Cove minyak di Conil

Cove minyak di Conil

La Cove minyak di Conil Ieu salah sahiji pantai geulis nu munisipalitas ieu di propinsi Cádiz. Éta kituna milik nu disebut Costa de la Luz, nu ngawengku basisir duanana propinsi disebut tadi na tina Huelva jeung nu boga kakuatan wisata hébat.

Sanaos sanés pantai panggedéna di daérah atanapi anu ngagaduhan jasa anu pangsaéna, éta mangrupikeun salah sahiji anu paling indah. Nanging, anjeun gaduh pilihan. Sabab opat belas kilométer pantai ti kota Cadiz kaasup maranéhanana éta batel, éta Fontanilla, chorrillo éta o Hayam Mancur. Ogé, anjeun gaduh coves séjén kawas jalma Roqueo atanapi Roche. Gigireun dimungkinkeun aya ogé leuweung pinus geulis nu ngalaman seuneu dahsyat di 2006. Tapi, upami anjeun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan Cala del Aceite di Conil, kami ajak anjeun nuluykeun bacaan.

Dimana éta sareng kumaha carana dugi ka Cala del Aceite?

Panorama panorama Cala del Aceite

Cliffs of Cala del Aceite di Conil de la Frontera

Cove éndah ieu lokasina pinggiran Conil de la Frontera, deukeut palabuhan fishing kota. Pikeun ngahontal éta, anjeun tiasa nyandak jalan CA-308, anu ngantunkeun bunderan pulisi. Saatos ngalangkungan tempat kemah, angkat jalan kaluar kadua nuju palabuhan.

Sakali kaliwat réstoran, Anjeun kudu belok kénca tur turutan jalan kokotor. Teras belok ka katuhu sareng anjeun bakal sumping ka parkir mobil walungan. Pikeun turun ka pasir aya tanjakan jeung tangga. Ku alatan éta, anjeun tiasa ngahontal cove ku leumpang ku leumpang pondok ngan hiji kilométer. Tapi anjeun ogé tiasa ngaksés ku mobil. Sajaba ti éta, sakabéh jalur sampurna dituduhkeun.

Di sisi anu sanés, upami anjeun hoyong ngalegaan jalan-jalan sareng nganggap pandangan anu spektakuler di basisir Cadiz, anjeun tiasa ngamangpaatkeun anu disebut Calas de Conil Trail. Panjangna hiji satengah kilométer sareng ngagabung sareng mercusuar Roche sareng daérah dimana urbanisasi anu sami. Sapanjang jalan, anjeun bakal meunang pintonan éndah Cala del Aceite sorangan, tapi ogé tina Fuente del Gallo komo tina Conil jeung mercusuar Trafalgar.

Kumaha Cala del Aceite di Conil?

Panonpoé Tilelep

Panonpoé Tilelep di basisir Conil de la Frontera

Lamun wani ngawanohkeun ieu cove, anjeun bakal manggihan hiji pasir geulis anu panjangna dua ratus lima puluh méter sarta rubak dua puluh lima méter. Sanajan kitu, diménsi ieu bisa rupa-rupa, logis, gumantung kana tides. tapi salawasna boga pasir bodas jeung cai biru pirus. Nada ieu kontras sareng warna beureum gawir anu ngurilingan pantai sareng ogé sareng vegetasi héjo kumaha nya

Hal ieu berorientasi ka kidul, dimana angin Levante blows kirang. Ku alatan éta, lokasi ieu, gigireun cliffs sorangan jeung bentukna sirkular maranéhanana, aranjeunna ngajaga dirina ditangtayungan. Kusabab éta sanés daérah keusik anu paling penting di Conil de la Frontera, éta ngagaduhan sababaraha jasa. Tapi anjeunna gaduh beberesih sareng panjagaan. Malah dina usum panas, bar pantai dibuka dimana anjeun tiasa nginum sareng tuang. pilihan séjén nyaéta pikeun buka palabuhan, dimana aya sababaraha establishments catering.

Di sisi séjén, penjajahan Cove téh rata. Sumuhun, eta geus frequented, tapi teu overcrowded, iwal dina bulan Juli jeung Agustus, nalika Conil narima leuwih wisatawan. Cai mibanda a sedeng ngabareuhan. Éta, ku kituna, cai tenang jeung sarua transparan. Hal ieu ngajadikeun aranjeunna sampurna pikeun latihan diving sarta ogé kitu anjeun mandi jeung barudak leutik anjeun.

Tungtungna, kami nyarankeun yén anjeun didatangan Cala del Aceite di Conil wanci surup. Warna beureum saulas Panonpoé Tilelep digabungkeun sareng warna gawir anu sami sareng biru pirus laut, nyiptakeun pandangan anu pinuh ku kaéndahan sareng asmara. Tapi, upami anjeun resep Cala del Aceite, anjeun ogé badé nganjang ka Conil. Éta sababna kami hoyong nyarankeun anjeun naon ningali di kota Cadiz éndah ieu.

Naon ningali di Conil de la Frontera?

Munara Guzman

Torre de Guzmán, salah sahiji simbol Conil

Conil mangrupakeun kota leutik di propinsi Cádiz nu boga kira dua puluh dua rébu pangeusi dina sakabéh istilah kota na, sanajan dina usum panas bisa ngahontal saratus rébu. Sanajan kitu, éta salah sahiji kota leuwih has sarta kalawan leuwih pesona ti basisir Cadiz.

Mibanda spektakuler helm bersejarah imah bodas tur patios adorned kalayan kembang nu diakses ngaliwatan Gerbang Villa. Ieu diwangun dina awal abad ka-XNUMX sarta mangrupa salah sahiji opat nu lumpat ngaliwatan tembok heubeul, nu teu pira tetep. Tapi dina Calle Extramuros salah sahiji sudut na dilestarikan.

Saméméhna nyaéta Munara Guzman, nu éta upeti ka benteng Conil, ayeuna ngiles. Ieu ti abad ka-XNUMX, sanajan geus undergone sababaraha restorasi. Ayeuna, éta tempat paméran seni sarta ngabogaan titik informasi wisata. Tapi, luhureun sakabeh, anjeun bisa naek ka hateupna sarta ngarasakeun pintonan spektakuler ti basisir Cadiz.

Ogé dilayanan salaku panyalindungan ngalawan serangan bajak laut. Pikeun ngahindarkeun ieu, aya ogé dua munara basisir anu dilestarikan. nyaeta pamadegan Castilnovo, Wates Vejer de la Frontera, jeung tina babi, dina wates jeung Chiclana. Sarua geulis téh saparapat pamayang, ti mana anjeun bisa leumpang nepi ka gilinding pasagi, disebutna sabab hiji dilestarikan di dinya. Na, gigireun eta, anjeun bakal nempo parahu leutik nu melambangkan link antara kota jeung laut.

Di sisi séjén, dina Conil aya sababaraha agam megah. Diantarana, anjeun tiasa ningali bumi Count of the Five Towers. Tapi constructions sipil séjén ogé metot, kayaning nu panjara heubeul jeung imah bab, sadayana ti abad ka-XNUMX. Ogé, ulah eureun ngadeukeutan ka Alun-alun Spanyol, tempat emblematic di kota jeung pinuh ku animasi.

Garéja Santa Catalina

Garéja heubeul Santa Catalina

Sanajan kitu, diomongkeun ngeunaan lambang Conil, urang kudu ngalakukeun eta éta chanca. Kota, sareng anu sanés di basisir Cadiz sapertos Barbate atanapi Tarifa, cicing lami ti mancing tuna sirip biru, nepi ka titik nu jadi sakabeh budaya. La Chanca mangrupikeun wangunan ageung tujuh rébu lima ratus méter pasagi anu diwangun dina abad ka-XNUMX dimana lauk dipotong sareng diasinkeun. Ayeuna, parantos disimpen deui, dianggo salaku perpustakaan, pikeun paméran sareng salaku markas, tepatna, Museum Tuna.

Sedengkeun pikeun warisan agama Conil, kami mamatahan anjeun nganjang ka Garéja Rahmat, dimana aya ukiran polychrome of Virgin Mary ti abad ka-XNUMX. Anjeun ogé kedah angkat ka Garéja tina Virtues, Diwangun dina abad ka-XNUMX sareng di jerona anjeun tiasa ningali ukiran Our Lady of Virtues sareng Santa Catalina, ko-patronesses kota, ogé anu sanés Kristus disalib tanggal dina abad ka-XNUMX.

Di kacamatan perikanan nyaeta padepokan Roh Suci, diwangun dina abad ka-XNUMX, sarta di El Colorado nyaeta Padepokan of Our Lady Mary Pitulung urang Kristen. Sarta kami ogé nyarankeun Anjeun nganjang ka biara Victoria.

Karakter pisan béda boga Garéja utama Conil atanapi Santa Catalina. Kusabab ieu candi Mudejar abad ka-XNUMX éndah, diwangun deui sababaraha kali, ayeuna desecrated, geus jadi puseur budaya. Di jerona, ku kituna, anjeun tiasa ningali paméran sareng acara anu sanés. Justru, di Plaza de Santa Catalina anjeun gaduh rasa panasaran Municipal Museum of Akar Conile, anu sipatna étnografis sareng langkung ti salapan ratus potongan anu dianggo dina jaman baheula ku pangeusi kota.

Naon anu kudu ditempo di sabudeureun Conil?

Vejer de la Frontera

Panorama panempoan Vejer de la Frontera

Sakali kami parantos nyarioskeun ka anjeun ngeunaan Cala del Aceite di Conil sareng naon anu kedah ditingali di kota anu indah ieu di Cadiz, kami bakal nyarankeun. tempat deukeut manehna. Dina ngan genep belas kilométer anjeun boga Vejer de la Frontera, nu saparapat heubeul pinding téh ensemble sajarah artistik. Didominasi ku puri neguaan na diwangun dina abad ka-XNUMX sarta ngadéklarasikeun monumen nasional, kota ogé boga hiji warisan agama metot.

Sorotan di dinya teh garéja Jurusalamet Illahi, permata Mudejar Gothic diwangun dina masjid heubeul dina pertengahan abad ka-XNUMX. Ogé patut datangna anjeun Padepokan of Our Lady of Olive, diwangun dina abad ka-XNUMX, nu imah lukisan ku pelukis Méksiko John Strap.

Di sisi séjén, ngeunaan dalapan belas kilométer ti Conil anjeun boga kota Chiclana wates. Éta mangrupikeun kaajaiban monumental anu anjeun gaduh konstruksi agama sapertos garéja San Juan Bautista (a permata of Cadiz neoclassicism) jeung San sebastian, padepokan Santa Ana sareng Vera Cruz atanapi biara Jesús Nazareno.

Sedengkeun pikeun warisan sipil, éta malah leuwih spektakuler. nangtung kaluar di dinya munara kawas Jam, diwangun dina abad ka-XNUMX dina salah sahiji arches aksés ka kota. Lokasina di Alun-alun Utama, spasi arsitéktur pangpentingna dina Chiclana, saprak eta oge imah monumen lianna kayaning garéja San Juan Bautista, geus disebutkeun. Tungtungna, anjeun tiasa ningali di villa karaton stately sapertos Count of Torres sareng Count Pinar, duanana transisi antara Baroque sareng Neoklasik.

Dina kacindekan, kami geus ngajelaskeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan Cove minyak di Conil. Tapi kami ogé hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan naon anu anjeun tingali di kota anu indah di propinsi Cádiz, ogé di kota caket dieu sapertos Chiclana atanapi Vejer. Naha anjeun henteu nyangka aranjeunna gaduh atraksi anu cukup pikeun anjeun nganjang ka aranjeunna?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*