Dimana tuang di Huesca

Déwan Kota Huesca

Déwan Kota Huesca

Dimana tuang di Huesca mangrupikeun patarosan anu umum di kalangan anu nganjang ka kota Aragon. Ieu kusabab gastronomi na sigana henteu kasohor sapertos di Basque Country atanapi anu Galicia. Nanging, asakan Huesca khususna sareng Aragonis umumna nyaéta kualitas alus teuing, Dumasar kana hasil bumi sareng kalayan elaborasi anu ati-ati sareng ngeunah pisan.

Upami anjeun heran dimana tuangna di Huesca, kami bakal nunjukkeun anjeun daérah gastronomis pangsaéna ti kota. Tapi, pang luhurna, kami bakal nyaritakeun ngeunaan hal éta masakan has janten, upami anjeun parantos milih réstoran, anjeun ogé terang naon anu kedah dipesen.

Huesca gastronomi

Salaku propinsi tanpa basisir, Huesca ngagaduhan asakan dumasar daging-daging y sayuran. Éta ogé kalebet lauk tapi, sacara logika, ieu biasana tina walungan (kacuali cod). Diantara produk lahan, di cabé puncak, las truffles ti lebak Ansó, éta kacang ngeunaan Embún, éta endive atawa domba, nyaéta domba ngora.

Kalayan sadaya ieu, piring sapertos asparagus gunung, anu teu aya hubunganana sareng sayuran ieu, tapi didamel, persisna sareng buntut domba bikang. Tapi elaborasi quintessensial domba nyaéta nepi ka nyiduh, nyaéta, anggang langsung dina seuneu.

Cod dina fritters

Cod fritters

Diantara daging, urang ogé tiasa disebatkeun elat sapi Huesca, las Daging babi Aragon jeung Embún boléd, Anu nganggo kacang sareng ceuli babi. Ngeunaan hiji gim, aranjeunna asakan indah sapertos mabokéta kelenci mabokéta japati sareng salmorejo jeung partridges kana embers. Anjeun ogé kedah nyobian sababaraha sosis sapertos sosis de Graus sareng arbiello ti lapangan Pony.

Sedengkeun pikeun lauk, asakan Huesca ngagaduhan peran penting dina lauk kod, anu disiapkeun al ajoarriero, baturra atanapi fritters. Sareng ogé lauk Trout, Anu anjeun tiasa gaduh salaku kursus kadua saatos sababaraha sup abu-abu o karat. Sanaos, upami anjeun langkung resep anu langkung kuat, anjeun bakal ngagaduhan remah domba, las farinettes atanapi telepon Recao Binéfar, anu ngagaduhan kacang, kentang sareng nasi.

Tungtungna, salaku dessert, anjeun kedah nyobian susu goreng, la jajan aniséta nun ngahuleng atanapi anu roti. Ogé has nyaéta borage crepeséta refollau atawa coc, kuis kuis sareng adonan. Sareng, pikeun nyeuseuh tuangeun anjeun, anjeun ngagaduhan anggur anu saé tina sebutan asal Somontano, anu dihasilkeun utamina di daérah Barbastro.

Sababaraha kajadian gastronomis di Huesca

Di sisi sanésna, salian ti terang dimana dahar di Huesca sareng naon anu kedah dipesen, anjeun ogé bakal resep diajar ngeunaan sababaraha kajadian gastronomi di propinsi Aragon. Kukituna, dina Escalona teh Festival Chireta, sosis anu didamel ku cara ngeusian tatangkalan domba sareng entrail sareng nasi.

Remuk domba

Rénghap Angon

Nya kitu, di Barbastro aya pihak crespillo, un Festival Somontano sareng sababaraha poé mycological. Pikeun bagian na, ibukota biasana ngagaduhan a dinten gastronomic asakan gunung sareng acara sanés anu aya hubunganana sareng domba, salah sahiji permata gastronomi Aragon. Éta ogé kabiasaan, salilana festival minor atanapi San Vicente (22 Januari), anu raos kentang bakar, sosis sareng churros.

Dimana tuang di Huesca

Sakali kami parantos ngawartosan anjeun ngeunaan gastronomi Huesca sareng sababaraha acara kulinerna, urang badé ngajelaskeun dimana dahar di Huesca, nyaéta, naon daérah gastronomis kota sareng sababaraha réstoran anu utama.

Anjeun bakal mendakan daérah bar sareng tapas di kota Huesca di Lingkungan San Lorenzoéta Coso luhur jeung Jalan Martínez de Velasco. Éta anu katelah Tabungna. Aya ogé konsentrasi perusahaan anu saé di jalan ka Pyrenees sareng dina Ramón y Cajal leumpang. Sedengkeun pikeun réstoran anu paling dikenal di Huesca, sababaraha diantarana sapertos kieu.

Lillas Pastia

Tempat ieu ngagaduhan hiji béntang Michelin sareng dua panonpoé Repsol. Éta dicirikeun ku nyiapkeun asakan modéren tapi dumasar kana tradisi sareng kaistimewaan nyaéta resep dumasar kana truffle hideung. Éta mangrupikeun tempat anu paling saé kanggo tuang di Huesca.

A refollau

Refollau

Munara

Ogé dilélérkeun ku hiji béntang Michelin, ngagunakeun produk asli sareng kualitas luhur salaku bahan baku pikeun nyiapkeun ménu anu klasik sareng ayeuna. Salaku tambahan, éta nawiskeun anjeun ménu anu raos.

Flor, klasik diantara bar dimana tuang di Huesca

Tempat ieu parantos dibuka salami mangtaun-taun berkat asakanana anu saé. Diantara kakhususan na nyaéta tenderloin sapi kalayan saos truffle jeung Bebek foie cake sareng bawang confit.

Tatau bistro

Éta mangrupikeun palang tapas anu mimiti diala hiji béntang Michelin, janten naon anu khas pikeun anjeunna nyaéta anjeun tuang di palang. Ogé, dapur kabuka sahingga anjeun tiasa nonton kang Oki sareng pembantunya di damel. Diantara kakhususan na nyaéta tapas tina foie micuit, nu gurita kalayan embun babi jeung koka kristal sareng teri Cantabrian.

TomatHam

Éta menonjol pikeun elaborations na anggang, nikmat pisan. Diantara piringna, bitis ku buah beureum sareng foieéta Carpaccio mangsa Iberiaéta panggang sapi ribeye jeung artichoke bakar sareng ali-oli.

Asalna

Tempat ieu mésér bahan baku na ti produsen alit di daérah anu nganggo média ékologis budidaya. Kalayan aranjeunna anjeunna nyiapkeun piring sapertos Tensino nyusu babi dina dua bisul ku emulsi supaéta La Hoya Chickpeas sareng foie jeung Kue wortel sareng mousse kéju Fonz.

Sapotong domba bakar

domba anggang

The Goyosa

Husus dina masak tanpa ketan, kang Oki, Mateo Sierra, mangrupikeun kontés di Master Chef. Éta nawiskeun gastro-tapas sapertos Osmotisasi bonténg cannelloni sareng keusikan tartara bream laut o taktak domba sareng madu sareng bawang bodas confit sareng bawang bakar.

Fiksi Masak

Kalayan hiasan dumasar kana pilem 'Pulp Fiksi', éta nawiskeun tapas sakumaha ngeunah sapertosna belet sapiéta sirah domba cannelloni jeung steak tartare. Diantara tempat dahar di Huesca, ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling asli.

Kasimpulanana, upami anjeun naros dimana badé dahar di Huesca sareng propinsi na, anjeun parantos ngagaduhan réferénsi. Nanging, aya seueur tempat anu sanés di kota Aragonis sapertos di Poséta Candanchu, la Mumbuléta Grill Trinche o Bumi abdi.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)