Fuciño do Porco di Galicia

Fucino do Porco

Kalayan nami khas ieu a daérah di basisir Galicia, di Mariña Lucense. Tempat anu dugi ka ayeuna henteu dipikaterang ku seueur jalma, hiji titik anu ngan ukur dipikaresep ku warga lokal tapi dina taun-taun ayeuna parantos janten titik haji kusabab kaindahanana anu hébat, unik pisan. Fuciño do Porco ditarjamahkeun salaku Pig's Snout mangrupikeun salah sahiji juru di basisir Galicia anu anjeun cinta.

Iraha didatangan Galicia aya hal-hal anu urang teu tiasa sono sareng bentang basisir mangrupikeun hal éta. Tempat ieu perenahna di basisir anu nyanghareup ka Laut Kantabrian, di daérah anu katelah Mariña Lucense di beulah kalér masarakat. Tapi urang bakal ningali sakedik deui tina titik anu saé ieu anu unggal dinten langkung seueur kunjungan.

Kumaha carana nepi ka Fuciño do Porco

Fuciño do Porco di Viveiro

Kana tahap ieu tiasa langsung, sabab teu seueur jalan. Ti Salaku Pontes de García Rodriguez urang tiasa nyandak LU-540 jalan atanapi LU-862 ti Vicedo. Éta jalan-jalan leutik tapi éta nyandak kami dimana urang hoyong angkat. Titik anu pasti anu urang tingali dina poto ngan ukur tiasa di jalan jalan, sanaos rute na henteu nungtut atanapi panjang pisan, janten urang tiasa ngalaksanakeunana sareng murangkalih sareng piaraan tanpa masalah. Anjeun kedah ngantepkeun mobil dina tempat parkir anu dituduhkeun pikeunna sareng ngan saukur resep kana jalur hiking anu nyandak urang ka tempat ieu.

Fucino do Porco

Sanaos dina peta urang tiasa ningali tempat ieu dingaranan sapertos kitu, anu leres nyaéta nami aslina nyaéta Punta Socastro. Daérah ieu mimiti ngagaduhan jalan anu ayeuna tiasa ditutupan kalayan teu aya masalah kusabab alesan damel, kumargi éta jalur anu kedah dilakukeun ku téknisi anu kedah ngalereskeun sinar radio dina tungtung tanjung. Nanging, sababaraha taun ka pengker sareng berkat kakuatan Internét pikeun mendakan tempat-tempat anyar, sababaraha tulisan nempatkeun sorotan di tempat impian ieu di basisir Lugo. Hurung dina waktos anu singget tempat éta janten rute anu hoyong dilakukeun ku sadayana, boh pikeun nikmati alam liarna, jalan-jalan khusus atanapi nyandak poto anu saé kanggo jaringan sosial. Nembe aranjeunna nyiapkeun jalan langkung saé ku jalan pager supados teu aya kacilakaan, kumargi jalur na ngalangkungan daerah gawir anu tiasa janten khianat nalika cuacana henteu saé.

Ngadamel rute

Fucino do Porco Galicia

Salah sahiji hal anu paling dipikaresep nyaéta rute hébat ngalangkungan jalan satapak anu luar biasa ieu. Di tempat ieu, kusabab mobilna henteu sumping, anjeun ngan ukur bakal nguping laut, angin sareng tapak suku anjeun. Rute na saderhana sareng aman ayeuna. Tangtosna, aya daérah anu anjeun kedah naék tangga, nempatkeun bentuk fisik anjeun pikeun uji. Upaya éta pantes pikeun ngahontal tanjung, tempat dimana urang tiasa ngaraosan lega laut. Éta sakitar 3.7 kilométer, hal anu tiasa nyandak urang sakitar dua jam bolak-balik upami urang gampang, sabab éta henteu héran. Bentangna bakal ngajantenkeun kami kaget ku kaéndahanana. Anjeun kedah terang yén salami sasih Juli sareng Agustus kusabab ningkatna kunjungan, anjeun kedah pesen sateuacanna.

Deukeut ka Fuciño do Porco

pabinihan

Wisata ieu nyandak urang sakitar dua jam, tapi upami urang usum panas urang masih gaduh waktos kanggo ningali langkung seueur hal-hal anu caket. Nyaéta sababaraha pantai, sapertos Abrela, kalayan pancuran sareng platform kai salaku aksés. Mangrupikeun pantai anu sampurna pikeun nyéépkeun sadidinten, kalayan jasa sareng cai hébat. Urang ogé tiasa angkat ka kota Viveiro, anu ngagaduhan pantai hébat Covas.

En Viveiro urang tiasa ngadatangan naon anu janten kota anu témbok, kalayan sababaraha panto lawang anu ngan tilu tetep ayeuna. Anu paling dikenal nyaéta ti Carlos V, anu katelah Porta do Castelo da Ponte. Anu sanésna nyaéta Porta do Balado sareng Porta da Vila. Upami urang religius, caket garéja Viveiro urang mendakan guha Lourdes, baranahan tina guha ieu dimana seueur jalma anu nyungkeun tawaran véktorna, anu mangrupikeun tokoh lilin anu dilakukeun pikeun nyungkeun permintaan ka Virgin. Parantos di Walikota Plaza urang tiasa ngahargaan galeri éndah anu khas di villa basisir di beulah kalér Galicia, ogé patung pujangga Pastor Díaz. Urang tiasa nyebrang Sasak Mercy pikeun gaduh visi sanés kota sareng ngaitkeun didieu sareng promenade anu nyandak kami ka pantai Covas. Upami urang masih gaduh waktos, urang tiasa naék ka Monte de San Roque, ti mana urang bakal ngagaduhan pandangan Viveiro anu spektakuler. Di dinya urang ogé bakal mendakan sababaraha jalur hiking anu pikaresepeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*