Hakone, wisata ti Tokyo

Salah sahiji simbol tina Jepang Éta Gunung Fuji tapi upami anjeun henteu aya di gedong anu jangkung luhur sareng langit saéstuna jelas henteu saé pisan ti Tokyo. Pikeun ngaapresiasi, dibarengan ku gunung, leuweung sareng situ anu sanés, anjeun kedah ninggalkeun kota.

Hakone mangrupikeun tujuan anu pang populerna sareng disarankeun nalika ngalaman danau Jepang. Éta caket pisan sareng Tokyo sareng kusabab transportasi anu épisién pisan di dieu, éta gampang sareng gancang. Sareng dina jadwal! Hayu urang tingali teras naon anu urang tiasa laksanakeun sareng tingali dina Hakone.

Kumaha carana nepi ka Hakone

Upami anjeun wisata sareng anjeun ngagaleuh Pass Rail Jepang di nagara anjeun anjeun tiasa nganggo garis JR, nyaéta jalur umum. Tapi dina sababaraha waktos anjeun kedah angkat ka garis pribadi sareng mayar bédana. Ieu biasa di Jepang: sanaos JR panjang pisan, kadang anjeun kedah angkat ka jalur pribadi. Untungna, henteu salawasna.

Kalayan JR anjeun dugi ka Odawara sareng ti dinya anjeun tiasa nganggo karéta pribadi atanapi beus. Anjeun sumping ku shinkansen ti Tokyo atanapi stasiun Shinagawa dina ngan satengah jam. Éta kedah janten karéta Kodama sareng sababaraha Hikari janten naroskeun ka kantor nalika anjeun badé mesen tikét (henteu sadayana Hikari mampir di Odawara). Pilihan sanésna nyaéta nyandak karéta lokal atanapi gancang di Tokyo, kagolong kana jalur JR Tokaido atanapi jalur JR Shonan Shinjuku. Sadayana katutupan ku JRP.

Hakone

Kotamadya luas sareng gaduh sababaraha kampung gunung, sababaraha aya di sisi basisir danau atanapi di lebak. Sakumna daérah éta dihubungkeun ku jaringan karéta, beus, jalur kabel, corong sareng parahu anu saé. Éta ogé nawiskeun anu sanés pas turis kalayan harga anu béda. Nyaéta:

  • Fuji Hakone Pass: nutupan transportasi di daérah sareng ogé di sakitar Fuji Five Lakes. Éta tilu dinten sareng opsional kalebet transportasi ti Tokyo. Hargana 5650 yen, sakitar 50 dolar.
  • Pas Gratis Hakone: Dua atanapi tilu dinten kalebet panggunaan henteu terbatas pikeun sadaya karéta Odakyu, beus, funikuler, jalur kabel sareng parahu di daérah éta. Sareng ogé, sacara opsional, angkutan sareng perjalanan ka Tokyo. Hargana 4000 yen, sakitar 40 euro.
  • Hakone Kamakura Pass: Éta mangrupikeun jalan anu paling mahal sareng nyayogikeun tilu dinten panggunaan karéta dina jaringan Odakyu, angkutan di jero sareng sakitar Hakone, sareng aksés ka Kamakura. Hargana 6500 yen.

Hakone kurang ti 100 kilometer ti Tokyo sareng tempat anu saé pikeun nikmati cinyusu panas, sabalikna Lagos sareng mudah-mudahan teh fujisan. Resor Onsen populér sareng cara anu saé pikeun resep nyaéta bobo di ryokan, akomodasi tradisional Jepang. Aya sadayana harga sareng kuring mastikeun yén pangalaman éta patut.

Teras aya kota termal anu pas sapertos Yumoto, caket Odawara, salah sahiji kota anu paling terkenal. Aya ryokan disumputkeun di gunung, contona, sareng anu sanésna di basisir Danau Ashi. Upami anjeun henteu cicing di ryokan anjeun masih tiasa ngaraos mandi mandian cai panas di tempat umum, kabuka pikeun wisatawan, antara 500 sareng 2000 yen. Tulis ngaran ryokan ieu: Tenzan, Hakone Kamon, Yunosato Okada, Hakone Yuryo atanapi Kappa Tengoku.

Naon anu bakal didatangan di Hakone

Jepang mangrupikeun nagara vulkanik anu géografi na ditandaan ku riwayat kajadian na. Hakone kedah seueur ningali kitu anjeun tiasa milih pikeun ngalakukeun sareng ningali sadayana atanapi ngawatesan diri kana sirkuit anu langkung alit. Éta gumantung kana naon anu anjeun hoyong lakukeun sareng waktos anu anjeun gaduh.

keur sirkuit pondok Turun tina karéta di Odawara atanapi Hakone-Yumoto teras angkat ka karéta Tozan anu saatos 50 menit perjalanan réngsé di Gora. Di dieu anjeun nyandak jalan khusus ka stasiun pangtukangna, gentos kana jalan kabel sareng tungtungna di sisi Danau Ashinoko. Anjeun tiasa nyebrangan danau nganggo kapal sareng nungtun di Hakone-Machi atanapi Moto-Hakone ti anjeun tiasa naek beus sareng balik deui ka titik awal anjeun. Sirkuit ieu éta henteu dugi langkung ti tilu jam.

Jeung sirkuit panjang sareng lengkep? Anjeun turun tina karéta di Odawara atanapi Hakone-Yumoto. Upami anjeun turun di stasiun munggaran anjeun tiasa ningali Istana Odawara anu ngan ukur 10 menit sareng dina bukit. Upami anjeun henteu nyandak a karéta vintage, Tozan, ka stasiun Hakone-Yumoto, kota alit tapi éndah. Aya kantor wisata sareng staf anu nyarios basa Inggris anu bakal masihan anjeun peta sareng brosur naon anu anjeun tiasa lakukeun sareng tingali di dieu.

Jelas, aya imah mandian termal sareng anjeun tiasa cicing dina hiji dinten. Upami anjeun henteu balik kana karéta kusabab rute anu tetep éndah, naék gunung. Anjeun dugi ka Stasion Miyanoshita, kalayan seueur onsen. Ieu hotél lami, ti abad ka-XNUMX, dimana anjeun tiasa nginum atanapi tuang. Dua stasion engké, di Chokokuno-Mori, anjeun gaduh bentang anu paling indah di Hakone sareng Museum Hakone Open Air khusus kanggo patung modéren.

Upami anjeun leumpang sapuluh menit anjeun dugi Sora, cinyusu termal Tozan. Di dieu anjeun ngagaduhan kana corong anu naék gunung. Unggal perhentian gaduh nyalira tapi perjalanan na ditetepkeun Souzan dimana anjeun nyandak Jalan kabel Hakone éta nyandak anjeun lempeng ka jangkung dina perjalanan lima kilométer. Satengahna anjeun gaduh Owakudani, daérah di sakitar kawah anu ngabeledug tilu rébu taun ka pengker sareng anu ayeuna ngajagaan fumaroles sulfur, kolam termal sareng walungan cai panas. Ogé, dina cuaca anu saé anjeun bahkan tiasa ningali Gunung Fuji.

Ieu di dieu dimana anjeun tiasa ngagaleuh endog anu asak langsung dina cai vulkanik sareng éta hideung hideung pisan. Naha anjeun kantos ningali dina TV? Aya réstoran sareng toko. Upami anjeun langkung petualangan sareng nyandak sapatu anu raos maka anjeun tiasa neraskeun leumpang sareng dugi ka puncak Gunung Kamiyama sareng Gunung Komagatake. Di dieu anjeun nyandak funicular deui teras turun ka Situ Ashinoko. Ngawenangkeun dua jam leumpang ku angin sareng girimis sakapeung.

Upami anjeun henteu kersa jalan-jalan pisan, anjeun gaduh rute panengah: anjeun leumpang satengah jam ka Gunung Kamiyama teras turun ka basisir Danau Ashinoko. Henteu jauh-jauh nyaéta funikular Hakone anu nyambung sareng Owakudani. Ngidinan perjalanan lima jam. Owakudani mangrupikeun salah sahiji stasiun corong Hakone anu ngahubungkeun Souzan sareng Togendai.

Anjeun oge tiasa ngahuap di Danau Ashinoko, danau kaldera anu mangrupikeun bagian tina kartu pos Fujisan Palasik. Aya désa di sisi basisir na, teu aya anu maju pisan, sareng sababaraha resor. Aya dua perusahaan anu gaduh pelayaran sareng wisata na teu langkung ti satengah jam sareng hargana sakitar 1000 yen. Malah salah sahiji kapal mangrupikeun kapal bajak laut sareng kapal sanésna mangrupikeun kapal udara gelombang laut. Kaleresan aya ku waktos sirkuit panjang langkung seueur disarankeun sabab anjeun bakal ningali ampir sadayana anu ngagaduhan Hakone pikeun anjeun.

Kusabab kitu, naséhat kuring nyaéta anjeun nyandak éta langkung seueur sapertos perjalanan dua atanapi tilu dinten. Anjeun cicing di daérah éta, anjeun leumpang, anjeun istirahat, anjeun kaluar peuting teras anjeun balik deui ka Tokyo.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)