Dimana ngojay kalawan dolphins di Spanyol

nu lumba-lumba aranjeunna geulis tur super pinter. Éta mamalia laut, cetacea, jeung aya 34 spésiés. Naha anjeun terang? Abdi bogoh ka aranjeunna, tapi kuring nganggap yén éta sato sareng anjeun kedah ngantunkeun aranjeunna nyalira, janten kuring henteu ngartos pisan kana kahayang wisata yén jalma berinteraksi sareng aranjeunna ...

Tapi tah, patarosanna nyaéta, Dupi anjeun ngojay kalawan dolphins di Spanyol? Pokokna, no. Grup lingkungan parantos ngajamin, tapi tetep Aya sababaraha tempat dimana anjeun tiasa ningali aranjeunna caket. Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan subjek.

Ngojay jeung dolphins di Spanyol

Salaku urang ngomong, éta rada hese ngojay kalawan dolphins di Spanyol sabab dilarang. Masih, aya sababaraha tempat dimana enya aya pintonan lumba-lumba komo lamun éta anjeun bisa jadi deukeut, contona dina Kebon Binatang Madrid atanapi Kebon Binatang Barcelona.

Pikeun berinteraksi langkung seueur sareng aranjeunna anjeun kedah angkat ka Benidorm, mun Mundomar. Di dieu aya salah sahiji dolphinariums pangalusna di Éropa, kalawan henteu ngan dolphins tapi sato laut lianna kayaning kuya, singa laut, otters, flamingo ... Jumlahna aya 80 spésiés sareng éta ogé tempat anjeun tiasa latihan. terapi lauk lumba-lumba.

Di Mundomar naon anu ditawarkeun téh pasamoan satengah jam kalawan dolphins, salawasna ku ayana keepers atanapi trainers anu ngajarkeun publik aspék paling narik tina sato fabulous ieu. Pikeun angkat sareng murangkalih mangrupikeun rencana anu saé. Momen lajeng lasts 30 menit sarta ngawengku pasamoan jeung sato, dua poto nu bakal salawasna inget kontak, anduk kado, ransel jeung botol leutik cai mineral.

di dieu Disarankeun ngadamel reservasi sateuacanna, salila sahenteuna saminggu, ngaliwatan toko online atawa ku ngirim surelek ka mundomar@mundomar.es nunjukkeun ngaran, ngaran kulawarga, nomer handphone, jumlah barudak boh déwasa jeung waktu kabetot (anu tiasa di 12 atawa 16 WIB) .

Anjeun oge bisa nelepon ku telepon, sagala informasi aya dina website. Naon enya Anjeun kudu nyaho kumaha carana ngojay jeung teu boga cacad méntal, teu reuneuh jeung lamun aya budak jeung anjeun antara 5 jeung 12 taun heubeul jeung anjeun teu bisa ngojay, dipirig ku sawawa. Jenis kagiatan ieu lumangsung antara Maret jeung Désémber, unggal poé, sareng hargana 80 euro per sawawa sareng 55 per murangkalih.

Tempat anu sanés di Spanyol pikeun pendak sareng lumba-lumba nyaéta di Katalonia sareng Aquopolis. tempat ieu dina Kosta Dorada, di La Pineda, deukeut Salou sarta éta geulis taman cai. Anjeun gaduh kontak sareng dolphins ngaliwatan a tur dipandu, kalawan ceramah atikan sarta interaksi leutik anu ngamungkinkeun sato keuna, salawasna dina panon waspada tina keepers.

Jelas, anjeun tiasa nyandak poto. Ari hargana 74 euro per sawawa sareng per murangkalih. Barudak kedah umurna sahenteuna tujuh taun sareng jangkungna sahenteuna 1 méter. Anu umurna antara 15 sareng 7 taun kedah dibarengan ku sawawa anu ogé milu dina rapat.

dina Komunitas Valencian anjeun ogé tiasa gaduh dolphin encounters. Dimana? Di Oceanogràfic of Valencia sareng Paspor Animalia. Anjeun moal ukur bisa papanggih lumba-lumba tapi ogé kalayan singa laut sareng diajar sadayana ngeunaan kahirupan sato hebat ieu. Sareng anjeun nyandak poto souvenir. Sabaraha biaya pikeun kagiatan ieu? € 44,70 per sawawa sarta € 37 per murangkalih.

Pikeun ningali lumba-lumba Valencia, murangkalih kedah umurna sahenteuna genep taun sareng upami umurna genep dugi ka dua belas aranjeunna ogé kedah dibarengan ku sawawa. Hal anu pikaresepeun di dieu nyaéta upami anjeun resep kana padamelan para pengasuh, anjeun tiasa janten salah sahijina sadinten. Sumuhun, Anjeun tiasa janten Pelatih sadinten sareng diajar kumaha aranjeunna miara sato. Tambahan: pangalaman bobo sareng hiu malah ditawarkeun pikeun 90 euro.

El Delfinarium Selwo Marina berada di Malaga, di munisipalitas Benalmádena. Di dieu dolphinarium ngabogaan walkway jero cai, semi-submerged, ku kituna anjeun bisa ngahargaan sato ti saeutik leuwih raket. Kaulinan diatur sareng anjeun tiasa nyandak poto sareng noel lumba-lumba nalika éta kagiatan réngsé. Laju per murangkalih 39 euro sareng per sawawa 74 euro, gumantung kana usum anjeun angkat.

Umur minimum pikeun barudak ngarasakeun pangalaman ieu di Malaga nyaeta 5 taun heubeul, na enya, lamun aranjeunna antara 5 jeung 7 aranjeunna kedah janten dina leungeun sawawa. Éta ogé henteu tiasa ngukur jangkungna kirang ti 1,25 méter sareng upami kitu, ogé sareng sawawa di gigireunana.

Ieu mangrupikeun tempat dimana anjeun tiasa berinteraksi sareng lumba-lumba di Spanyol. Catet yén kuring henteu nyarios ngojay sabab sakumaha anu urang nyarios dina awal kagiatan éta dilarang di nagara éta. Éta ngeunaan interaksi, caket, nyabak aranjeunna, sareng henteu seueur anu sanés..

Di luar Spanyol, sanaos caket, anjeun tiasa ngalakukeun sakedik deui di Portugal, di Zoomarine. di dieu enya anjeun bisa ngojay Nya, anjeun tiasa lebet kana laguna ageung dikurilingan ku pepelakan sareng keusik bodas. Éta langkung mahal tapi éta patut: hargana 125 euro, gumantung kana usum.

Tapi naha henteu aya tempat sanés di Spanyol? Nya, anjeun tiasa angkat ka basisir Atlantik sareng ngadaptarkeun wisata anu ngamungkinkeun anjeun ningali aranjeunna di habitat alamna., Leres pisan. Aya excursions tipe ieu di Kapuloan Kanaria, contona, tapi tetep haram pikeun ngojay saling.

Kabeneran aya nu sigana sampurna pikeun kuring nu teu bisa ngojay kalawan dolphins. Nu ngajaga sato dicabut kabébasan sigana mah horor, pisan has abad ka-XNUMX, teu eta? Naon kabutuhan ayeuna pikeun ngajaga tempat-tempat ieu nalika anjeun tiasa ngarambat atanapi nonton dina TV atanapi Internét? Leres, kuring terang, ngojay sareng lumba-lumba kedah saé sareng pangalaman anu teu tiasa hilap, tapi naha éta patut negeskeun sato-sato ieu, ngaganggu aranjeunna dina parahu anu pinuh ku turis atanapi ngonci aranjeunna dina dolphinariums supados jalma-jalma tiasa nyabak aranjeunna sareng nyandak potona?

Upami kumaha waé kagiatan éta dipikaresep ku anjeun maka saran kuring nyaéta éta kasampak keur teuleum atawa ngojay diantara dolphins di alam liar. Ngalakukeunana sareng sato gratis saé pisan sareng béda pisan sareng berinteraksi sareng sato anu ditutupan, sabab ieu ngan ukur ngadorong moro.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)