Iinditan sareng murangkalih di Éropa

Gambar | Pixel

Ti kalér ka kidul, Éropa mangrupikeun tempat anu disarankeun pisan pikeun ngumbara sareng murangkalih sabab nyampur pikaresepeun sareng pendidikan, anu tiasa ngahibur pisan pikeun palancong alit. Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep terang kota-kota anyar sareng ngabagi pangalaman anu teu aya tungtungna salaku kulawarga, tong sono ka 4 tempat anu sampurna pikeun ngumbara sareng murangkalih di Éropa.

Disneyland Paris (Perancis)

Impian unggal murangkalih téh sadinten nganjang ka Disneyland Paris sareng mendakan sadaya tokoh tina pilem karesepna. Ngalakukeunana dina bulan Séptémber, usum handap, bakal ngamungkinkeun urang buku pikeun harga anu langkung mirah sareng upami urang ngalaksanakeun éta liwat Internet kolotna ogé tiasa ngahémat sababaraha euro, kumargi di box office tiasa langkung mahal. Nanging, ngadatangan taman téma pangageungna di Éropa salami tanggal khusus sapertos Natal tiasa janten pangalaman anu teu hilap.

Sakali di Disneyland Paris seueur seueur anu kedah dilakukeun: nanjak tempat wisata anu luar biasa, difoto sareng Mickey, Salju Bodas atanapi Ratu Elsa, ngémutan Alice's Labyrinth anu éndah ogé nikmati salah sahiji acara wengi anu berkesan. Aya seueur pisan ningali yén Fastpass bakal janten sekutu kulawarga anu pangsaéna. Sistem ieu sayogi pikeun 3 sareng 9 atraksi ngamungkinkeun aksés gancang kana tempat wisata Disneyland Paris. 

Sanajan pikeun terang Disneyland Paris, anjeun tiasa ngamangpaatkeun perjalanan pikeun ningalikeun ka barudak sorotan kota cahaya: Menara Eiffel anu terkenal, Katedral Notre Dame, Arc de Triomphe atanapi Istana Versailles. Anjeun bakal kataji ku carita anu aya di tukangeun masing-masing monumén ieu.

Gambar | Pixel

Diving di Algarve (Portugal)

Saprak dibuka, Zoomarine parantos fokus kana ngalestarikeun kahirupan di sagara, spésiésna sareng habitatna. Mandi sareng sasatoan anu marahmay ieu bakal janten pangalaman anu barudak moal hilap tapi aranjeunna ngagaduhan tempat wisata sareng acara anu sanésna sareng manuk sareng réptil anu ogé pikaresepeun pisan.

Kolot bakal resep salaku barudak duanana di tempat ieu sareng di pantai anu hebat di Algarve, kasohor ku cai na bersih sareng kristal, bentang anu indah sareng bahkan berselancar. Pantai-pantai anu disebut Costa Vicentina sampurna pikeun latihan olahraga ieu.

Gambar | Blog Siam Park

Siampark Adeje (Spanyol)

Numutkeun ka Tripadvadora, taman cai Siam Park di Adeje (Tenerife) parantos netepkeun dirina salaku anu pangsaéna di dunya. Éta ngagaduhan seueur atraksi anu dirancang pikeun kulawarga sareng anu milari rélaxasi atanapi émosi anu kuat.

Anu paling populér nyaéta Menara Kakuatan, slide luhur 28 méter kalayan total 76 méter perjalanan anu tiasa ngahontal 80 km / jam. Tungtungna rada reuwas sabab perjalanan réngsé dina torowongan anu dikurilingan ku akuarium raksasa dimana anjeun tiasa ningali hiu, mantas sareng jinis lauk anu sanés.

Salaku tambahan, Siam Park ngagaduhan gelombang artifisial pangageungna di dunya: gelombang 3 méter anu tiasa diluncurkeun ku anu paling wanieunjanten pikeun ningali éta hanca dina suku anjeun di tepi pasir bodas di basisirna. Cara anu saé pikeun ngamimitian surfing atanapi seneng-seneng ngaluncatan ombak.

Salah sahiji aspék paling panasaran di Taman Siam nyaéta ngagaduhan kota Thailand panggedéna di luar Asia, anu diwangun ku urang Thai. Luar biasa leres? Sareng kumaha cara anu langkung saé istirahat tibatan resep ningali pemandangan aheng taman ku jalan sapanjang Walungan Mai Thai, walungan tropis anu ngalir ngalangkungan taman téma ieu kalayan bagian anu lambat sareng gancang maturan anjeun pandangan anu paling saé.

Gambar | Continentaleurope

Taman Playmobil (Jérman)

Nalika ngeunaan perjalanan sareng murangkalih di Éropa, upami Jérman aya dina radar anjeun, aranjeunna pasti bakal resep nganjang ka Playmobil Park, taman tema disetél dina cocooan populér anu generasi parantos tumuh.

Taman ieu aya di Zirndorf, sababaraha kilométer ti Nuremberg. Éta sanés taman hiburan tapi taman téma dihias ku estetika paymobil sareng masing-masing daérah mangrupikeun ukuran hirup. Di Taman Playmobil aya slide, daérah cai, labirin, daérah pendakian, perburuan harta karun (dina pasir sareng cai), sareng sajabina. Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun barudak pikeun bersenang-senang!

Hal anu paling caket kana daya tarik nyaéta traktor pedal di daérah tegalan (ti umur 3 taun), parahu alit di danau di daérah Hadas (ti 4 taun) sareng mobil pedal di daérah Kantor Polisi (ti 6 taun).

Saperti taman hiburan naon waé, Playmobil Park ogé ngagaduhan toko souvenir dimana anjeun tiasa ngagaleuh hadiah kanggo murangkalih supados aranjeunna henteu hilap cicing di tempat ieu. Aya seueur tawaran anu pikaresepeun dina playet anu hébat.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)