Combarro, kota anu menawan di Galicia

Combarro

Galicia nawiskeun seueur juru khusus pikeun mikaresep pakansi anu luar biasa sareng teu tiasa dilupakan. Diantarana nyaéta daérah basisirna, kalayan kota-kota menawan anu nalukkeun sakumna dunya. Aranjeunna nyarios yén salah sahiji anu paling éndah nyaéta kota Combarro, tempatna di propinsi Pontevedra caket tempat wisata sapertos Sanxenxo atanapi kota Pontevedra nyalira.

Hayu urang tingali naon anu urang tiasa terasrasakeun di kota alit Combarro, enclave anu janten seueur turis tapi anu teras-terasan ngajaga daya tarik na di kampung nelayan. Salaku tambahan, aya seueur hal anu tiasa ditingali caket caket kota ieu, janten mangrupikeun tempat anu urang pasti bakal tiasa ningali dina sababaraha jam kanggo neraskeun rute urang.

Inpormasi sareng saran

Jalan-jalan Combarro

Kota Combarro mangrupikeun tempat anu sepi dugi ka janten populér. Dinten ayeuna henteu ngagaduhan tiiseun sareng katenangan anu sami sareng taun-taun ka pengker. Salila di puncak usum panas bahkan tiasa rame teuing, janten kaleungitan pesona. Disarankeun pikeun didatangan éta langkung saé nalika usum salju. Hiji-hijina kakurangan anu urang tingali dina éta nyaéta toko sareng réstoran moal kabuka tapi dina balikna urang bakal langkung resep kota.

Kota ieu perenahna di Rías Baixas anu disebut, di jalan anu ngalir antara Pontevedra sareng Sanxenxo. Boh titik éta turis, janten gampang pikeun kami ngalangkungan Combarro sakapeung. Kunjungan henteu lami, sabab kota leutik. Mobilna kedah ditingalkeun di caketna, kumargi teu aya aksés langsung ka daérah éta ku gandum.

Granaries tina Combarro

Combarro

Upami aya hiji hal anu parantos menonjol mangtaun-taun di kota ieu, éta granaries na di sisi laut. Éta mangrupikeun kota perikanan sareng tatanén, janten aranjeunna henteu ngan ukur milarian sumberdaya nganggo parahu na, tapi ogé nganggo lumbung pikeun nyimpen pepelakan sareng tetep dijaga. Kiwari aya seueur granaries ieu di Galicia dina kaayaan konservasi anu saé. Jalma-jalma ti kota Combarro parantos lambang, nalika nawiskeun a gambar anu khas di daérah anu caket laut. Anjeun moal tiasa nolak nyandak gambar tina granaries sasarengan sareng kapal warna sareng kota di tukang. Granaries ieu ayana di gigir laut sabab ku cara éta leuwih gampang pikeun ngangkut bahan aranjeunna disimpen tina atanapi kana parahu. Éta biasana diwangun dina batu sareng urang tiasa ningali sadaya detil na, sareng tihang, panto sareng palang na di luhur. Seueur anu parantos dipugar deui malahan aya ogé anu ngaladénan ayeuna kalayan tujuan wisata anu langkung seueur.

Alun-Alun Pancuran

Plaza de la Fuente mangrupikeun tempat anu anjeun tiasa lirén ngémutan panorama Combarro. Tempat ieu ogé caket ka pantai Padrón, pantai alit dimana anjeun tiasa bersantai atanapi berjemur atanapi ngan saukur jalan-jalan pikeun menikmati panémbong kota anu saé ieu. Sateuacan lebet ka kota ieu tempat anu pangsaéna pikeun moto.

Kota lawas

Combarro

Sakali urang lebet ka kota lami Combarro, barang saéna sumping. Di dieu urang kedah ngantep diri dibawa kabur sareng mendakan juru-juru alit. Kampung-kampung perikanan kuno ieu gaduh jalan anu henteu rata, tangga batu, sareng bumi alit. Sadayana caket pisan pikeun ngamangpaatkeun daérah anu pangsaéna gigir cai. Dina jalan anjeun bakal ningali crosses, pangwangun batu sareng palang anu khas pisan di Galicia. Anjeun ogé bakal ningali jalanan dihias ku kembang, daérah anu teu katingali ka laut sareng imah anu parantos dirobih janten toko alit dimana anjeun tiasa ngagaleuh souvenir. Aya ogé bar sareng réstoran dimana anjeun tiasa nyobian piring khas daérah, linggih nyanghareup ka muara. Sadaya ieu mangrupikeun bagian tina pesona kunjungan ka Combarro. Mangrupikeun kunjungan gancang tapi anjeun kedah ngaraosan unggal tempat alit anu ditawarkeun ka kami. Sareng tetep tuang sok janten ide anu saé, kusabab gastronomi Galicia kasohor ku piring anu lezat.

Naon anu kedah ditingali caket Combarro

Combarro mangrupakeun kota leutik tapi caket ka tempat-tempat anu wisata pisan taun-taun ka pengker. Ti dieu urang tiasa nganjang ka tempat-tempat menarik anu sanés sapertos kota Pontevedra. Di kota ieu urang tiasa ngaraosan kota lami na sareng garéja Peregrina, ogé musium sareng daérah proménade di sapanjang walungan. Salila usum panas usum pangunjung biasana angkat ka Sanxenxo, daérah pantai dimana anjeun tiasa mendakan suasana anu saé, toko, bar sareng réstoran pikeun nyéépkeun sadidinten. Upami urang hoyong ningali kota anu menawan deui, urang henteu kedah sono ka O Grove, kalayan pantai A Lanzada anu saé anu dibagi sareng kotamadya Sanxenxo. Kota dimana anjeun tiasa nyobian kadaharan ti laut anu pangsaéna di réstoran anu aya di daérah palabuan anu pikaresepeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*