Guha Bawah Laut di Dunya

Grotto Cosquer

Grotto Cosquer

Waktos ieu kami bakal minuhan anu pangsaéna guha jero cai. Hayu urang mimitian tur di Montego Bay, Jamaica, dimana urang ayana Anu Widosmaker, tujuan anu populér pikeun teuleum, sareng naék kana 80 méter handapeun cai. Peryogi diperhatoskeun yén di guha urang tiasa ningali karang, bolu sareng lauk warna-warni.

Waktosna kanggo ngarambat ka Perancis, dimana urang pendak Grotto Cosquer, dianggap salah sahiji guha bawah laut anu paling menarik di dunya sareng éta di jerona anjeun tiasa ningali lukisan prasejarah ti jaman Paleolitik. Guha na 37 méter handapeun Laut Tengah. Upami anjeun wani nganjang ka guha, anjeun kedah khususna ka Calanque de la Triperie, wétaneun Marseille.

La Guha harta karun Éta mangrupikeun guha jero cai anu aya di kotamadya Rincón de la Victoria, sakitar 15 kilométer ti kota Malaga, di Spanyol. Peryogi diperhatoskeun yén gua éta digali kana tanjung batu kapur, ngawangun gawir di sisi Laut Tengah.

La Guha Esa'ala Éta mangrupikeun guha bawah tanah, ampir parawan, ayana di Papua Nugini, khususna di kabupaten Esa'ala. Anjeun bakal resep terang yén anjeunna janten kasohor nembongan dina pilem Sanctum.

La Gua Bawah Laut Ordynskaya Éta guha ayana di Rusia, caket daérah Perm, dianggap salah sahiji guha panggedéna di Rusia sareng Éropa.

Inpormasi lengkep: Ordinskaya sareng guha jero cai

Poto: Mesir Kuno

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*