Dimana anjeun tiasa parkir motorhome

imah mobile

Biasana di antawisna anu ngagaleuh kendaraan kalayan kompartemen panumpang naroskeun patarosan dimana anjeun tiasa parkir motorhome. Kusabab peraturan gumantung kana unggal kotamadya sareng, sababaraha kali, aranjeunna henteu jelas dina sadaya kaayaan.

Salaku tambahan, motorhomes parantos nampi dorongan anu ageung dina waktos ayeuna. Aya ratusan rébu jalma anu milih mésér hiji pikeun ngarambat. sadayana nangtung kaluar kabebasan yén éta nawiskeun aranjeunna, sabab tiasa nyandak kursus anu dipikahoyong sareng ngeureunkeun dimana aranjeunna hoyong. Pondokna, aranjeunna nyorot yén éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngatur perjalanan sakumaha anu dipikahoyong. Upami anjeun badé mésér salah sahiji kendaraan ieu, kami bakal ngajelaskeun dimana anjeun tiasa parkir motor sareng ogé kauntungan anu ditawarkeunana.

Dimana anjeun tiasa kemah sareng dimana anjeun tiasa parkir motor?

imah mobile

A motorhome kémping

Hal kahiji urang kudu ngajelaskeun ka anjeun ngeunaan eta teh bédana antara parkir jeung kémping. Sareng antara kagiatan anu terakhir ieu sareng anu sami, tapi henteu sami, méakkeun peuting. Sakumaha aturan, anjeun tiasa parkir motor anjeun di salah sahiji tempat anu diaktipkeun pikeun parkir. Kacuali dilarang sacara eksplisit, éta henteu lirén janten jinis kendaraan sareng, janten, éta ngagaduhan hak sareng kawajiban anu sami sareng anu sanés.

Memang bener aya sababaraha jenis motorhomes. Anjeun tiasa gaduh jinis Camper leutik atanapi anu langkung ageung sami sareng treuk alit. Dina kasus anu terakhir, anjeun bakal gaduh larangan anu sami sareng kendaraan beurat anu sanés. Contona, aya kota nu teu ngidinan maranéhna pikeun ngiderkeun di puseur atawa parkir di jalan maranéhanana. Dina kaayaan kitu, anjeun moal bisa ngalakukeun hal eta kalawan motorhome Anjeun boh.

Nanging, balik deui ka jinis camper atanapi anu alit, anjeun henteu ngan ukur tiasa parkir di tempat anu sami sareng mobil, tapi ogé. Anjeun tiasa méakkeun peuting di aranjeunna. Nanging, anjeun kedah hormat sababaraha aturan. Ieu kalebet henteu ngahalangan pandangan monumen atanapi sirkulasi kendaraan sanés sareng ngahindarkeun sora. Dina naon waé, anu dilarang nyaéta kémping di tempat-tempat ieu.

Urang ngarti ku méakkeun peuting, sakumaha ngaranna nunjukkeun, kanyataan saré di jero motorhome Anjeun. Salami éta leres diparkir, anjeun tiasa. Sareng anjeun ogé ngagaduhan hak tuang sareng ngalakukeun kagiatan sanés di jerona. Kendaraan anjeun milik pribadi sareng teu aya anu tiasa nyarioskeun ka anjeun naon anu kudu dilakukeun sareng éta.

Najan kitu, anjeun teu bisa camp. Ieu dipikaharti salaku kanyataan parkir motorhome anjeun sarta nyoplokkeun awnings atawa elemen exterior séjén. Éta ogé bakal ngaluarkeun runtah ka luar. Anjeun ngan bisa camp di tempat merenah pikeun eta. Logis, sipat pribadi, salami anjeun gaduh otorisasina ti nu boga maranéhanana, ogé nawarkeun maneh kamungkinan kémping.

Basisir jeung wewengkon ditangtayungan

Motor di pantai

Motor di pantai

Anjeun kedah ati-ati nalika parkir motor anjeun di basisir atanapi di tempat anu ditangtayungan khusus. Ngeunaan kahiji, tetep dina pikiran nu Hukum Basisir mastikeun prohibits parkir di pantai jeung di wewengkon maranéhanana pangaruh. Sedengkeun pikeun detik, anjeun teu bisa ngalakukeun eta, sumawona miceun sababaraha jenis runtah. The fines dina duanana kasus pisan tinggi. Hiji conto alus ngeunaan situs dilarang bakal Taman nasional Doñana.

Sanajan kitu, ampir sakabéh wewengkon lindung atawa basisir aya situs kémping di mana Anjeun oge bisa ngalakukeun hal eta kalawan motorhome Anjeun. nyaéta panggero wewengkon jasa, nu ngidinan Anjeun pikeun miceun runtah tina kandaraan anjeun sarta ogé boga jamban, kantin jeung amenities séjén. Éta ogé tiasa gratis atanapi mayar.

Persis, aranjeunna dibayar kémping, spasi nu ogé biasana boga wewengkon layanan pikeun motorhomes. Aranjeunna nawiskeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nikmati tetep nyaman sareng aranjeunna henteu mahal.

Mangpaat perjalanan dina motorhome a

kémping

Caravans on tempat kemah a

Sakumaha anu parantos kami nyarioskeun ka anjeun, kauntungan hébat anu ditawarkeun ku jinis kendaraan ieu kabebasan. Anjeun tiasa pencét jalan tanpa tujuan, ngarobih rute anjeun sareng nyéépkeun wengi dimana waé anjeun hoyong. Lamun cicing di hotél atawa hiji apartemen, anjeun bakal boga pakansi pikaresepeun dina kotana tangtu. Di sisi anu sanés, kalayan motorhome anjeun tiasa ngalih sacara mandiri tina hiji tempat ka lokasi anu sanés bahkan di sababaraha nagara. Eta sadayana gumantung kana kilométer rék ngalakukeun.

Anjeun malah tiasa ngagabungkeun pantai sareng gunung, kunjungan ka monumen sareng kagiatan sanés dina perjalanan anjeun. Tapi sok terang yén anjeun gaduh akomodasi anjeun dimana waé anjeun aya. Salaku tambahan, kabébasan ieu ngamungkinkeun anjeun ngarambat lalaunan, stopping leuwih atawa kirang waktos di tempat rék, jeung improvisasi ruteu anyar.

Kauntungannana hébat séjén tina motorhomes éta anjeun gaduh sagalana nu peryogi dina spasi leutik, tapi utamana dipaké. Beda sareng kamar hotél, kendaraan anjeun ngagaduhan dapur sareng, gumantung kana ukuranana, fasilitas sanésna sapertos ruang tamu leutik atanapi ranjang sareng kasur anu dipilih ku anjeun.

Sabalikna, iinditan salaku kulawarga sareng motorhome mangrupikeun pangalaman anu saé, khususna pikeun murangkalih anjeun. Pikeun aranjeunna, éta bakal sadayana hiji petualangan cicing di imah leutik dina roda nu ogé bisa dirobah. Na, luhureun sakabeh, aranjeunna bakal ngarasakeun berkat kontak sareng alam yén jenis ieu lalampahan nawarkeun aranjeunna. Bayangkeun, contona, aranjeunna gugah pinuh Puncak Europeropa.

Anjeun malah bisa mertimbangkeun motorhome salaku hiji investasi. Memang leres yen, mimitina, éta bakal hartosna outlay finansial signifikan. Tapi pikirkeun ngeunaan sagala perjalanan anu anjeun tiasa laksanakeun sareng sabaraha biayana upami anjeun angkat dina angkutan umum sareng cicing di hotél. Dina jangka panjang, anjeun undoubtedly bakal nyimpen jumlah alus duit.

Anjeun ogé gaduh pilihan nyéwa motor. Dina hal ieu, bédana malah leuwih penting. Sacara logis, masing-masing gaduh harga sorangan sareng ieu beda-beda gumantung kana daérah dimana anjeun cicing sareng faktor sanésna. Tapi, rata-rata, salah sahiji kandaraan ieu bisa ngarugikeun anjeun saratus atawa saratus lima puluh euro sapoé. Pikirkeun yén, kalayan ieu, anjeun nyéwa apartemen leutik pikeun sadayana kulawarga anjeun sareng ogé kendaraan pikeun ngurilingan perjalanan anjeun. Ayeuna bandingkeun harga ieu sareng sabaraha biaya anjeun pikeun ngarambat ka kota-kota anu anjeun hoyong kunjungi sareng cicing di dinya. Beda duit anu badag.

Tungtungna, kanyataan iinditan dina motorhome a ngidinan Anjeun pikeun manggihan tempat lalampahan anjeun dina waktu luang Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun eta di kaping nalika aranjeunna henteu overcrowded ku pariwisata. Sareng, kalayan éta, anjeun bakal nyingkahan antrian panjang di musium, réstoran, monumen sareng tempat anu dipikaresep.

Sanajan kitu, iinditan ku motorhome ogé boga sababaraha kalemahan. Kami bakal nunjukkeun anjeun anu paling penting di handap.

Kakurangan iinditan dina motorhome a

motor di jalan

Kabebasan anu ditawarkeun ku motor ka anjeun

Sapertos jinis perjalanan anu sanés, ngalakukeun éta di bumi motor henteu pikaresepeun pikeun sadayana. Leres yén sababaraha urang anu parantos nyobian éta henteu hoyong liburan anu béda. Tapi leres ogé yén batur henteu bérés adaptasi kana cara iinditan ieu.

Anjeun kudu tumut kana akun karya anu jenis ieu wahana masihan anjeun. Kadang-kadang anjeun kedah ngaganjel sareng tingkatkeun supados stabil dina tempat kemah. Kitu ogé, anjeun kedah nyambungkeun kana jaringan listrik sareng pariksa yén éta ngagaduhan cai nginum anu cekap. Anjeun malah kudu ngaleupaskeun kokotor.

Di sisi séjén, spasi eta nawarkeun maneh pisan leutik. Akibatna, Anjeun kudu jadi pohara tertib tur hormat ka jalma anu marengan anjeun. Contona, lamun aya ranjang lipat nu robah jadi meja, jalma anu saré di dinya kudu bangun isuk-isuk supaya batur bisa sarapan.

Teu kawas lalampahan tradisional, kalawan motorhome a Anjeun kudu ngalakukeun eta sadayana. Anjeun kedah ngurus nyetir, pamasangan sareng beberesih, balanja sareng, sacara umum, sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tetep pikaresepeun.

Saterusna, dina loba kasempetan anjeun peryogi kendaraan sekundér. Wewengkon jasa pikeun motorhomes biasana aya di pinggiran kota. Akibatna, pikeun ngadeukeutan aranjeunna, boh anjeun ngabongkar tempat kemah anjeun sareng pasang deui nalika uih deui atanapi anjeun nganggo motor atanapi sapédah pikeun ngurilingan. Di sisi séjén, jenis kandaraan ieu slow. Aranjeunna teu ngahontal speeds tinggi jadi Anjeun kudu nyandak lalampahan kalem. Sanajan kitu, ieu oge salah sahiji charms na.

Tungtungna, anjeun kedah émut yén motor gaduh na waragad perawatan. Kami parantos nyarios yén hargana henteu murah, tapi ogé kawilang mahal pikeun ngajagaana. Éta meakeun bahan bakar langkung ageung tibatan mobil sareng, salian ti éta, anjeun kedah mayar asuransina, pajakna kana kendaraan traction mékanis, pamariksaan sareng karusakanana. Anjeun malah kudu manggihan anjeunna garasi keur sawaktos Anjeun keur teu iinditan.

Sarta ieu jadi marga urang ngobrol jeung anjeun deui ngeunaan dimana anjeun tiasa parkir motorhome a. Éta ogé penting pikeun terang yén teu aya kendaraan anu tiasa diparkir di tempat anu sami dina jalan umum langkung ti sababaraha dinten. Ku alatan éta, boh anjeun mindahkeun eta ti jaman ka jaman atawa anjeun néangan hiji parkir swasta pikeun dirina, kalawan ongkos saluyu na.

Dina kacindekan, kami geus dipedar dimana anjeun tiasa parkir motorhome. Nalika ngalakukeun kitu, anjeun kedah ngabédakeun antara kémping sareng parkir janten jelas. Anjeun tiasa ngalakukeun anu terakhir di tempat anu sami sareng kendaraan anu sanés. Sanajan kitu, kémping ngan diwenangkeun dina wewengkon jasa atawa kémping. Dina naon waé, kami ajak anjeun nyobian motor, gampang pisan pikeun anjeun resep kana éta.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*