Eiserner Steg, sasak beusi di Frankfurt

Pandangan anu éndah pikeun sasak anu terkenal ieu

Pandangan anu éndah pikeun sasak anu terkenal ieu

Tempat anu saé pikeun merhatoskeun cakrawala kota nyaéta Sasak Eiserner, populér dikenal salaku Sasak beusi. Éta diwangun dina 1868 salaku rute komunikasi anu anyar sareng beulah kidul kota sareng asalna sasak tol dimana sajumlah sakedik artos kedah dibayar kanggo dugi ka sisi sanés walungan, anu ngajantenkeun pangwangunan ieu penting sanés. unsur sajarah di Frankfurt.

Sanaos éta kawéntar dikenal salaku Jambatan Beusi, bahan anu diwangunna nyaéta waja, sanaos dina waktos didamelna waja, beusi mangrupikeun salah sahiji logam anu paling umum dina konstruksi.

Eiserner Steg sanés sasak asli ti saprak taun 1945 ancur kusabab dibom terus-terusan yén kota ditampi ku sekutu. Mangtaun-taun saatosna éta leres-leres disimpen deui sareng dina restorasi éta, lift dilebetkeun.

Upami anjeun salah sahiji jalma anu merhatoskeun sagala hal, pastina anjeun moal ngirangan teuing padamelan pikeun milari piagam dimana anjeun bakal mendakan prasasti dina basa Yunani milik Odyssey de Homer. Dina éta anjeun tiasa maca ????? ??? ?????? ?????? ?? ?????? ?????, anu jumlahna sapertos "Balayar ngalangkungan laut poék ka jalma anu nyarios basa séjén".

Prasasti ieu ngébréhkeun sababaraha kecap kahoyong yén warga Frankfurt sok kedah ngaitkeun pusat kota sareng daérah anu sanés. Dina poé cerah éta hébat jalan-jalan terasrasakeun pandanganana anu saé.

Inpo leuwih: Jérman Todaytravels

 

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*