6 hotél pangsaéna di Kopenhagen

Copenhague

Copenhague mangrupikeun kota terkenal di Dénmark. Suasana anu dihirupkeun di jalan-jalanna sareng jumlah rencana ditawarkeun janten ibukota Denmark mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun nyéépkeun sababaraha dinten dina liburan. Nanging, sakumaha seringna kajadian di kota-kota sanés anu ngagaduhan daya tarik wisata anu luhur, milari hotél murah anu teu jauh teuing ti pusat éta tiasa janten ngimpina. Kusabab kitu, kami nawiskeun daptar 6 hotél pangsaéna di Kopenhagen, kalebet akomodasi murah caket pusat kota. 

Hotél CitizenM Kopenhagen Radhuspladsen

wargaM Kopenhagen Radhuspladsen

Pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari kualitas sareng hotél caket pusat Kopenhagen. Anu perenahna Di tengah kota, hotél CitizenM Copenhagen Radhuspladsen mangrupakeun akomodasi anu pikaresepeun upami anjeun milari kanyamanan dina harga anu terjangkau. Émut yén Kopenhagen sanés kota anu murah. Tapi, harga pikeun hotél ieu, pikeun 4 bintang, lumayan lumayan sareng sarapan disertakeun. Di sisi séjén, tempatna idéal upami anjeun hoyong angkat-jalan tanpa nyéépkeun teuing waktos dina transportasi. Hotel ieu lokasina ngan 600 méter ti Taman Tivoli, salah sahiji taman hiburan pangkolotna di Éropa anu pasti bakal janten salah sahiji titik konci kunjungan anjeun ka kota.

Tanpa aya ragu, anu pangsaéna tina CitizenM Copenhagen Radhuspladsen mangrupikeun hiasan modéren sareng warni anu ngadeukeutan pangunjung na kana seni Denmark. Wisata mangrupikeun cara anu saé pisan pikeun megatkeun sambungan tina rutinitas, nalika urang ngumbara ogé urang diajar diajar hal-hal anyar sareng hubungan sareng budaya anu sanés. Tembok hotél ieu Éta katutupan lukisan sareng mural ku seniman Denmark. Janten, sémah tamu janten pangalaman anu ngamungkinkeun aranjeunna diajar langkung seueur ngeunaan budaya Dénmark.

Generator Kopenhagen

Asrama Generator Kopenhagen

Pilihan idéal upami anjeun milari hotél murah di Kopenhagen sareng kahirupan wengi. Generator Copenhagen mangrupakeun akomodasi anu sampurna pikeun jalma ngora anu hoyong cicing di tempat anu dirarancang pikeun kasadaran sareng kesenangan. Saung éta ngagaduhan bar wengi anu saé Dina acara-acara éta, pagelaran karaoke sareng DJ parantos diatur, éta mangrupikeun rohangan anu idéal pikeun ngagaduhan koktail, pendakan wisatawan anu sanés sareng mikaresep musik anu saé. Éta mangrupikeun tempat sanés ngan ukur bobo, anjeun tiasa seueur hirup di jero asrama.

Nanging, upami anjeun langkung resep kaluar, leumpang sareng kenal kota, akomodasi ieu ogé mangrupikeun pilihan anu saé. Lokasina ngan 7 menit ti stasiun metro Kongens Nytorv sareng caket pisan Frederiks Kirke (Garéja Marmer) sareng Istana Amalienborg, penting pisan dina kunjungan anjeun ka kota.

Kamar anu pangmurahna dibagi, hal anu tiasa janten masalah upami anjeun teu biasa bobo di asrama jenis ieu. Nanging, pikeun anu peryogi privasi langkung, asrama ogé nawiskeun kamungkinan nyayogikeun kamar pribadi. Kauntungan sanés tina Generator Copenhagen nyaéta panarimaan dibuka 24 jam, janten anjeun moal ngagaduhan masalah upami anjeun kedah ngalakukeun éta cék in atawa parios isuk-isuk.  

CityHub Kopenhagen

Hotél CityHub Kopenhagen

Pilihan anu saé pikeun anu milari hotél murah di Kopenhagen kalayan layanan palanggan anu saé. CityHub Copenhagen mangrupikeun hotél modéren anu nangtung pikeun perhatian pribadi aranjeunna nawiskeun ka konsuménna. Seueur hotél di Kopenhagen parantos ngalebetkeun téknologi dina unggal dintenna pikeun ningkatkeun jasa, sababaraha tablet nginjeumkeun sémahna bahkan ngamungkinkeun aranjeunna ngontrol lampu di kamar ngalangkungan jinis alat ieu.

Nanging, proposal CityHub Copenhagen langkung saé. Ngaliwatan téknologi aranjeunna parantos tiasa manjangan jasa di luar tembok hotél. Aranjeunna parantos nyiptakeun aplikasi anu sémah tiasa dipasang dina héndsét gratis. Tina aplikasi ieu, palanggan tiasa ngobrol sareng ngahubungi staf hotél. Mangrupikeun alat anu saé pikeun naroskeun naséhat sareng saran nalika ngajalajah sadaya jalan di kota. Salaku tambahan, kamar gaduh stereo anu tiasa anjeun sambungkeun ngalangkungan Bluetooth, hal anu diapresiasi kumargi, biasana, urang henteu nyandak spéker dina koper urang sareng éta mangrupikeun hal anu biasana urang sono nalika urang ngumbara.

Hotél sambung pisan sareng pusat, ngan ukur 550 méter nyaéta stasiun metro Frederiksberg Allé, janten anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun dugi ka tempat-tempat wisata utama. Nanging, upami anjeun teu resep nyandak angkutan umum, émut yén Kopenhagen mangrupikeun kota sapédah, éta tiasa diséwa ampir dimana waé! Ku nganggo pedalan sakedik, ti ​​CityHub Copenhagen anjeun tiasa dugi ka tempat-tempat perwakilan sapertos Museum Nasional Dénmark atanapi Frederiksberg Gaduh kebon kirang ti sapuluh menit.

Hotél susun Aperon

Ap? Ron Apartment Hotel Kopenhagen

Sadaya kanyamanan di bumi di hotél di Kopenhagen. Kadang-kadang nalika urang ngumbara, urang henteu ngaraos nyéépkeun waktos tetep pikeun tuang ti réstoran ka réstoran, utamina upami urang henteu hoyong nyéépkeun seueur artos sareng urang aya di kota anu mahal sapertos Kopenhagen. Upami anjeun langkung resep ngagaduhan pilihan pikeun masak tuangeun nyalira atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong gaduh seueur rohangan tibatan tawaran kamar hotél tradisional, Aperon Apartment Hotel mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun. Di apartemen leutikna sareng gaya Denmark anu dicirian anjeun tiasa nikmati sagala kanyamanan di bumi, tanpa kaleungitan kaunggulan hotél.

Maka, éta ngagaduhan dapur moderen, pinuh paranti sareng ruang tamu anu lega dimana anjeun tiasa beristirahat saatos petualangan di kota. Mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan upami anjeun ngumbara sareng murangkalih sareng ideu bobo sadayana di rohangan anu sami henteu pikaresepeun teuing ka anjeun. Ogé, tata ruang apartemen ageung. Kamar anu béda-béda fungsina sareng raoseun, aranjeunna pinuh ku jandéla anu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan cahaya alam anu saé.

Dina hal lokasina, Hotel Apon Apartment perenahna di distrik Indre By, pusat kota Kopenhagen, janten anjeun bakal ngagaduhan ampir sadaya tempat anu dipikaresep di ujung jari anjeun. Istana Rosenborg anu terkenal ngan ukur 700 méter sareng anjeun tiasa jalan-jalan ka Stasion Nørreport kirang ti 5 menit.

The Wakeup Kopenhagen- Bernstorffsgade

Hotél Wakeup Kopenhagen - Bernstorffsgade

Panginepan anu ideal pikeun anu angkat ka Kopenhagen dina bisnis. The Wakeup Kopenhagen- Bernstorffsgade perenahna di pusat kota, di distrik København. Lokasina alus pisan. Éta caket pisan sareng tempat-tempat anu dipikaresep ku turis anu hébat daérah pinuh ku kahirupan.  Di sakuliling hotél, anjeun bakal mendakan bar, pub sareng réstoran anu teu aya tungtungna didahar, nginum sareng ngaleos suasana ibukota Denmark.

Nanging, naon anu janten hotél ieu dina daptar 6 hotél pangsaéna di Kopenhagen di 2020 sanés ngan lokasina. The Wakeup Kopenhagen- Bernstorffsgade mangrupakeun akomodasi idéal pikeun jalma anu ngumbara ka kota dina bisnis. Daérah umumna dikurilingan ku jandéla ageung sareng jandéla ageung anu ngamungkinkeun anjeun nikmati pemandangan kota. Daérah-daérah ieu ngagaduhan daérah anu dirancang khusus pikeun padamelan. Aranjeunna ngagaduhan puseur bussines, sareng komputer kanggo panggunaan gratis, sareng salah sahiji nawiskeun sajumlah ageung rohangan anu diaktipkeun pikeun dianggo kalayan nyaman.

Kamar na modéren kalayan desain anu rapih pisan sareng sanaos henteu ageung, ukuranana cekap. Aranjeunna ngagaduhan méja alit, titik anu langkung dipikaresep upami anjeun henteu aya di kota pikeun luang. Salaku tambahan, berkat jarakna ka palabuan Kopenhagen, aya kamar sareng pemandangan laut parsial. Saha anu teu resep menikmati panorama nalika bangun hudang?

Hotél Ottilia ku Brøchner Hotels

Hotél Ottilia ku Brøchner Hotels

Desain sareng pandangan 360º ti kota Kopenhagen, hotél idéal pikeun acara-acara khusus. Akhirna, akomodasi anu pantes pikeun nutup daptar ieu 6 hotél pangsaéna di Kopenhagen di 2020 nyaéta Hotel Ottilia by Brøchner Hotels. Sanaos leres yén éta henteu murah sareng pusat sapertos anu sanés, éta mangrupikeun tempat anu seueur pikaresepeun, cocog pikeun acara-acara khusus. 

Éstétis, hotél éndah. Éta diwangun dina naon, langkung ti 160 taun, pabrik bir anu paling terkenal di Dénmark, Carlsberg. Struktur pabrik lami diadu sacara mulus sareng elemen desain modéren anu elegan. Sadaya detail pabrik disimpen. Malah di façade, pikeun ngahargaan 64 tameng emas anu menonjol tina témbok nalika pabrik bir masih nangtung, aranjeunna masang sababaraha jandéla sirkular anu matak.

Hotel nawiskeun seueur jasa dina fasilitas na: jasa nyéwa sapédah, spa, gim, bahkan bar sareng réstoran. Salaku tambahan, unggal dinten, hotél ngatur a senang jam anu anggurna gratis pikeun sadaya tamu, acara anu idéal pikeun senang-senang sareng bersantai saatos jalan-jalan di tempat anu panjang.

Tanpa ragu, réstoran anu pangalusna hotél. Lokasina di lantai paling luhur gedong ngagaduhan salah sahiji pandangan anu paling spektakuler di Kopenhagen. Janten, tina tabel na anjeun tiasa ngaraosan tuangeun Itali anu lezat, bari ngaraosan pandangan 360º ti ibukota Denmark. Naha éta kombinasi anu pikaresepeun?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*