Hotél kalayan rencana anu béda pikeun Poé Valentine

Liburan Spa Poé Valentine

Sanaos urang mikirkeun kumaha pikaresepeun Karnaval, upami urang gaduh pasangan urang kedah ngarencanakeun sapoé pikeun dinten anu ogé caket pisan, 14 Pébruari, Poé Valentine. Liburan anu ceuk aranjeunna sangat komersil, tapi éta mangrupikeun hiji kasempetan deui pikeun masihan batur sapagawean kami terang yén penting pikeun kami sareng kami hoyong ngarayakeun dinten ieu sareng seueur anu sanés.

Kusabab kitu urang bade masihan anjeun sababaraha ideu pikeun dinten valentines, Sareng hotél anu nawiskeun rencana anu béda pikeun dibagi salaku pasangan. Ti sési spa, anu paling sering, dugi ka dinten gastronomic upami pasangan urang resep nyobian piring énggal pikeun tunggang kuda. Aya ideu pikeun sadaya rasa, janten urang henteu kedah liren kembang sareng coklat unggal taun. Waktos ieu urang tiasa ngabarukeun sakedik deui pikeun hirup pangalaman unik.

Valentine kalayan petualangan

Upami pasangan anjeun pikaresepeun sareng resep émosi, ieu ogé tiasa janten dinten pikeun hirup pangalaman anu sengit sareng pikaresepeun. Di Hotel Boí Taüll Resort anjeun tiasa nikmati luang sareng ski pass pikeun mikaresep sabtu minggu di pagunungan Catalonia. Poé ski sareng senang dina salju, seuri babarengan sareng latihan olahraga anu pikaresepeun. Aya rencana sareng ski gunung ka orientasi sareng naék gunung, janten urang tiasa milih rencana anu dipikahoyong di Lleida Pyrenees.

Peluang Valentine kalayan tunggang kuda

Di Hotel los Nogales di Aragon anjeun tiasa ngalakukeun a plancongan kalayan numpak kuda anu saé di alam liar. Cocog pikeun anu mikanyaah sato sareng lingkungan alam. Tempatna di Benasque Valley, di Aragonese Pyrenees, sareng hotél ogé nawiskeun liburan anu resep kana spa, sareng anjeun tiasa milih kamar anu nganggo kamar mandi hydromassage.

Liburan di jeram Valentine

urang oge boga ngarencanakeun badé arung jeram di Cantabria, di Posada La Cabaña de Salmón, di Santillana del Mar. Éta mangrupikeun bumi abad ka-XNUMX anu lami sareng seueur pesona, anu ogé ngan dua kilométer ti guha Altamira. Peluang sareng petualangan sareng sejarah, anu sahenteuna mangrupakeun anu khas.

Poé Valentine dina spa

Liburan Spa Valentine

Ieu mangrupikeun rencana anu cukup umum, sareng sanaos kami bakal nyebatkeun sababaraha hotél, pastina caket tempat anjeun cicing anjeun bakal mendakan anu ngagaduhan spa atanapi spa anu pikaresepeun sakedik rélaxasi salaku pasangan. Salaku tambahan, seueur hotél nawiskeun botol cava sareng tuangeun romantis dina tanggal ieu, janten éta salawasna rencana anu tiasa dianggo.

Di Hotel Balneario Lanjarón kami bakal resep a liburan sareng tuangeun sareng aksés ka spa. Salaku tambahan, éta aya di Granada, caket kota sareng Taman Alam Sierra Nevada, janten upami urang gaduh waktos urang tiasa ningali Alhambra atanapi buka salju. Hotel kalayan tawaran anu lengkep.

Hotél spa Valentine

Conto anu lain pikeun liburan khusus nyaéta Hotel Spa Casona La Hondonada, di Cantabria. Éta hotél gaya désa, sepi pisan, dimana aranjeunna nawiskeun kamar sareng bak mandi whirlpool sareng tuangeun anu romantis, salaku pak kanggo Poé Valentine. Aya rencana anu sami di Hotel Balneario Areatza di Vizcaya, kalayan rélaxasi di tengah alam sareng sirkuit termal, gigireun Gorbea Natural Park. Di Hotel Balneari Termes Victoria di pusat bersejarah Caldes de Montbui anjeun ngagaduhan kolam renang termal sareng nyarap tuangeun dina Poé Valentine.

Valentine sareng rerencangan lambung

Liburan Gastronomis Valentine

Aya hotél anu museur kana aspek gastronomis, kalayan tuangeun atanapi tuang siang di mana anjeun tiasa ngaraosan asakan khas ti daérah anu nyobaan piring anu lezat sareng inovatif, janten langkung saé upami pasangan resep nyobian masakan sareng asakan. Jelas, pikeun nyobaan anu anyar anjeun panginten kedah ngumbara ka daérah sanés dina liburan akhir minggu.

Di Hotel bon Retorn di Figueres di Alt Empordá anjeun tiasa ngaraosan rasa anggur sareng tuangeun dimana aranjeunna ogé nawiskeun anggur di daérah éta, kasohor pisan, sareng tikét kana kasino. Éta, tangtosna, nembak asli kalayan titik lucu.

Di Hospes Palacio de San Esteban anjeun gaduh liburan gastronomic di Salamanca, Nyobian piring khas di réstoran bintang lima. Aranjeunna nawiskeun sabotol cava pikeun ngarayakeun acara khusus, sareng éta bakal janten cara anu saé pikeun resep asakan Castilian.

Poé Valentine, liburan paling asli

Aya ideu anu sanés anu anéh sareng asli pisan, janten aranjeunna badé merhatoskeun. Di hotél Shanti Som Wellbeing Retreat di Andalusia, anu paling rohani tiasa resep asakan campuran Asia sareng Oriental, kalayan Perawatan Awak Scrub Jahe Lemon dina lingkungan anu alami sareng santai pisan. Éta ogé hotél anu nuturkeun prinsip Feng Shui sareng ngagaduhan program yoga.

Di Hotel Hospes Puerta Alcalá di Madrid anjeun gaduh bungkus khusus Aires del Sur. Anjeun tiasa ngaraosan cicing sareng ngadatangan acara flamenco sajam di Las Tablas. Éta ogé ngagaduhan aksés ka spa sareng kolam renang rélaxasi sareng tempatna caket ka Taman Retiro.

Ieu ngan sababaraha inspirasi pikeun ngajantenkeun dinten ieu hal anu istimewa. Jelas, aya seueur deui rencana sareng hotél sapanjang geografi, tapi kami ngarepkeun kami parantos ngabantosan anjeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*