Manisan lezat tina gastronomi Guiana

Buah tropis

Buah tropis, anu ngeunah tina gastronomi Guyana

Saatos parantos terang sakedik deui ngeunaan Gas gastronomi, utamina sayuran, daging, lauk. Ayeuna, sareng sapertos anu kedah kajantenan dina tuangeun atanapi tuangeun wengi sapertos uyahna, urang bakal terang naon sababaraha manisan anu paling penting dina tujuan ieu.

Catalinas mangrupikeun manisan tradisional ti Guyana, éta mangrupikeun tuangeun anu raoseun, ogé katelah cucas. Aranjeunna henteu ngan dikonsumsi di nagara ieu tapi ditampi sacara lega di nagara caket dieu.

Aranjeunna disiapkeun ku kalapa, tipung gandum sareng ganti baju anu amis. The Catalinas aranjeunna tiasa diraosan salaku panganan cuci mulut di réstoran atanapi di mana waé seueur kios jalan anu tiasa urang mendakan dimana waé. Salian ti tuangeun anu raoseun ieu anjeun ogé tiasa mendakan anu sanés pikeun bérés tuang sapertos fritter cau, donat atanapi ciuman kalapa diantawis seueur sanésna

Di tujuan sapertos kieu, di garis lintang tempat Guyana, buah tropis panginten mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun tuang pikeun tuang, ogé saé kanggo nyiapkeun jus anu lezat sareng nyegerkeun nalika panasna panas.

diantara nu bubuahan aheng anu urang tiasa mendakan di Guyana nyaéta kalapa, jambu, nanas, pelem, pepaya, cau atanapi elderberry, anu ngajantenkeun salad buah anu éndah sareng bergizi, kalapa nougat, leueur, sorbét kalapa sareng sababaraha usul anu ngeunah pisan sareng alami.

Dina tulisan salajengna kami bakal terang sababaraha inuman anu tiasa urang pikaresep dina tujuan ieu sareng kami bakal ngalih kana bagian kadua tina séri ieu tulisan anu didedikasikan pikeun gastronomi nagara ieu, dimana kuring bakal masihan anjeun sababaraha resep yén anjeun tiasa nyangking rasa Guyana kana méja anjeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*