Dimana tuang frankfurters pangsaéna

Panempoan Snack Point anu kawéntar di Frankfurt

Panempoan Snack Point anu kawéntar di Frankfurt

Kalayan tulisan ieu kuring ngeureunkeun saran ngeunaan sababaraha tempat pangsaéna dimana anjeun tiasa tuang atanapi tuang Frankfurt. Nyandak kana akun anu gastronomy Mangrupikeun salah sahiji tempat wisata anu teu tiasa dituju dina perjalanan anu saé, kuring henteu hoyong fokus kana hiji tempat atanapi tren gastronomic sareng kuring parantos ngabagi sakedik eupan balik ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan di tujuan ieu.

El Adolf wagner Éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu dina kaayaan naon waé anjeun tiasa sono nganjang sareng tiasa janten bangga janten salah sahiji tempat anu paling klasik sareng asli di kota, kalayan didamel di bumi, kadaharan tradisional kalayan rasa anu ... murag asih.

Ménu na nyertakeun piring tradisional sapertos sup homemade, gulungan daging dieusian ku kol, rendang babi anu lezat sareng lembut atanapi sosis kalayan raos anu raos, raos anu leres. Tangtosna, cobian ngadamel reservasi atanapi angkat heula énjing-énjing sabab kualitas sareng harga na saé pisan anu anjeun pasti moal mendakan tempat kosong ieu.

Salah sahiji produk anu paling luar biasa tina gastronomi kota nyaéta sosis, tapi henteu ngan ukur produk tradisional Frankfurt, tapi di dieu urang bakal mendakan tanpa wates jinis, masing-masing langkung lezat. Upami anjeun resep produk ieu anjeun henteu kedah hilap Snack-Point.

Éta réstoran tradisional Jérman anu aya di beulah kulon kota anu parantos nyayogikeun sosis pangsaéna ti mimiti taun 1970an. Menu bintang mangrupikeun anu diwangun ku kentang sareng sosis anu énggal didamel, tina seueur jinis, tekstur sareng rasa. Anjeun tiasa ogé milih tingkat spiciness dina skala 1 dugi 6. Naha anjeun tiasa nahan tingkat maksimum spiciness?

Inpo leuwih: Gastronomi di Actualidadviajes

 

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*