CR7 bakal muka hotél anyar di Marrakech, Madrid sareng New York

Upami aya olahraga diangkat kana kategori fenomena dunya kalayan jutaan peminat di panjuru dunya, éta soccer. Klub sareng maén bal ngahudangkeun karep sapertos anu henteu heran yén hotél anu bertema didedikasikan pikeun raja olahraga bahkan parantos dibuka.

Nya, kanggo waktos ayeuna salah sahiji bintang maén bal Éropa, Cristiano Ronaldo, parantos ngagabung sareng trend ieu sareng parantos muka sababaraha hotél anu ngagaduhan olahraga, hirup anu séhat sareng sosokna nyalira salaku téma utama.

Lisbon, Funchal, Madrid, New York sareng ayeuna Marrakech gabung sareng daptar kota anu didesain ku hotel CR7. Kumaha masing-masingna?

Masjid Koutoubia

Marrakech

Pangwangunan hotél ka lima Cristiano Ronaldo parantos dilaksanakeun sareng pelantikanana dijadwalkeun pikeun 2019 dina nami Pestana CR7 Marrakech. Éta panginten bakal nuturkeun garis anu sami sareng sésana hotél na tapi ku gaya gaya Maroko kusabab rasa kaasih anu maén bal pikeun nagara Afrika dipikaterang pisan.

Pestana CR7 Marrakech bakal aya di jalan M kota, di salah sahiji daérah paling ekslusif dikurilingan galeri seni, toko méwah, réstoran trendi sareng kebon anu saé.

Walikota Plaza

Madrid

Hotel anu dipikiran pamaén bal pikeun Madrid sigana bakal muka panto taun ieu sareng bakal dipasang di Walikota Plaza. Harga rata-rata sakitar 200 euro per wengi sareng éta bakal ngagaduhan 87 kamar, diantarana 12 bakal suite.

Salaku panasaran, ideu na pikeun hotél CR7 munggaran dibuka di Madrid, tapi kusabab kasusah kota sareng reureuh birokrasi, bubuka pendirian di ibukota Spanyol kedah ditunda.

kali Square

Ny

Pestana CR2018 New York sareng Pestana NY East Side sareng Pestana Newark dijadwalkeun dibuka di Amérika Serikat dina 7., anu bakal nambihan langkung ti 380 kamar anyar di nagara éta.

Boh anu di Amérika Serikat sareng Madrid bakal janten hotél dina mérek Koléksi, ditujukeun pikeun pemirsa anu éksklusif kalayan gaya anu langkung kontemporer sareng urban.

Lisboa

Kalayan Hotel Gaya hirup Pestana CR7 Lisboa sareng proyék silaturahmi anu sanés kami hoyong ngaraihkeun Baixa tina kamangkatanana sareng ngajantenkeunana dilahirkeun deui.

Éta hotél butik kalayan 80 kamar sareng suite mewah di jantung kota, sababaraha méter ti mémbang Praça do Comércio. Hiasan kamar fungsina sareng minimalis tapi rujukan pikeun olahraga teras-terasan. Henteu ngan ukur ngalangkungan inohong Cristiano Ronaldo tapi ogé ku ayana poster vintage Kejuaraan di resepsi hotél, maén bal méja di lobi atanapi layar raksasa dina palang janten anjeun henteu sono di buruan.

Salaku tambahan, Pestana CR7 Lisboa Lifestyle Hotels ngagaduhan sistem otomatisasi bumi anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun lampu atanapi suhu kamar tina alat digital mana waé, milih musik atanapi ngarobah program tipi.

Sareng di hotél anu ngamajukeun kahirupan séhat, anjeun moal sono gym dimana konsumén tiasa latihan sareng ningkatkeun kaayaan fisikna. hatur nuhun kana perhatosan anu dipersonalisasi ku hotél ku program latihan anu cocog pikeun masing-masing jalma.

Funchal

Nami na nyaéta Pestana CR7 Funchal sareng tempatna di ibukota Madeira di gedong kemewahan méwah nyanghareup sagara anu ngagaduhan kolam renang, spa, aksés gratis ka Museum F7 Falal sareng kamungkinan ngamangpaatkeun program latihan éksklusif di gym luar na anu dirancang ku pamaén balna nyalira.

Di jero Pestana CR7 Funchal aya tilu kategori kamar anu ngagabungkeun desain kontemporer sareng olahraga. Aranjeunna ngagaduhan sagala jinis kanyamanan, teu kaéra sareng diaksés sacara digital ngalangkungan koridor jujukutan anu ngélingan lapangan stadion maén bal. Dina unggal panto aya poto raksasa Ronaldo sareng di kamar tidur aya gambar hirupna.

Salaku tambahan, tamu ogé ngagaduhan aksés ka teras anu lokasina dina hateup hotél, anu nawiskeun pemandangan Funchal anu spektakuler, teluk sareng marina.

Naon ari hotél CR7?

Hotel CR7 mangrupikeun hasil tina aliansi antara bintang Portugis sareng Pestana Hotels & Resorts Group, anu tanggel waler pikeun ngatur operasional properti. Profil palanggan hotél Cristiano Ronaldo nyaéta jalma ngora antara umur 18 sareng 35 anu resep kana téknologi, hirup séhat sareng kahirupan sosial.

Harga kisaran antara 250 sareng 1.250 euro per wengi gumantung kana kamar. Éta sigana siga harga anu mahal, tapi ieu mangrupikeun hotél 5-bintang dilengkepan sagala jinis kanyamanan sareng téknologi pang anyarna. Nanging, aya anu ragu yén aya seueur nonoman anu mampu nanggung harga éta nalika aranjeunna langkung milih langkung pikeun pariwisata murah.

Nanging, mérekna ngarencanakeun dobel jumlah hotél dina lima taun. Bukaan salajengna dikabarkan aya di Milan sareng Ibiza ogé Asia sareng Wétan Tengah Kusabab Cristiano Ronaldo kasohor pisan di dinya.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)