Bulan madu pikeun unggal usum dina sataun

Bulan madu nyaéta perjalanan anu unik sareng teu tiasa dibalibirkeun yén pasangan anu nembe nikah bakal dilakukeun saatos kawinan ka tujuan anu paling aheng dimana aranjeunna tiasa ngaraoskeun surga anu leres di Bumi salami sababaraha dinten. Biasana panganten pameget resep ngalakukeun perjalanan ieu dina cuaca anu saé saatos kawinan, anu seuseueurna biasana lumangsung antara bulan Mei sareng Oktober.

Tujuan anu dipilih pikeun bulan madu henteu ngan ukur tiasa dikondisikeun ku cita rasa pasangan. Dina raraga nyingkahan kejutan meteorologi (monsoons atanapi usum hujan sareng usum tiis di beulahan bumi beulah kidul), panganten pameget kedah milih tujuan anu diperhatoskeun tanggal perkawinan, sabab petualangan biasana dimimitian saatos sababaraha dinten.

Upami anjeun lebet kana persiapan kawinan anjeun sareng milari inpormasi pikeun ngatur bulan madu anjeun, kami nyarankeun anjeun maca tulisan di handap ieu sabab kami bakal ngobrolkeun tujuan anu hadé pikeun unggal waktos taun.

Usum Panas: Indonésia, Oséania sareng Afrika

Indonesia

Kaseueuran pasangan ngalangkungan altar dina bulan-bulan usum panas taun, janten nagara-nagara resep Botswana, Indonésia, Mozambik, Australia, Tanzania, Fixed, Samoa sareng Polinésia mangrupikeun tujuan luhur ti bulan Juni dugi ka Oktober kusabab hawa anu hampang sareng henteuna hujan. 

Salaku conto, pulau-pulau Laut Kidul sareng Indonésia aya dina usum usumana janten henteu panas teuing sareng teu aya hujan. Ogé, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun nganggo safari di Afrika. Dina sasih-bulan ieu henteu hujan di nagara sapertos Mozambik, Botswana atanapi Tanzania sareng henteuna hujan ngajantenkeun sato liar konséntrasi di daérah cai permanén sareng langkung gampang pikeun merhatoskeunana. Tungtungna, Kapuloan Fiji aya dina usum halodo jadi iklim na hampang sareng aya résiko siklon tropis sareng curah hujan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun surga tina cai bening sareng keusik bodas.

Autumn: Vietnam sareng India

Taj Mahal dina profil

Kusabab India mangrupikeun nagara ageung, henteu waktos anu sampurna pikeun nganjang ka sakumna daérah na, tapi urang tiasa nyarios yén di akhir usum gugur muson parantos atos sareng suhu na langkung pikaresepeun. Éta mangrupikeun tujuan anu paling dipénta pikeun didatangan nalika bulan madu pikeun sihir istana na, béda antara budaya, gastronomi anu euyeub sareng kaéndahan bentang na.

Pikeun bagian na, waktos anu saé pikeun kenal sareng Vietnam nyaéta ti mimiti usum gugur dugi ka April. Nagara anu menawan anu ngagurilas sareng warisan alam anu éksténsif, gastronomi kelas munggaran sareng tradisi anu jero.

 

Usum tiis: Amérika Latin, Maladéwa sareng Kénya

Resort di Maladéwa

Usum anu pangsaéna pikeun mikaresep Kapuloan Maldives nyaéta usum salju, khususna ti Désémber dugi ka Méi. Biasa 28 derajat sareng pantai impianana ngajantenkeun nagara ieu tempat anu saé pikeun istirahat terasrasakeun panonpoé saatos kawinan.

Kanggo pasangan anu langkung petualangan, tilu tujuan anu pikaresepeun nyaéta Kénya, Chili sareng Kosta Rika. Nagara Afrika ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun anu parantos milih usum salju pikeun nikah sareng magnet anu leres pikeun anu milari kombinasi exoticism sareng petualangan dina bulan madu na. Sababaraha kagiatan anu paling teu tiasa dilupakan anu tiasa dilakukeun di dieu nyaéta cicing di salah sahiji kabin Swahili di Pulo Lamu, ngajajah lebak sareng leuweung liar, bobo handapeun bintang dina kabin anu bertengger dina tangkal atanapi nuju safari pikeun ningali alam tempat suci nagara.

Pikeun bagian na, Chili mangrupikeun nagara anu spektakuler dimana panganten anyar bakal mendakan sipat anu bénten pisan antara gunung Andes anu luar biasa, glasier kidul sareng gurun kalér. Sababaraha tempat anu paling spektakuler pikeun didatangan nalika bulan madu di Chili nyaéta gurun Atacama, Pulo Easter, Viña del Mar, Puerto Varas atanapi ibukota Santiago de Chile.

Januari nepi ka Juni ogé mangrupikeun waktos anu saé pikeun mendakan Kosta Rika, nagara anu paling aman di Amérika Tengah. Usum garing na anu paling saé pikeun ngarambat sadaya daérahna sareng kagoda ku pantai sareng leuweung anu aheng.

 

Kabeungharan alam Kosta Rika mangrupikeun daya tarik utama pikeun anu mikaresep ékol. Dimandian ku cai haneut sareng bersih Laut Karibia belah wétan sareng Samudra Pasipik belah kulon, nagara éta pinuh ku tempat-tempat anu éndah pikeun nikmati alam dina bentuk anu murni.

Spring: Jepang

Wisata di 2016 ka Gunung Fuji

Ti bulan Maret dugi ka Mei sareng khususna April mangrupikeun waktos anu saé pikeun kenal sareng Jepang nalika tangkal céri mimiti mekar sareng nagara janten kebon anu luar biasa. Kasempetan unik pikeun nganjang ka kebon Asia anu saé atanapi bersantai di sumber cai panas na.

Kusabab Jepang sanés nagara anu ageung pisan, gampang pikeun ngagabungkeun sapoé balanja sareng kunjungan kota pikeun neuleumkeun anjeun dina ramé sareng hiburan kota-kota Jepang anu hébat sareng dinten wisata sareng kunjungan ka taman alamna sareng padesaan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)