Dimana rék bulan madu

El Bulan madu Éta penting pisan sabab éta mangrupikeun momen nalika pasangan paling santai sareng tungtungna tiasa nikmati katengtreman. Ngan éta persiapan pikeun kawinan klasik kalayan pésta, resepsi sareng seueur tamu leres-leres beurat!

Tujuan tina bulan madu gumantung kana anggaran, dasarna. Tapi ngalamun jeung nyaho saeutik teu ngarugikeun nanaon jadi ngagambar angka jeung nyaho daptar urang dimana rék bulan madu.

Pulo Harbour, Bahama

Pantai henteu pernah leungit tina jinis daptar ieu. Saha anu henteu resep dimanjakan ku panonpoé sareng laut ngalamun di Resort atanapi hotél butik?

Pulo Habrour di Bahama Éta éndah, kalayan kota leutik kalayan jalan-jalan cobbled, imah-imah alit éndah, toko ... Ieu mangrupakeun tujuan posh nu Amerika nelepon "The Nantucket of Karibia".

Kauai, hawai

Hawaii nyaeta berehan di beauties sarta atraksi sabab boga ti gunung seuneuan jeung curug nepi ka pantai ampir kabéh kelir.

Hawaii mangrupakeun tujuan iconic dina perjalanan bulan madu sabab éta tropis pisan, budaya maranéhanana nyaéta campuran Budaya Amérika sareng budaya Pasifik tur anjeun bisa ngalaman duanana panonpoé jeung pasir salaku trekking, surfing o arung jeram.

Livingstone, Zambia

Naha anjeun resep safari jeung satwa? Aprika éta lajeng takdir pangalusna anjeun. Teras anjeun tiasa angkat ka Curug Victoria dijieun ku Walungan Zambezi hebat. Canyons, kembang tropis, satwa aheng.

The Victoria Falls diungkabkeun saeutik-saeutik sareng dina unggal petualangan anu ditawarkeun ka sémah anjeun terang aspék anu sanés. Janten, anjeun tiasa ngapung dina cai, atanapi anjeun tiasa naek gawir atanapi teuleum ka Kolam Iblis atanapi ngalakukeun. arung jeram.

Hulu nyaéta a akomodasi spektakuler. Di dieu anjeun bisa nempo kumaha rainforest subur robah jadi savana kalawan gajah, kuda nil jeung buaya. Sadaya ieu caket sareng suite anjeun, bahkan aya anu gaduh darmaga pikeun jangkar kanu.

Ieu téh hiji sadayana - inklusif Resort kalawan pituduh, bar jeung Butler. ngaranna Tongabezi.

Rio Pacuare, Kosta Rika

Hutan hujan Bajo Tigre teu boga lampu atawa listrik tapi hides hiji akomodasi unforgettable: éta Pondok Pacuare, Situs anu diakuan salaku salah sahiji hotél paling spektakuler di dunya.

Éta di Walungan Pacuare turun ngalakukeun arung jeram kategori III. The kamar aya dina tangkal kalawan pintonan hawa, leuweung jeung walungan, komo ti hiji anjeun bisa luncat kana kolam renang swasta bari nu katingali toucans.

Saban poé anjeun tiasa hirup petualangan énggal atanapi bersantai di spa atanapi angkat kabel tina tangkal ka tangkal. Sagalana dilayanan di dieu téh organik, hormat ka lingkungan, sarta sourced lokal. Jadi peuting-peuting meh teu aya listrik na enya ratusan lilin.

Sintra, Portugal

Sababaraha kilométer ti Lisbon nyanghareup laut téh Sintra, tujuan abad pertengahan kalawan loba sajarah jeung kunjungan ti jet set Internasional.

Di dieu nyaeta puri Moorish ti abad ka-XNUMX, luhureun kota, dikurilingan ku produk leuweung geulis ti eccentricity Raja Ferdinand II, dina gaya pisan romantis. Anjeun tiasa nanjak ka Istana Pena, kalawan arsitéktur Disney, didatangan abad ka-XNUMX Capuchin Convent, kebon anggur atawa jadi dina pantai hebat Azenhas do Mar.

El Tivoli Istana Seteias eta bakal ngajadikeun anjeun ngarasa kawas royalti bari, kalawan tembok abad ka-XNUMX sarta suites sumptuous.

Railay, Thailand

Asia Tenggara ogé tiasa leungit tina daptar kami. Di sisi séjén Laut Andaman nyaéta pantai anu éndah ieu kalawan satengah saloba wisatawan sakumaha populér Phuket.

Éta aya dina semenanjung kapur héjo kalayan seueur batu pikeun nanjak sareng ombak pisan tiis. Hiji a tujuan hébat luncat kana laut, latihan00 dives, tapi lamun teu resep jenis ieu adrenaline anjeun bisa balik sunbathe di pantai Tonsai, lamun aya low pasang, ngalakukeun snorkel peuting pikeun mikaresep plankton bioluminescent atanapi bersantai di cove of Phra Nang, salah sahiji pantai paling geulis di dunya.

Di handap ieu Resort Rayavadee, leutik jeung tina méwah ekstrim kalawan villas on floors sarta kolam renang na jasa Butler sarta réstoran jero guha. Nawarkeun pakét bulan madu.

Maladéwa

Kartu pos pangsaéna di Maladéwa nyaéta banglo anu ngambang di laut pirus sareng méwah anu diimpikeun. Kituna téh, éta ngeunaan bersantai, ngarasakeun, dahar, sunbathing, ngojay, boating, dahar di pantai ku cahaya lilin, leungit dina kontemplasi Panonpoé Tilelep.

Yunani

Palasik sejen. Santorini, utamana pikeun pintonan hébat sarta langit. Tapi sacara alami upami anjeun angkat ka Yunani anjeun kedah ngaliwat Delphi jeung Atenas atawa nyieun pesiar saeutik ngaliwatan hiji Nusantara pilihan Anjeun.

Émut yén di Yunani aya seueur pulo sareng masing-masingna khusus, janten sadayana gumantung kana jinis perjalanan anu anjeun milarian sareng pasangan anjeun.

Fiji

Tujuan pantai anu hébat sarta lamun bisa méakkeun leuwih duit jeung ngapung salajengna, éta meunang malah hadé. Saha anu tiasa nyarios yén Fiji sanés anu pangsaéna? Aya 333 pulo anu tiasa dipilih Tapi sagalana revolves sabudeureun laut: corals, surfing, snorkeling, diving, sailing, pantai ...

Hal alus ngeunaan Fiji éta jauh, éta transmits yén rarasaan geus flown rébuan mil jauh dimana sagalana disada hal béda.

Basisir Amalfi

Mun anjeun resep Éropa sarta leuwih ti nanaon picturesque Éropa lajeng teh Basisir Amalfi nyaéta pikeun anjeun. Kota-kotana, rutena, basisirna anu rada kasar, kamungkinan ngajalajah ku jalan kaki atanapi ku motor atanapi ku mobil atanapi kapal, sareng 100 pantai na ngabantosan janten tujuan bulan madu anu saé.

Pikeun nyingkahan wisata masal entong buka usum panas sabab sadaya 13 kota basisir anu ngawangun Basisir Amalfi ngabeledug sareng wisatawan sareng jalur SS163 siga jalan raya. Positano, Ravello, Amalfi, Minori, Cetara ...

Saint Barts

El Karibia Perancis Éta ogé dipilih pisan ku pasangan anu nembé nikah sabab terang kumaha ngagabungkeun dua hal: méwah jeung atmosfir tiis tur santai. Pantai anu ngalamun, aranjeunna nyandak napas anjeun jauh jeung aya hal pikeun sakabéh rasa.

jarami seueur olahraga cai, Contona di Anse de Grand Cul de Sac, sarta Vibe quieter tur leuwih swasta di Anse de Colombier. Jeung malah a pantai buligir, éta Ande de Grande Saline.

Tangtu kami ragrag pondok kalawan daptar dimana rék bulan madu. Aya rébuan deui tujuan! Tapi urang hayang nyieun pilihan antara Éropa, Asia jeung Amérika. Urang geus ditinggalkeun kaluar Cina atawa Jepang, Mesir, Amérika Kidul atawa malah Islandia, tapi lamun datang ka popularitas, ieu salawasna di luhur. Untung!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)