Pitunjuk Hiroshima, tilu dinten kuring di kota bom atom

Kota Hiroshima

Jepang mangrupikeun tujuan Asia Wétan anu pangsaéna pikeun didatangan. Modernitas, kaamanan, sarana transportasi anu hadé, jalma anu ramah sareng ramah, seueur kahadéan sareng lanskap anu saé, mangrupikeun ringkesan ringkes ngeunaan naon nagara hébat ieu.

Kabeneran aya nu salah sahiji henteu tiasa didatangan Jepang tanpa ngalangkungan Hiroshima. Entong ngantep jarak antara Tokyo sareng Hiroshima ngalemahkeun anjeun. Henteu unggal dinten tiasa nganjang ka kota "atomisasi" munggaran di dunya. Museum Peringatan Perdamaian (musium bom atom) mangrupikeun musium anu bakal didatangan, tapi jalan-jalan di jalan kota modéren ieu ayeuna mangrupikeun hal anu ngahubungkeun urang sareng salah sahiji bab anu paling tragis dina abad ka-XNUMX.

Hiroshima

Hiroshima

Éta kota anu paling penting di daérah Chugoku sareng kesan anu munggaran nyaéta kota ageung, handap, sepi kalayan sakedik padumuk. Masih kénéh dicicingan ku sajuta jalma sareng tempatna dimana Tanggal 6 Agustus 1945, Amérika Serikat muragkeun bom atom anu munggaran. Saprak harita anjeunna ngagaduhan kasohor sedih sareng nami na, bieu dikenal sateuacan dinten éta, aya dina sadaya buku sejarah ayeuna.

Sasak Hiroshima

Hal kahiji anu diperhatoskeun nalika ngalangkungan Hiroshima nyaéta jumlah jambatan na sabab aya walungan dimana-mana. Sabenerna walungan ngan hiji, walungan Ota, tapi ngagaduhan tujuh panangan teras panangan ieu motong kota janten sababaraha pulau anu aya dina délta na. Anjeun henteu perhatoskeun pulau-pulau, tapi anjeun perhatoskeun sasak kusabab anjeun nyéépkeun nyebrangan aranjeunna.

 

Walungan Ota ngambang kana sareng ka Laut Pedalaman Seto kota diadegkeun dina 1589. Éta ngarobih leungeun feodal sababaraha kali sareng sacara resmi janten kota di akhir abad ka-XNUMX nalika, dina sajarah Jepang, feodalisme réngsé sareng kaisar (sareng saatos anjeunna tentara) nguasaan deui. Tiasa janten kota palabuan tapi saprak ledakan industri mobil Jepang ieu pabrik Mazda.

Kumaha carana ngurilingan Hiroshima

Tremway di Hiroshima

Transportasi Jepang épisién pisan sareng dina kasus Hiroshima éta diwangun trem sareng beus. Sakumaha anu aya di délta, pangwangunan jalur subway mahal teuing janten teu réngsé. Trem dipikaterang ku nami hirodén sareng aya total tujuh garis anu konvergénsi di Stasion Hiroshima. Di stasiun ieu teh Shinkanesen (karéta pelor) sareng karéta régional.

Emang gampang pisan ngurilingan Hiroshima. Kuring leumpang dimana-mana sareng éta naséhat anu kuring pasihkeun: upami anjeun resep leumpang, maka jalan. Tata perenah Hiroshima saderhana, kota datar sareng disebrangan ku jalan sareng jalan anu ditata. Anjeun ngan ukur peryogi peta. Di antara tengah Hiroshima, tempat réstoran sareng bar konséntrasi sareng anjeun mendakan asrama, sareng stasiun karéta pusat aya perjalanan henteu langkung ti 20 menit jalan kaki, salaku conto.

Stasion Hiroshima

Sareng kumaha anjeun tiasa milampah wengi tanpa sieun pikeun kaamanan anjeun, Abdi henteu bakal ragu éta. Saurna, upami anjeun hoyong néwak tram kusabab panasaran atanapi rurusuhan, henteu kunanaon. Kuring cicing 600 méter ti Stasion Hiroshima sareng kuring teu ngagaduhan masalah ka sareng ti musium, taman, pusat. Terus diémutan éta.

Naon anu bakal didatangan di Hiroshima

Museum Peringatan Damai

Émutan abdi tilu dinten parantos cekap pikeun terang kota. Hiji dinten anjeun kedah ngurilingan kota, didatangan Museum Bom Atom sareng Taman Peringatan Damai, sareng anu sanésna ngalakukeun wisata. Idéalna nyaéta angkat ka musium anu leres, terang sajarahna teras leumpang ngalangkungan taman, nyandak poto, tuang di sisi walungan. Nyéépkeun satengah dinten disarankeun sabab musium masihan seueur pikir.

  • Jam Museum Peringatan Damai: dibuka ti 8:30 dugi ka 6:8 sonten (dina bulan Agustus dugi ka 7 sonten sareng dugi ka 5 sonten antara Désémber sareng Pébruari). Ditutup ti 29 Désémber dugi ka 1 Januari.
  • Harga: 200 yen.
  • Kumaha carana dugi ka dinya: ti Stasion Hiroshima, angkat jalur trem 2 ka stasiun Genbaku-Domu Mae. Éta ngan ukur 15 menit sareng biayana 160 yen. Leumpang anjeun sumping dina satengah jam.

Museum Bom Atom

Taman ieu ngandung monumén anu béda-béda: aya Bel karapihan, anjeun tiasa disada naroskeun persis pikeun perdamaian di dunya, aya Cenotaph Korban Bom Atom, kuburan lengkungan anu nyatet nami-nami anu maot, sakitar 220 rébu, éta Kubah Bom Atom, hiji-hijina gedong anu sawaréh nangtung sareng anu mana kartu pos paling klasik di taman sareng Patung Sadako, budak awéwé anu maot dékade saatos bom gering akibat radiasi.

Kubah Bom Atom

Di sakuliling patung Sadako, anu sajarah anjeun terang di musium, aya sababaraha bilik anu nyimpen ratusan kren kertas buatan barudak sakola Jepang. Nalika Sadako dirawat di rumah sakit, anjeunna ngadamel crane, saurang-saurang, nyobian kabur pati, janten nalika anjeunna maot éta budak sakola Jepang anu neraskeun padamelanana.

Pusat Hiroshima gaduh arteri utami nyaéta Jalan Hondori, jalan padéstrian katutupan kalayan toko sareng réstoran. Éta henteu jauh ti Parque de la Paz sareng sajajar sareng éta ngalir jalan Aioidori dimana trem sareng mobil medar sareng aya pusat perbelanjaan. Sareng seueur réstoran ieu ngalayanan khusus kuliner di kota: okonomiyaki. Entong liren nyobian na, punten, éta nikmat.

Wengi Hiroshima

Anjeun tiasa ogé nganjang ka Puri Hiroshima, atanapi tingali ti luar. Éta dikurilingan ku moat anu maksakeun sareng wengi éta bercahya hébat. Sareng upami anjeun resep mobil, maka éta Museum Mazda éta kabuka ogé.

Wisata ti Hiroshima

Miyajima

Aya dasarna tilu jalan anjeun tiasa ngalakukeun, sanaos seueur pariwisata henteu ngan ukur hiji. Nyaho Warisan Dunya Miyajima penting pisan. Miyajima mangrupikeun pulau alit anu sajam ti kota Hiroshima sareng kasohor kuil-kuil na anu ageung pasar sigana, sawaktu-waktu, ngambang dina cai.

Féri ka Miyajima

Anjeun sumping ku féri. Anjeun naek karéta ti stasiun Hiroshima ka stasiun féri sareng ti dinya anjeun ngalangkungan sababaraha menit ka Itsukushima, nami resmi pulau éta. Aya sababaraha candi, anu paling terkenal nyaéta anu siga anu lebet kana laut sareng sigana ngambang nalika pasang pasang. Éta anu pas payuneun tori. Aya ogé kota kalayan jalan-jalan menawan dimana aya réstoran, kafe sareng toko anu ngajual rupa-rupa souvenir.

Gunung Misen

Naséhat kuring nyaéta anjeun henteu lirén nyandak jalan tol angkat ka puncak gunung misen. Kuring angkat ka pulau ieu dua kali sareng pertama kalina kuring sono. Kuring henteu ngalakukeun kasalahan éta dina kadua kalina sareng éta saé pikeun pemandangan anu hadé anu ditepikeun ti Laut Seto Pedalaman. Éta jangkungna 500 méter sareng upami siangna jelas anjeun tiasa ningali Hiroshima. Sakali nepi anjeun tiasa cicing di dinya atanapi leumpang satengah jam naék gunung ka Observatorium Shishi-iwa. Jalur kabel na ngalir antara jam 9 énjing sareng 5 sonten sareng biaya 1.899 yen perjalanan balik. Éta henteu mirah, tapi kedah dilakukeun.

Sasak Iwakuni

Di sisi séjén, leumpang anu disarankeun anu sanésna mah Iwakuni, kota tatangga ka Hiroshima anu kawéntar ngagaduhan sasak anu saé. Nya perkawis Sasak Kintai-kyo. Tambahkeun kunjungan ka Istana Iwakuni sareng Taman Kikko. Pikeun ngalangkungan éta, hal anu paling saé dilakukeun nyaéta mésér tikét gabungan khusus anu hargana 960 yen (nganjang ka istana, jembatan sareng naék kana jalur kabel anu nyandak anjeun ka kastil anu ayana 200 méter di luhur.

Sareng pamustunganana, upami anjeun ngagaduhan waktos sareng kahoyong, anjeun tiasa didatangan Onomichi, kota palabuan, sareng bukit sareng candi. Upami anjeun gaduh seueur waktos, upami anjeun pondok, maka ku Miyajima sareng Iwakuni parantos cekap. Upami anjeun nuturkeun rencana ieu anjeun bakal nganjang ka anu terbaik di Hiroshima.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*