. The Museum Sejarah Prajurit Ngandung prajurit cocooan tina kertas, logam, stucco, plastik sareng kai, potongan éndah. Dina Musium warisan industri Éta ogé ngandung seueur mesin sajarah dina pembuatan tékstil sutra, mesin hidrolik anu digarap ti abad ka XNUMX dugi ka abad ka-XNUMX.

Museum Musik

El Museum Kaséhatan éta ogé kunjungan anu pikaresepeun. Maka anjeun parantos gaduh musium sareng galeri anu langkung klasik sapertos na Pinacoteca Nacional, Museum Civic Arkéologis, Museum Medieval Civic, la Kumpulan Seni Komunitaséta Museum Morandiéta Museum Seni Modernéta Museum Civic of Renaissance jeung Museum Ebraico. Sejarah kota aya di Palazzo Pepoli, kantor pusatna Ducati Aranjeunna aya di pabrik mérek mobil ieu. Aya ogé anu Museum Sejarah Permadani sareng aya musieum anu disarankeun upami anjeun resep Perang Kadua: teh Museum Grigoverde. Éta ngandung lima skénario multimédia dimana anjeun ngaraos bagian tina tragedi perang.

Upami anjeun resep garéja sareng biara aya Museum San Petronio, Museum Katedral sareng khasanahna, Museo di Santo Stefano, biara Benedictine kalayan lukisan dinding sareng lukisan abad pertengahan, éta San Domenico sareng anu tiheula biara San Giovani di Monte. Sabenerna aya deui seueur musium janten anjeun kedah daptar daptar kapentingan anjeun sareng ngaleungitkeun sababaraha upami anjeun hoyong terang sababaraha sareng anjeun gaduh sakedik waktos.

Garéja di Bologna

Bologna teras nawiskeun kami musium, galeri seni, garéja lami, arkéologi industri, arkéologi umum, bumi sareng istana bersejarah, cai mancur, jembatan, saluran, menara, menara loncéng sareng rute sajarah anu kedah dijajah. Leumpang ngalangkungan kota anjeun bakal kasumpingan éndah Néptunus Fountain, ti abad ka-XNUMX, karya ku Giambologna sareng Vecchia Fountain, ku pangarang anu sami.

Kami nyarios diluhur éta Bologna mangrupakeun kota kanal Sarengna kitu: aya sababaraha saluran sareng diantarana anjeun tiasa ngajalankeun terusan delle Moline jeung Saluran Navile anu salami tujuh abad outlet utama ka Laut Adriatik. Alami upami aya kanal aya jambatan janten jalan anjeun bakal meuntas sababaraha. Kuring nekenkeun leumpang ieu kusabab Bologna mangrupikeun kota anu tiasa dijajah kalayan leumpang janten éta nawiskeun sababaraha rute trekking pikeun ngajalajah éta.

Terusan Bologna

Kanyataanna nyaéta lamun indit dina Oktober Bologna ngatur wisata gratis dina program trekking Urban. Éta biasana sabtu minggu sareng langkung ti 30 wisata anu dipandu di kota. Upami anjeun angkat dina waktos anu sanés dina sataun, anjeun tiasa ngadaptar wisata kota: Wisata Kota dina kana beus anu henteu nganggo hateup, jalan-jalan di perbukitan di sakitar kota anu diatur antara Maret sareng Juni sareng antara Séptémber sareng Nopémber, tumpak kana karéta alit. -mobil anu nyebrang sadayana portico sajarah di kota atanapi wisata peuting.

Bologna Kartu Wilujeng sumping

Bologne Kartu Wilujeng sumping

Kota gaduh nyalira kartu diskon turis. Éta ngagaduhan validitas 48 jam sareng biaya 20 euro. Éta cocog pikeun jalma déwasa sareng budak di handapeun umur 12 taun. Kaasup kana asup gratis kana 10 musium, peta kota dina dalapan basa kalayan rancana perjalanan khusus anu kedah dilakukeun dina tilu jam, diskon di réstoran sareng toko sareng kamungkinan milih antara wisata dua jam ti pusat bersejarah, tikét 24 jam kanggo beus ngalih sadidinten kalayan cara anu teu terbatas atanapi tikét pikeun angkat ka bandara Marconi.

Anjeun tiasa mésér kartu ieu di pusat informasi wisata: di Piazza Maggiore atanapi di Bandara Marconi sorangan, tapi ogé di hotél.

Tip pikeun nganjang ka Bologna

Leumpang ngurilingan Bologna

Wayah anu pangsaéna dina sataun pikeun angkat ka kota ieu nyaéta di cinyusu atanapi gugur kusabab iklimna haneut tapi henteu pikasieuneun sareng sabab masih aya populasi universitas aya seueur kahirupan di jalan. Leres anjeun tiasa nyingkahan bulan agustus kusabab panasna kasieunan masarakat sareng aranjeunna angkat ka laut, ngahasilkeun kota anu rada kosong.

Upami anjeun resep bioskop, anjeun tiasa ngajantenkeun kunjungan anjeun pas sareng festival Il Bioskop Ritrovato, dina usum panas, kusabab layar ditempatkeun di luar sareng pilem klasik diproyeksikeun di alun-alun utama. Upami anjeun sumping nganggo pesawat, kuring bakal nyaritakeun yén aya beus antara Bandara Marconi sareng kota. Aya Aerobus anu ngajantenkeun perjalanan ngan ukur 20 menit sareng hargana sakitar 5 euro, kirang langkung atanapi kirang. Éta turun anjeun di stasiun karéta sareng tikét tiasa dipésér di mesin atanapi di luhur mobil.

Ti bandara anu sanés, Forlì, beus peryogi sajam sareng hargana sakedik deui sareng ngantepkeun anjeun di stasiun beus, caket stasiun karéta. Duanana aya 10-menit leumpang ti pusat bersejarah. Akhirna, upami anjeun sumping nganggo karéta ti pelosok sanés Itali 48 jam di kota bakal ngantunkeun anjeun kenangan anu saé: kadaharan anu spektakuler, sababaraha musium, jalan-jalan ngalangkungan kanal, és bir tiis dina usum panas sareng sababaraha balanja.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*