Hal pikeun ngalakukeun di Seville

Seville dipikanyaho pikeun usum panas anu panas sareng khasanah budaya, ngajantenkeun tujuan anu disarankeun pikeun didatangan di Spanyol. Meureun moal dina usum panas, iwal mun teu kapikiran inclemency panonpoé, tapi tanpa ragu datangna bakal ninggalkeun anjeun wanting leuwih.

Tapi dimana ngamimitian di kota anu nawiskeun urang pisan? Itineraries naon anu kedah diturutan, situs naon anu teu tiasa dileungitkeun dina wisata? Sadayana sareng seueur deui dina tulisan dinten ieu ngeunaan hal anu do di Seville.

Sevilla

Kota Cai mibanda kota heubeul panggedéna di nagara éta tur pinuh ku monumen. Saatos Madrid sareng Barcelona mangrupikeun kota anu paling dilongok di Spanyol sareng éta ngan saukur éndah. Seville nyaéta di Andalusia, di kiduleun nagara, di tepi Walungan Gualdalquivir, walungan pangpanjangna di Andalusia panjangna 657 kilométer sarta navigable ti sungut di Atlantik, di Cádiz, nepi ka Seville sorangan.

Kota ngabogaan a iklim has Tengah laut, kalawan panas, summers garing sarta Winters pisan hampang. Sajarah na balik deui ka jaman ka pakampungan Fénisia, engké bangsa Romawi bakal anjog sarta kalawan aranjeunna perluasan kota. Engké bakal giliran Visigoths, Muslim, malah sababaraha Viking looting Seville kudu sangsara, engké reconquest Kristen jeung kaasup kana domain of Castile.

Kalayan datangna Spanyol di Amérika, Seville janten penting, sabab sadayana anu aya hubunganana sareng wilayah-wilayah anyar diliwat di dieu. Dina abad ka-XNUMX karéta bakal anjog, éta bakal ngarobah penampilan abad pertengahan kota, éta bakal samping jeung Franco dina Perang Sipil.

La kabeungharan warisan kota éta hal impressive.

Hal pikeun ngalakukeun di Seville

Kahiji, tingali paling emblematic kota: nu Alcazar of Seville éta karaton karajaan. Jumlah nu datang diatur 750 jalma per poé Jadi lalajo kali. Dina taun 913 khalifah kahiji Al-Andalus maréntahkeun pangwangunan karaton di luhur bénténg Romawi sarta saterusna digedékeun sarta dirobah jadi karaton dina abad ka-XNUMX. Engké, Raja Kristen Alfonso ti Castile ngalegaan deui sareng kitu ogé Raja Pedro I ti Castile.

Harga tiket ti 18, 50 euro per sawawa tur anjeun tiasa ngadamel beuli online Lamun boga Sevilla Pass, hébat. Biasana dibuka ti 9:30 am dugi ka 5 pm. atraksi séjén pikeun didatangan teh Katedral Seville sareng La Giralda. katedral nyaeta salah sahiji nu panggedéna di dunya sarta diwangun dina ruruntuhan sahiji masjid. Nyaeta makam Christopher Columbus, Harta Room, lukisan ku Goya, Murillo jeung Luis de Vargas, contona, Royal chapel jeung lamun éta teu cukup anjeun bisa nanjak munara Moorish heubeul, La Giralda, ngarasakeun tempoan luhung kota.

Harga tikét 16,37 euro per sawawa sareng enya, anjeun kedah ngagaleuh sateuacanna pikeun nyegah ngantosan. Katedral dibuka Senén nepi ka Saptu ti 10:45 am ka 5 pm sarta Minggu ti 2:30 pm nepi ka 6 pm The Plaza de Espaà ± a Éta alun-alun anu paling kasohor di kota sareng aya di Maria Luisa Park. Asalna ti 1929 sareng aya 52 bangku anu dihias ku ubin anu ngagambarkeun propinsi Spanyol.

La Bullring tanggal ti abad ka-XNUMX sarta ogé imah nu Museum adu banteng kalawan sajarah prakték ieu di kota. Tarung banteng lumangsung salila April Fair jeung nepi ka Séptémber, biasana dina Minggu. Fasadna nyaéta gaya Baroque sareng tanggal antara satengah kadua abad ka-10 sareng abad ka-9. Lawang ka musium sareng tur dipandu hargana 3 euro. Situs dibuka Senén dugi ka Minggu ti 7:30 am dugi ka XNUMX:XNUMX pm.

Naon deui anu urang tiasa laksanakeun di Seville? Leumpang, tur, nyandak poto. Hiji tempat alus keur nu ngaliwat ka distrik Santa Cruz jeung Center bersejarah. Santa Cruz nyaéta suku Yahudi heubeul jeung puseur bersejarah ngawengku Alcázar jeung Katedral, tapi ideu téh leumpang ngaliwatan jaringan jalan sempit jeung undak jeung réstoran disumputkeun di ditu di dieu.

Mun anjeun kabetot dina kaliwat Yahudi di kota bisa didatangan dina Puseur Interprétasi Yahudi, Tapi mun nganjang ka lingkungan sacara umum nambihan teh Casa de Pilatos, Jardines de Murillo, Rumah Sakit de los Venerables Sacerdotes, Plaza Nueva, Archivo de Indias, Istana Countess of Lebrija, Plaza de Cabildo ...

La munara Emas Éta munara ti abad ka-XNUMX anu aya di walungan Gualdaquivir. Ieu sakali bagian tina tembok Moorish jeung dilayanan salaku toko emas jeung panjara. Kiwari éta imah leutik Museum Maritim. Grendengna murah, ngan 3 euro, sareng dibuka ti Senén dugi ka Saptu. Parque María Luisa mangrupikeun oasis héjo sareng mangrupikeun taman anu paling kasohor di Seville. Asalna aranjeunna kebon Istana San Telm tapi dina 1893 aranjeunna disumbangkeun ka kota. Éta gigireun Plaza de España.

El Kacamatan Triana éta di sisi séjén walungan jeung asalna distrik utama pikeun adu banteng jeung flamenco penari. Dinten ieu a lingkungan anu indah sareng khas, kalawan boulevard geulis tur warni. Dina wisata anjeun tiasa ningali Garéja Santa Ana 1276, éta Kapel Pelaut atawa Pasar Triana nu diayakeun unggal poé.

Aya tempat aneh di Seville? Muhun enya, anu Suung Seville atanapi Suung Seville, konstruksi kai ti 2011, a téras panorama sabenerna, kalawan jalur pedestrian sarta museum arkéologis. Daya tarik utama di dieu nyaéta Metropol Parasol. Lawang ka sudut pandang waragad 5 euro beurang jeung 10 peuting.

Wangunan panasaran anu diwangun ku arsiték Jerman Jürgen Mayer na Éta wangunan kai panggedena di dunya.; 150 x 70 x 26 méter jangkungna. Musieum arkéologis anu jangkungna lima méter di luhur tingkat jalan ngajaga ruruntuhan Romawi abad ka-XNUMX sareng imah Moorish anu diwangun engké.

Tungtungna, salian sagala atraksi ieu nu bisa ningali di Seville, naon deui anu kudu dipigawé di kota? Naék sapédah éta hiji pilihan. Seville boga loba jalur sapédah well-signposted. Anjeun oge bisa leumpang sabudeureun Kacamatan Macarena, tingali garéja Jurusalamet, naek parahu di walungan Gualdalquivir, atanapi kayak, atawa ningali a acara flamenco. Aya seueur di distrik Triana: La Anselma, El Regoneo, Lo Nuestro, Pura Esencia, Lola de los Reyes...

Sareng ningali musium? Tangtu: The Museum Arkeologi, Museum Flamenco, Museum Seni Rupa, Akuarium...

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*