Hotél di New York, pilihan mirah anu saé

 

Ny Éta kota kalayan tawaran hotél anu hébat, sagala jinis, gaya sareng harga. Kalayan artos anjeun tiasa gaduh waktos anu saé di hotél bintang lima kalayan pandangan anu hébat di Central Park, tangtosna, tapi dimana anjeun tiasa angkat upami anjeun henteu Rockefeller?

Dinten ieu kami masihan anjeun pilihan tina hotél alus di New York yén sanaos aranjeunna henteu dipasihkeun, aranjeunna ngajaga pisan hubungan anu saé antara harga sareng kualitas. Candak tujuan!

Hotél di New York

 

Upami anjeun pangumbara ngora, hal anu Srimanganti, hal hipster, modis, maka anjeun tiasa nyobian hotél ieu anu mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di kota. Nya perkawis SohotelNembe diénggalan kalayan gaya kalayan parabotan keren, lampu gantung, témbok interior bata anu kakeunaan, lantai kai, sareng kanyamanan.

Hotél ieu nyaéta leumpang pondok ti SoHo, Désa Wétan, Little Italia, Nolita sareng Bowery janten kami moal tiasa ngeluh. Éta ngagaduhan WiFi, bar, réstoran sareng lima kategori kamarAnu pangluhurna nyaéta Regency Plus anu ngagaduhan 400 méter pasagi sareng dugi ka lima urang. Aranjeunna henteu ngagaduhan bar mini tapi aranjeunna ngagaduhan bilah keren anu disebat Randolph sareng bir saloon Hébat di lantai dasar anu ogé nyayogikeun burger sareng sandwich.

Kamar ganda mimitian jam $ 182 dina usum low kana 320 dina usum luhur. Wifi mayar nyalira. Alamatna nyaéta 341 Broome Street.

Pilihan kadua urang nyaéta Moxy di Times Square, upami anjeun hoyong aya dina manah pamandangan, Midtown. Hotél ieu aya di Jalan Seventh anu ramé, di simpang sareng 36th Street, sapanjang Fashion District sareng Times Square. Boga langkung ti 600 kamar, sadayana alit, anu pangageungna janten studio suite. Tapi aranjeunna keren sareng parantos didesain ku perusahaan modis anu disebut Yabu Pushelberg.

Warna nétral, sababaraha némpél désa, tipi di sadayana, pancuran, bar di lantai dua anu ogé nyayogikeun katuangan sareng bar téras pikeun nonton matahari terbenam di New York atanapi tuang sarapan énjing-énjing. Janten bagian tina Ranté Marriot sareng harga mimitian jam dollar 176.

Pilihan katilu nyaéta Hotél Alof, di Pusat Kota Manhattan, ogé warna-warni. Tempatna diantara jalan William sareng Nassau di Distrik Keuangan, janten anjeun tiasa jalan-jalan ka Word Trade Center atanapi Wall Street atanapi Eastwal boardwalk kirang ti 15 menit.

Hasta boga 128 kamar modéren kalayan dasarna (méja, televisi, tukang kopi, brankas, cai kemasan sareng pengering rambut). Aranjeunna henteu ngagaduhan minibar, ranjang raoseun sareng sababaraha kamar gaduh pandangan anu saé. Éta ngagaduhan bar alit, halaman buruan tukang bumi, gym, pusat bisnis, sareng bar camilan 24 jam. Anu teu dipiboga nyaéta réstoran tapi tiasa dipesan di luar ngalangkungan jasa nyalira anu disebat Butler.

Kamar ganda mimitian jam $ 140 usum tiris ka 260 dina usum luhur. Sarapan opsional sareng antara $ 10 sareng $ 20 per jalma. WiFi gratis. alamatna nyaéta 49-53 Ann Street.

 

Freehand aya di Kacamatan Flatiron sareng mangrupakeun campuran asrama sareng hotélAnjeunna, anu rada modis anu lahir di Rajana sareng sumping ka NYC. Éta dijalankeun di hotél lami, George Washington, anu parantos disimpen deui sareng dirobih janten campuran santai sareng tiis ieu anu anjeun moal lirén nyandak poto.

Pilihan di kamar kalebet ranjang bunk, raja, ranjang ratu, sareng kamar pikeun tilu. Aya dua réstoran, Simon & The Whale and Studio, kanggo tuang siang sareng tuangeun, sareng cafe anu disebat Simle and Go kanggo snacks sareng take-out. Ongkos mimitian ti $ 113.

Anjeun resep Brooklyn? Teras Anjeun tiasa nyobian Hotél NU, anu ngoperasikeun dina jero gedong apartemen di Smith Street, situs anu nyayogikeun aksés gampang ka lingkungan sapertos Cobble Hill, Park Slope atanapi Prospect Heights. Ieu ngan sapuluh menit jalan ti Jambatan Brooklyn sareng caket kana kereta bawah tanah. Éta alit hotél butik sareng dapur terbuka anu nyayogikeun sarapan unggal énjing sareng nyandak méja na di luar dina usum panas.

Kamarna ngagaduhan rasana sapertos loteng, saderhana, raoseun sareng seueur kai. Nyaéta sapédah gratis, gim 24-jam, WiFi sareng layanan kamar. Kagungan 93 kamars sareng suite ageung dibandingkeun sareng anu biasana anjeun tingali di Manhattan. Aya kamar anu nganggo ranjang dobel, ranjang bunk bahkan hiji sareng tempat tidur gantung.

Ukur disuguhan sarapan. Taripna? Tina $ 149 kanggo kamar dobel dina usum low kana 379 dina usum luhur. WiFi gratis. Alamatna 85 Smith Street, Brooklyn.

Naha anjeun resep teras? Teras anjeun tiasa ngalih ka Soho sareng cicing di Arlo Soho. Éta nawiskeun kamar alit, 325 total, tapi dirarancang kalayan saé sareng jasa anu cekap. Aya seueur pilihan, kalayan téras, sareng ranjang susun, sareng pandangan kota ... Tapi tangtosna, hotél pantes pikeun teras anu dipibanda, hébat, sabab éta ngalambangkeun gambar anu pangsaéna oasis kota anu anjeun tiasa bayangkeun.

Kamarna ngagaduhan minibar, TV layar datar, méja sareng WiFi. Aya ogé palang lobi sareng patio anu saé anu nambihan kana bérés teras. Aya ogé pasar 24 jam di jero. Kamar mimiti $ 149. perenahna di 231 Hudson Street, SoHo.

Ranté ti Walanda, WargaM, anjeun gaduh hotél anjeun didieu di New York. Éta ngeunaan konsépna «Méwah anu tiasa diaksés«. Hotél ngagaduhan 21 lantai sareng dibuka dina 2014. Éta nawiskeun 230 kamar leutiks tapi raoseun, ku jati Swiss, a bar sareng pandangan panorama di teras, kantin anu muka 24 jam sapoé sareng setting anu saé pisan.

Kamar dobel gaduh harga ti $ 170. Hotél na di 218, Kulon 50Th Street.

Tungtungna, hotél sanés di Brooklyn: di Komo Hotel. Éta mangrupikeun a hotél sepi, kalayan rohangan pikeun bersantai atanapi damelr, kalayan kaulinan sareng buku. Aya ogé studio pikeun kelas yoga atanapi spin. Éta nawiskeun WiFi, réstoran, layanan kamar sareng di kamar anu aman, produk mandi, pancuran spa sareng mini bar.

Ti kamar di lantai luhur, pemandangan moal nguciwakeun. Amin anu di lantai katujuh aya palang kabuka Kalayan pandangan lingkungan anu saé, hal anu anéh nunjukkeun éta New York.

Kamar dobel gaduh harga ti 195 dolar dina usum low ka 305 dina usum luhur. Sarapan misah sareng biayana antara $ 20 sareng $ 30 per jalma. EVEN hotel tempatna di 46 Nevins Street, Brooklyn.

Mustahil pikeun marios sadayana Hotél New Yorkk, aya seueur pilihan, janten upami anjeun resep teuleum dina wéb milari anu anjeun, anjeun tiasa mimitian ku ngémutan sababaraha pilihan ieu. Untung!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*