Coves pangalusna di Jávea

Kalér Alicante nyaéta kota Jávea, situs basisir denok ngarasakeun cuaca alus sapanjang taun, super héjo sarta dipilih pisan ku jalma anu hayang ngarasakeun pakansi alus. Basisir Jávea ngalir 20 kilométer sarta dibeungkeut ku pantai.

Dinten ayeuna, coves pangalusna Jávea.

Javea

Salaku urang ngomong, éta a kota basisir lokasina di Costa Blanca, dina Alicante, sarta ngeunaan 90 kilométer ti Ibiza. Kira-kira satengah populasina asing, Sigana nu pensioners Inggris sarta Jerman bosen tiis tur datang ka dieu remen.

Sapertos seueur kota basisir di Spanyol, sareng di nagara-nagara Éropa anu sanés, tatanén sareng perikanan parantos masihan jalan pikeun pariwisata salaku mesin ékonomi régional. Sareng deui, tren ieu asalna dina taun 60an nalika para wisatawan mimiti mendakan rupa-rupa sareng kaéndahan pantai na.

lajeng, Naon coves pangalusna di Jávea?

teluk bodas

Pikeun seueur éta salah sahiji pantai pangalusna di kota jeung salah sahiji nu pang populerna. Pamandanganana mangrupikeun hal anu spektakuler. Urang bener ngobrol ngeunaan tilu coves leutik, ayana di gigireun masing-masing. Cove utama disebut Blanca sareng panjangna sakitar 300 méter. Jelas, ieu disebutna sabab gawir jeung kerikil anu ngawangun éta warnana.

Cove populér tur dipikawanoh sabab éta gampang diakses. Ayeuna, pikeun ngenalkeun coves sanés anu ngabentuk éta, anjeun kedah nyandak sababaraha péngkolan. The Cove I Éta ngeunaan 80 méter jauh, di tungtung Avenida Ultramar, jalan nu mana ka Cala Blanca. Cai mibanda hiji aksés anu ogé gampang tur hiji bisa balik ka Mirador de Cala Blanca tanpa masalah. Éta patut eta? écés.

Cove salajengna nyaeta Caleta II, kalawan cai geulis tur kristal jelas tur bentang virginal. Ieu leutik, leuwih leutik batan dua séjén, tur anjeun bisa meunang aya dina suku ti Caleta I. Mun anjeun resep pintonan ti luhur, anjeun kudu nanjak cliffs terasrasakeun aranjeunna.

La Frenchman urang Cove Éta mangrupikeun grup anu paling liar sareng henteu gampang dugi ka éta, sanaos henteu mustahil. Ieu mangrupakeun paradise leutik tur disumputkeun nu ngahontal ti Caleta II leumpang ngaliwatan batu napel laut. perjalanan alus!

Cala Portitxol

Éta ogé dikenal ku nami Barraca Cove, pikeun imah pamayang tradisional nu aya di éta wewengkon, barak, sapanjang basisir. Éta ngahontal ku mobil sareng leumpang. Dina suku, ti Mirador de la Cruz del Portitxol jeung ku mobil, ti jalan nu mana anu ka Cabo de la Nao.

Kusabab cove ieu geulis pisan, disarankeun pikeun angkat awal. Ieuh Anjeun tiasa snorkel, sababaraha diving jeung ngojay sabab cai téh transparan jeung warna alus.

Cala Granadella

Sarerea satuju yén éta téh salah sahiji coves pangalusna sadaya sarta ogé, Ieu salah sahiji tempat pangalusna di Spanyol pikeun snorkel. Kumaha anjeun ka dinya? Ku mobil, leumpang jeung beus, ngagabungkeun sagalana. Anjeun parkir mobil lajeng boh leumpang atawa naek beus disadiakeun ku kota Jávea.

Bisi wae anjeun bakal boga sababaraha pintonan hébat bentang, dina jalan jeung sakali dina Cove sorangan. Cai éndah, sapuluh titik, transparanAnjeun tur ngidinan ningali puluhan minnows ngojay deukeut handap. Éta Indah. Amin ka gawir impressive nu ngurilingan eta.

Ieu mangrupakeun cove aktip, nu nawarkeun olahraga cai, jadi aya jalma obah jeung noise. Dupi anjeun ngalakukeun diving, snorkeling, selancar dayung, kayaking…

keusik

Di Jávea aya sagala rupa pantai, pasir jeung kerikil, contona, tapi Arenal mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pantai pasir bodas naon anu anjeun tingali di dieu Éta unik, pangbadagna, komo deui, sarta pikeun momen, kusabab warna éta, anjeun pikir anjeun di Karibia atanapi Polinésia.

Ieu mangrupakeun sepi tur santai pantai, ngobrol, sunbathe, maca hiji hal atawa leumpang saeutik. Boga a Promenade, kalawan kafe, bar jeung réstoran jeung sababaraha toko nu nyéwa parabot olahraga cai. Sareng anjeun gaduh pandangan Gunung Montgo.

Cala Ambolo

Hal kahiji ngomong ngeunaan pantai ieu biasana aya slippages, jadi aranjeunna biasana nutup. Ku alatan éta, éta sasaena pikeun pariksa saméméh indit. Henteu hartosna yén anjeun moal tiasa lebet, tapi résiko aya dina résiko anjeun nyalira. Éta a cove leutik kalawan keusik bodas, Lokasina saméméh Cabo de la Nao na Éta pantai nudist salah sahiji pangalusna di Javea.  Cai mibanda gawir luhur jeung cai biru. Jalma-jalma naék témbok batu atanapi snorkeling.

Teu gaduh lifeguards atanapi anjeun tiasa nyéwa loungers panonpoé atanapi payung atanapi korsi pantai, Tapi kalawan na ampir 300 méter lamun nyandak hal anjeun anjeun bakal boga waktu hébat. Cove teu jauh ti Mirador de Ambolo, sarta disebut kitu sabab abad ka tukang aya loba watchtowers di basisir ngingetkeun datangna bajak laut.

Cala Sardinera

Ieu mangrupakeun Cove parawan, jeung basisir jeung gravel jeung pebbles. Anjeun tiasa ka dinya leumpang ti Mirador de la Cruz del Portitxol, sapanjang jalur alam. Seueur jalma milih pikeun ngojay atanapi snorkel.

Basisir karikil

Sakumaha ngaranna nunjukkeun tinimbang keusik éta kerikil. Nyaeta gigireun marina ti kota jeung distrik fishing heubeul Duanes de la Mar Ieu gampang diakses sarta alatan lokasi sarta popularitasnya. Cai mibanda sagalana pikeun wisatawan.

La Grava mangrupakeun pantai tina cai tenang jeung kristal jelas sarta aranjeunna proudly ti Bandéra biru. Aya tangkal korma di Promenade na, pasar karajinan sarta taman cai dibuka dina usum panas nu hébat lamun indit kalawan barudak.

Basisir Bénisero

pantai ieu éksklusif pikeun atlit. Éta mangrupikeun a pantai kabuka, Éta sababna angin kuat niup anu idéal pikeun latihan surfing sareng kitesurfing. Éta 300 méter ti palabuhan sareng olahraga ieu anjeun tiasa nambihan kayaking, rowing sareng jet ski.

Di sisi basisir aya loba pantai bar dimana anjeun tiasa tuang, lauk sareng kadaharan laut aya dina sadaya ménu, sareng pantai ogé nawiskeun parkir, jamban umum, jalur kai ulah ngaduruk suku anjeun sarta rental parabot pantai.

Pantai Benissero ngalegaan rada masihan bentuk ka Mimiti Muntanyar, 1900 méter geulis nu ngahontal Parador de Jávea. Nyaeta pantai kalawan cai pirus jeung pebbless, geulis pisan, anu cai transparan ngidinan prakték tina snorkeling jeung diving.

Mentri urang Cove

Éta pantai leutik Tempatna di tungtung pantai Primer Muntanyar, tukangeun Parador de Jávea. Éta leutik sareng taringgul sareng geulis pisan. Cai mibanda loba pools kalawan fauna na pools alam.

Franco ngagaduhan villa di dieu yén anjeunna parantos masihan ka Navarro Rubio, menteri kauangan na. Ku kituna ngaran. Teu aya anu cicing di bumi ieu ayeuna, tapi anjeun tiasa ningali ti pantai. Éta pantai sepi tanpa jasa nanaon, janten upami anjeun mutuskeun angkat anjeun kedah nyandak sadayana.

Tangtosna, di tungtung cove aya sudut pandang anu saé dimana anjeun gaduh pandangan anu luar biasa tina pantai Arenal.

Pantai Paus

Pantai ieu ogé katelah ku nami pantai Tango. Tempatna di tungtung kalér kota, di sisi kidul Cabo de San Antonio Marine Reserve. Cai mibanda dua teluk leutik kalawan keusik kasar jeung cai jelas kristal.

Leutik tapi geulis.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*