Ibu kota Éropa anu anjeun kedah didatangan

ibukota Éropa

En Éropa kami gaduh langkung ti opat puluh ibukota pikeun didatangan, Kalayan kota-kota bersejarah anu seueur nawiskeun kami. Angkat ka ibukota nagara sok pikaresepeun, sabab éta mangrupikeun salah sahiji kota anu paling penting sareng ku sabab éta bakal ngagaduhan seueur hiburan sareng tempat anu tiasa dituju.

Hayu urang tingali sababaraha ibukota pangalusna di Éropa pikeun jalan-jalan, kalayan kota-kota anu urang teu tiasa sono. Tanpa ragu kami nyanghareupan jinis pilihan nalika ngeunaan perjalanan anu bakal masihan seueur kamungkinan, kumargi di ibukota aya tempat terbuka pikeun hiburan sareng monumen.

Roma, Italia

Roma

Salah sahiji kaseueuran ibu kota wisata di sadayana Éropa henteu diragukeun Roma. Kota kuno ieu anu janten pusat tina hiji Kekaisaran dinten ieu nawiskeun kami monumen sapertos Colosseum, daérah Forum Romawi atanapi tempat-tempat anu ogé dilestarikan salaku Pantheon of Agrippa. Mangrupikeun kota anu tempatna seueur rohangan pasamoan, sapertos Piazza Navona kalayan cai mancur na anu indah atanapi Léngkah Spanyol anu kawéntar kalayan tangga anu kawéntar na. Di Roma anjeun ogé kedah ningali katakombol sareng angkat ka Vatikan ningali Basilika St. Peter. Kami moal sono ka lingkungan anu menawan sapertos Trastevere.

Dublin, Irlandia

Dublin

Dublin mangrupikeun ibukota Irlandia sareng di kota ieu kami bakal mendakan tempat anu dipikaresep sareng rohangan pikeun mikaresep bir anu saé. Guinness Storehouse mangrupikeun tempat paling populér na sareng éta perkawis pabrik bir Guinness, bir anu paling terkenal. Di pabrik kami tiasa ngaraosan pandangan di Gravity Bar na, dimana aranjeunna ogé bakal ngalayanan kami Guinness. Di kota urang kedah ngalangkungan jalan-jalan di Grafton sareng O'Connell, sabab aranjeunna anu paling dikenal. Atanapi anjeun kedah sono ka Katedral St. Patrick, patung Molly Malone, atanapi Trinity College.

Athena, Yunani

Atenas

Athena mangrupikeun kota anu sanés anu ngajantenkeun seueur sejarah di jerona. Acropolis mendominasi sagalana ti jangkung mangrupikeun daérah anu paling penting tapi anjeun henteu kedah sono ka lingkungan Plaka, anu pangkolotna di kota sareng salah sahiji anu paling indah. Ti Lycabeto Hill kami bakal ngagaduhan salah sahiji pandangan anu pangsaéna ka Acropolis. Di lingkungan Monastiraki urang tiasa ningali pasar tipe souk sareng urang ogé kedah ngalangkungan lingkungan Psiri, anu mangrupikeun lingkungan anu modis.

Berlin, Jerman

Berlin

Berlin mangrupikeun salah sahiji kota anu ngagaduhan suasana anu luar biasa, modéren sareng hirup. Di kota ieu urang tiasa ngahargaan sésa-sésa témbok Berlin lami anu ngabagi kota, jalan-jalan ngaliwatan Gerbang Brandenburg atanapi ningali Museum Pergamon. Alexander Platz sareng Postdamer Platz mangrupikeun dua kotak anu paling penting. Diantara gedong anu paling kawéntar nyaéta Parlemén Berlin atanapi Katedral Berlin.

Wina, Austria

Wina

Wina mangrupakeun kota anu menonjol di luhur sadayana pikeun kaindahanana anu hébat. Opera Wina anu luar biasa atanapi Istana Schönbrunn aranjeunna dua wangunan anu masihan buktina. Katedral Viene anu aya di Stephansplatz menonjol pikeun hateupna anu warna-warni. Ogé, anjeun kedah ningali tempat sanés sapertos Museum Sejarah Seni atanapi garéja San Carlos Borromeo.

Paris, Perancis

Paris

Paris mangrupikeun kota anu paling romantis di dunya sareng urang pikaresepeun ku kota na Menara Eiffel abad ka-XNUMX, Sareng Katedral Notre Dame, jalan-jalan balayar sapanjang Seine atanapi patempatan Montmartre sareng Le Marais. Aya seueur anu tiasa ditingali di Paris, sapertos Museum Louvre, garéja Sainte Chapelle atanapi Arc de Triomphe.

Kopenhagen, Dénmark

Copenhague

Ibukota ieu ngagaduhan salah sahiji tingkat karaharjaan anu paling luhur di dunya, janten conto pikeun kota-kota Éropa anu sanés. Aya seueur tempat pikeun didatangan sapertos Nyhavn atanapi palabuhan anyar dimana aya suasana anu saé sareng kafe sareng réstoran. Kami henteu tiasa lirén ningali patung The Little Mermaid atanapi kota bébas Christiania anu pikaresepeun. Kami bakal tiasa ningali jalan Stroget anu mangrupikeun jalan pejalan kaki pangpanjangna di Éropa sareng didatangan Rosenborg Castle.

Ljubljana, Slovenia

Ljubljana

Ieu mangrupikeun kota Éropa anu saé sareng tempat sapertos Sasak Naga, diapit ku opat naga, Katedral Saint Nicholas atanapi penting Kastil Ljubljana abad ka-XNUMX. Di Preseren Square, anu paling kawéntar di kota, kami bakal mendakan wisata sareng ogé Triple Bridge sareng Garéja Franciscan tina Pengumuman.

Lisbon Portugal

Lisboa

Lisbon mangrupikeun tujuan impian anu sanés, kota anu seueur kapribadian. Di jerona urang tiasa ningali Torre de Belem anu héran, angkat ka Lingkungan Alfama milarian gaya anu langkung Bohemian atanapi ningali juru kembang biara Jerónimos anu saé. Tempat-tempat sanés anu teu kedah ditingali nyaéta Barrio de Chiado, Barrio Alto atanapi Castillo de San Jorge.

Prague, Républik Céko

Iraha

Iraha nawarkeun kami tempat sakumaha éndah Alun-alun Kota Tua dimana Jam Astronomi. Sasak Charles anu kasohor mangrupikeun kunjungan penting deui sareng urang moal sono ka Istana Prague atanapi Menara Bubuk.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*